Rotfruktschips i Airfryer (Cosori)

av Åse
Betalt samarbete med Cosori Sverige

Det har nog inte undgått någon läsare här att jag brinner för mina Airfryers!
Jag har haft dem i massor med år och den senaste Airfryern att testa är den här från Cosori!

Cosori är en av världens största leverantörer av airfryers och andra köksprodukter, och den är redan den mest sålda i USA i fjol och har sålt över 2 miljoner enheter i Europa. De har lanserat i Norge och nu är det alltså Sverige som Cosori tar sig an!
Vad jag gillar med Airfryern är att det tar 1,5 gånger fortare än ugnen. Dessutom kan man ju fritera och på ett hälsosammare sätt än med fritering i massor med överhettad olja (som fördärvar fettsyran)
Jag tycker dessutom att maten blir krispigare och får grym yta!


Jag gillar verkligen Cosorin! Den har massor med enkla snabbknappar och en grym receptbok!
Massor med recept i den som jag vill prova =)
Jag har provat den här i ca 2 månader nu och ni har nog sett att den använt flitigt? HÄR hittar ni lite fler Airfryer recept!


Dessutom snygg! Min heter Premium och ni hittar den HÄR
Jag är som sagt väldigt nöjd med Cosorin 🌟

I går gjorde jag rotfruktschips i den! SMARR!

Jag hade en mandolin för att skära tuuuuuunna skivor!

Rosmarin, timjan och havssalt som kryddor -är så gott med rotfrukter.

Jag körde även lite potatischips – goooott! Kryddade med tryffelsalt – MÖMS!
(Samma antal minuter och värme)

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rotfruktschips i Airfryer (Cosori)


Ingredienser

1 morot
1 palsternacka
1 rödbeta
ca 1 msk olivolja
1 tsk rosmarin
1 tsk timjan
1 tsk havssalt


Instruktioner

Skölj och skiva rotfrukterna i tunna skivor, helst med mandolin men potatisskalare går också bra!
Förvärm airfryern (205 gr i 5 min)
Blanda skivorna med olja och kryddor. Lägg ner i korgen och ändra värmen till 165 gr och kör i ca 25 minuter, skaka korgen var 5:e minut, då har ni även koll på så att de inte bränns.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Karin Olsson 23 maj, 2022 - 14:32

Är jättesugen. Trots min ålder vill jag ta matlagningen framåt och också dela med mig till min dotter som lever i det snabba livet och jag i det lite saktare. Följer din sajt varje dag.

Svara
Anna-Karin Bohman 6 maj, 2022 - 21:24

Tycker du att maten fastnar och att den är svår att göra rent efteråt? Det problemet har jag nu med den airfryer jag har. Det går fort och är smidigt med en airfryer.

Svara
Åse 7 maj, 2022 - 09:55

Nej absolut inte! Inga problem!

Svara
ÅsaS 6 maj, 2022 - 20:49

Dags att plocka fram Airfryern igen, märker jag.. Passar ju jättebra nu, när värmen kommer och man (jag) inte har lust att stå i ett redan varmt kök (pga stark sol) och ha ugnen igång. Du har ju såå många roliga recept för just airfryer (bl a kycklingfiléerna) som jag vill testa!
Önskar dig en fin helg!
Kram 💕

Svara
Ellinor 6 maj, 2022 - 16:43

Åh, vad sugen jag blev på att slå till på en airfryer nu. Varit på väg länge men aldrig blivit av. Rotfruktschipsen måste jag ju testa:-). Det enda jag är tveksam till är nonstick-materialet på korgen. Är inte så sugen på att laga mat på teflon med tanke på hälsan, men hittar ingenstans vad nonsticken består av. Vet du?
Ha en superfin helg!

Svara
Åse 7 maj, 2022 - 09:56

Jag ska kolla upp! Sedan finns det ju ett kit med extra galler etc som man kan ha istället!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.