Koppar på ingång!

av Åse

Jisses, vilket höstväder jag vaknade upp till… Regn, regn, regn! men vet ni, jag tycker det är skönt på något sätt! Jag välkomnar hösten.
Fast som alltid så vill man ju ha variation. Regniga söndagar med chai latte framför TV:n, krispiga höstdagar med blå himmel och fallande löv. Men först lite varma sensommardagar innan det går mot kallare tider tycker jag!
Nu när hösten är på ingång så får jag alltid lite nytändning i inredning och husfix. På sommaren har man inte tid eller lust och på hösten är man mer hemma och inne och då vill åtminstone jag ha det mysigt och fint omkring mig!
Vi har ju som sagt ändrat lite i köket, nya luckor (handtag ska på) och jag smyger in lite rosé/koppar. 
Jag använder alltid kvarnsalt och peppar till matlagningen, så mycket godare och lättare att salta/peppra maten. Men jag har haft lite otur med mina kvarnar. Köpt dyra på Cervera (peugeoy m.fl) men tycker aldrig att de maler bra! Mina senaste har knappt fungerat, alldeles för finmalen peppar och saltet fastnar.
Fina Johanna på Plain Vanilla tipsade då om deras nya gourmetkvarnar i koppar!!!! Så galet snygga och det bästa av allt, de fungerar SÅ bra!
Man kan fylla på dem sedan också. De finns HÄR!
IMG_4907
IMG_4916
 
Denna mattan (Pappelina) kom i veckan. Svårt att fånga på bild men den är lite metallic nougat, passar bra mot rosén tycker jag!
Den finns HÄR.
IMG_4918
IMG_4922
 
I dag ska vi åka hem till våra fina vänner Rebecca och Kristian som ska bjuda på middag (egenplockad Karl-Johanssvamp har vi blivit lovade, hur mumsigt låter inte det?
Hemmet här är nystädat, inte dumt att få komma hem till det sedan i kväll! ♥
Skön söndag på er!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Erika 1 september, 2014 - 08:15

Vad tråkigt att du inte vart nöjd med dina fina kvarnar. Jag kan uppleva att havssalt är lite svårt mala oavsett om det är med en billig eller riktigt fin kvarn. Jag envisas ändå att ha en snygg akrylkvarn stående tillsammans med matchande pepparkvarn på köksbänken. Den nya mattan var riktigt snygg. Älskar mönstret och metallicfärgen!
Hoppas du får en fin start på den nya veckan.

Svara
Åse 1 september, 2014 - 10:01

Javisst är det så! och en del peppar är också svårare att mala! Detsamma, kram!

Svara
Mia 1 september, 2014 - 07:01

Herregud vad fräscha! Verkligen snyggt m mattan också. Och jag håller med, har rensat ut och slängt säkert sju fina pepparkvarnar och nu är vår senaste peugot på gång och strejka också…vad händer liksom..? Well nu vet jag vad jag ska suckta efter om våra finfina ger upp helt, och man fyller ju snart också… 😉

Svara
jenny 31 augusti, 2014 - 20:19

Och du vet väl att man kan ändra malningsgraden på kvarnar genom att vrida på ratten/munstycket på undersidan? 🙂

Svara
Tanja 31 augusti, 2014 - 18:28

Hej!
Visst e de snygga!
MEN, måste tipsa om att de säljs på ICA här hos mig på Hönö för 149:-
Har funnits sedan mors dag och i alla kryddblandningar du kan tänka dig.

Svara
Åse 1 september, 2014 - 10:02

Jaså vad bra! har aldrig sett gourmetkvarnar i koppar tidigare, bara i rostfritt stål!

Svara
Ulrika L 31 augusti, 2014 - 18:24

Jättesnygga! Var är den snygga vita brickan som de står på ifrån, har letat länge efter nåt liknande:-)

Svara
Åse 1 september, 2014 - 10:00

Design House Stockholm!

Svara
Ulrika L 1 september, 2014 - 10:08

Tack snälla för ditt svar:-)

Svara
Jeanette 31 augusti, 2014 - 18:07

Så snyggt med kopparfärg i köket:)
Visst blir man lite mer inredningssugen nu när hösten närmar sig.
Önskar er en fin söndagskväll<3

Svara
Marie Frändén 31 augusti, 2014 - 15:49

Vet ju att du köpt kvarnar från Cole & Mason..tyckte du inte dessa funkade heller? De har ju livstils garanti..jag är supernöjd med mina Windsor

Svara
Åse 31 augusti, 2014 - 16:22

Hade bara en! Och den hade jag fått så inget kvitto etc.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.