Rostbiffscarpaccio

av Åse

HAPPY lillördag!

Om ni äter lite extra gott en dag som detta så kan jag rekommendera den här godingen!

Det här är så gott! Carpaccio på rostbiff med härlig vinägrett och gotte på!
Perfekt på buffébordet eller som förrätt eller till plocket.

Syrligt, salt, söta tomater – huuuuuur gott?

Här kommer receptet på Rostbiffscarpaccion!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rostbiffscarpaccio


  • Författare: Åse
  • Portioner: 8

Beskrivning

En ljuvlig rätt till buffébordet, som förrätt eller till plocket.


Ingredienser

1215 tunna skivor rostbiff
1 näve ruccola
1/2 dl pinjenötter
1 dl hyvlad parmesan
10 små tomater i olika färger, halverade
10 st cocktailkapris

Vinägrett:
1 burk Zeta Tapenade oliver och kapris
2 msk mörk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 riven vitlöksklyfta
lite salt & svartpeppar


Instruktioner

Blanda ihop vinägretten.
Lägg upp rostbiffsskivorna på ett fat. Lägg på ruccolan, tomathalvorna, pinjenötterna, parmesanflagorna, cocktailkaprisen.
Fördela vinägretten över och vänd ihop toppingen något.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

LUCIA 19 oktober, 2022 - 20:08

Ser jättegott ut! Har aldrig använt tapenade till dressingen o den finns inte där jag är just nu.. kan man använda kapris o Oliver separat, tillsammans med lite olja? Lussan

Svara
Jenny 19 oktober, 2022 - 14:16

Men muns, detta måste testas 🙂 nyss hemkommen från Rom med upplevelsen av många goda smaker, charkbrickor mm så känns detta som rätt val ikväll… Vi åt och promenerade oss genom de dagar vi var där… Ha en bra lill-lördag 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.