Pulled Pork LCHF – Mitt Populära recept!

10 januari, 2013

Pulled Pork och LCHF! Och det är kul att detta receptet blivit så populärt! Jajjemen! Det går att göra en barbequesås utan massa socker!  Jag har dragit mig för att göra Pulled Pork då barbequesåser är fulla av socker och jag har inte haft så mycket tid att ta mig an det, för det kräver ju lite tid då den ska vara i ugnen i ca 6 timmar.
Men i kväll blev det av och det var värt väntan!
Först kokade jag ihop en barbequesås som innehåller betydligt mindre socker än köpesås:

Barbequesås
Drygt 1 dl vatten
Drygt 1 dl chilisås (Ica Ett gott liv är låg i sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad
0,5 dl äppelcidervinäger
0,5 gul lök


1 vitlöksklyfta
1,5 msk worcestershiresås
1 dl finhackad rotselleri
1 msk dijonsenap
1-2 msk honung
1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning
1/2 msk paprikapulver
1 tsk chilipulver
ev 1/2 msk liquid smoke

salt, peppar
Finhacka lök, vitlök, rotselleri. Stek dem i smör i stekpanna tills det blivit gyllengult. Tillsätt vatten och fond/buljong. Rör och tillsätt sedan övriga ingredienser. Låt allt koka ihop på svag värme i ca 15 minuter. Smaka av.

Pulled Pork
Ca 8 portioner
1,5 kg karré i bit
1 gul lök
1 hel vitlök
salt, peppar, chilipulver
2,5 dl barbequesås


Sätt ugnen på 125 grader.
Salta och peppra köttet rejält och lägg det i en lergryta eller gryta med lock som tåler värme. Skala och klyfta den gula löken och lägg runt köttet. Skala vitlöken och lägg även den runt köttet.
Häll barbequesåsen över köttet och löken.
Låt gå i ugnen i ca 6 timmar och dra sedan sönder karrén med två gafflar så det fördelas med såsen. Servera med valfrit tillbehör.

Vi hade tomat, gurka, rödlök, pfefferoni, guacamole, gräddfil, sallad, salsa.
PS! Prova gärna Pulled Chicken också!
Och Pulled Chicken Salad!

IMG_0268

IMG_0271

IMG_0273

IMG_0279

IMG_0283

IMG_0291

Ett riktigt gott Rioja!!!!
Ja detta var inte sista gången det blev Pulled Pork här! Vi åt alla med god aptit!
Trevlig kväll och hoppas ni får en bra start på söndagen i morgon! ♥

Veckans tips:

ELLOS: 30% på dyraste varan * inkl möbler
ELLOS: 30% på dyraste varan * inkl möbler
455730

Annonslänkar till Ellos

104 kommentarer

Kycklinggryta med jordnötssås - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 8 september, 2020 - 11:04

[…] kväll på er! Har ni en fin lördag? Något gott i kastrullerna tro? Det blir pulled pork här, yummie! Var riktigt länge sedan jag åt det! Jag har precis lagt in lite picklad rödlök […]

Svara
Kryddig jordnötskyckling - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 25 oktober, 2018 - 08:31

[…] kväll på er! Har ni en fin lördag? Något gott i kastrullerna tro? Det blir pulled pork här, yummie! Var riktigt länge sedan jag åt det! Jag har precis lagt in lite picklad rödlök […]

Svara
Catti 30 september, 2018 - 21:40

Tänkte göra detta till nästa helg och undrar en sak (ursäkta om det redan besvarats men orkar inte läsa igenom alla 100 kommentarerna:-)

Har du hela bitar i barbecuesåsen, eller mixar du den slät?

Svara
Åse 1 oktober, 2018 - 08:53

Det är en smaksak, jag gör både ock 🙂

Svara
Veckans mat och rörlighet - 56kilo - De godaste LCHF recepten! 16 mars, 2017 - 11:20

[…] förrgår åt vi Pulled Pork – Lööööööv it! Barbequesåsen är så god! Jag hade mörk […]

Svara
Kryddig jordnötskyckling - 56kilo - LCHF Recept och Livsstil! 3 december, 2016 - 17:24

[…] kväll på er! Har ni en fin lördag? Något gott i kastrullerna tro? Det blir pulled pork här, yummie! Var riktigt länge sedan jag åt det! Jag har precis lagt in lite picklad rödlök […]

Svara
Birgit 31 maj, 2016 - 16:59

Hej, tack för en fin blogg och jätte goda recept. Jag hyr ett rum och det finns tyvärr varken lergryta eller annan gryta med lock här. Jag undrar om det går lika bra med aluminiumfolie? Jag har heller inget rotselleri eller Worcestershiresås, kan jag lägga i en morot och soja istället eller vore det bäst att hoppa över det man inte har?
Jag ska börja laga till den nu så jag hinner nog inte att få svar, men det är bra att veta tills nästa gång!! 🙂

Svara
Fisk fy fan | Motvallskärringen 26 december, 2015 - 00:03

[…] om det slutar som vanligt är det inga problem för jag lagade pulled pork häromdagen—efter detta gudomliga recept—och har därmed fantastiskt mumsig […]

Svara
Min pulled pork | Inne hos Ina 22 september, 2015 - 19:29

[…] Först kokar jag en barbecuesås (starkt inspirerad av 56kilos recept) […]

Svara
Möra grillade Revbensspjäll - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda! 14 april, 2015 - 09:29

[…] glasyr kan du använda vad du vill. Antingen egengjord barbequesås eller en köpt med hyfsat bra ingredienslista (sockret kommer man dock inte ifrån!) Varning […]

Svara
Påskdag extra allt! - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda! 6 april, 2015 - 14:24

[…] hade vi tre vänner par + deras barn här. Så himla trevligt! Jag gjorde både Pulled Chicken och Pulled Pork i mina Croc […]

Svara
Thérése 8 februari, 2015 - 21:01

Wow… jag kan bara säga f-n vad gott det blev!!! Kanonrecept helt enkelt. Det är inte sista gången vi lagar detta, kan jag lova.

Svara
fia 26 november, 2014 - 11:28

Gjorde såsen lite annorlunda med det jag hade hemma, blev väldigt gott med chipotle chili så får man den rökiga smaken som jag antar liquid smoke annars ger. Slutresultatet blev väldigt gott… smakade väldigt likt de vanliga med massa socker och annat i. Bra mat! 😀

Svara
Åse 26 november, 2014 - 14:54

Härligt att höra!!

Svara
Majoren 16 november, 2014 - 10:57

Tack Åse för ett riktigt riktigt bra recept!

Svara
Åse 16 november, 2014 - 12:58

Kul det smakade! =)

Svara
Pulled chicken och tallriksstorlek | Ett ventilationsfönster 24 oktober, 2014 - 21:23

[…] chicken är underbart gott! Jag tillagade det enligt 56 kilos recept för pulled chicken, fast med BBQ-såsen som hon använder till pulled pork. Funkade alldeles […]

Svara
Pulled pork, rabarberpaj och Gbg varvet cykel | hjeltestraningsdagbok 18 maj, 2014 - 21:29

[…] ett recept från 56kilo.se. Klicka på namnet så kommer du direkt till receptet. Gjorde även hennes bbq sås. Så bra när […]

Svara
Pulled Chicken – complete wellness 9 maj, 2014 - 18:02

[…] Det viktigaste där är barbecue såsen. Jag lagar min egen efter ett recept som jag hittat på bloggen 56kilo. De flesta färdiga såser innehåller alldeles för mycket socker. När jag lagar såsen lagar jag […]

Svara
ingrid 9 februari, 2014 - 14:16

Hej!
Tips: Koka in passerade tomater och tomatpuré + chili istället för att använda Icas chilisås, så slipper du tillsatt socker helt och hållet.

Svara
Veckomeny v. 3 – LCHF | 20 januari, 2014 - 13:59

[…] m. lax, pilgrimsmusslor, tzatziki och blomkålstabouleh (Hämtad från Ulrika Davidsson) Lördag: Pulled pork LCHF m. egen barbecuesås (Åse på 56kilo.se) Söndag: Lotten´s […]

Svara
Charlotte 14 januari, 2014 - 15:12

Detta måste jag pröva!!! Har två glutenfria barn. Har du lyckats hitta glutenfri worchestersiresaus? Eller går det att byta ut den med något annat? Tack för superfina recept!

Svara
Åse 15 januari, 2014 - 11:18

Hej! Nej jag har inte hittat glutenfri variant! Det går nog att hoppa över bara! 🙂

Svara
madde 26 februari, 2014 - 13:01

jag har använt soya istället, tycker det funkar bra 🙂

Svara
Pulled Pork | Tuggat mig till det 12 januari, 2014 - 00:26

[…] att tillaga Pulled Pork för första gången, och jäklar vad gott det var! Receptet hittade jag här på Åses sida. Till det serverade jag grönsaker, gräddfil och salsa. Tog stora salladsblad som […]

Svara
Anners 8 januari, 2014 - 19:35

Vi ska göra receptet imorgon kväll fast använda oss av en tryckkokare. resultatet blir detsamma fast på mindre tid. tar ca 50min.

Svara
Jessica 27 oktober, 2013 - 16:41

Detta blev supergott, tack för ett bra recept

Svara
Matoprat » Blog Archive » Pulled Pork! 10 oktober, 2013 - 07:51

[…] (Recepten kommer ifrån 56kilo.se) […]

Svara
Att dra en gris | jag johanna 3 oktober, 2013 - 09:35

[…] Satt tidigare och läste inne hos Nina (Lilja’s Corner) och fick se en bild av hennes dragna nasse. Snålvattnet rann. Det ser ju så gott ut! Ingela (alegni in office) tipsade om receptet inne hos 56 kilo på en lchf variant. […]

Svara
Elina 11 september, 2013 - 13:18

Det blev super!! Man blir lite rädd när man inte vet hur det ska vara. Blev mycket vatten bara men hällde av lite och kokade ner det till sås. Så tack för ett superbra recept!!

Svara
Elina 10 september, 2013 - 13:43

Tack för en superbra blogg!
Idag skulle jag äntligen pröva detta recept efter att ha fått hem min lergryta. Nu har den varit inne i ca 2 timmar och det är fullt med vatten i grytan.. Köttet har inte heller någon fin färg. Hur ska jag göra? Försvinner vattnet? Jag vill inte ha ett blött kött. Hur får den så fin färg som din?
Vore tacksam för svar! 🙂

Svara
Åse 11 september, 2013 - 09:42

Hur gick det?

Svara
Totte D 9 september, 2013 - 18:08

Godaste hittills! Lagade den i min slowcooker, osklagbar kombination.

Svara
Lilla huset på prärien 7 september, 2013 - 08:05

Hej! Står här och gör chilisås… men du verkar fått mycket mer sås. En hel burk. Har du gjort dubbel sats då eller? Räcker en sats till en stor bit karré?

Svara
Åse 7 september, 2013 - 08:22

Mycket möjligt! Men du behöver bara den mängd som står i receptet.

Svara
Mison 29 augusti, 2013 - 22:23

Tack för härlig inspiration, med läckra recept där du fokuserar på bra MAT och att du inspirerar till träning. Du förklarar på ett lättfattligt sätt hur mekanismer i kroppen fungerar som påverkar våra ätbeteende. Har själv med LCHF’s hjälp blivit av med magkatarr och som bonus minskat 13kg.
Pulled pork,receptet är kanongott. Brukar gör en sallad till med blomkål, purjolök och äpple, valnötter, italiensk salladskrydda lite olja och äppelcidervinäger. Äpple och fläskkött är en fin kombi 🙂 vet att kvinnor skall vara försiktiga med frukt men i sallad är det mycket gott. Då blir det heller inte så mycket. //Mison

Svara
Helena 26 augusti, 2013 - 10:42

PP är verkligen supergott, särskilt med det det här receptet. MEN ett varningens ord för de av oss som är sockerkänsliga; av någon anledning triggar just äppelcidervinäger mitt sockersug och gör mig vansinnigt hungrig! Använd vanlig vitvinsvinäger istället, det verkar inte påverka hungerhormonet lika starkt. Tack för en bra blogg!

Svara
Åse 26 augusti, 2013 - 10:44

Det kan säkert stämma! Bra tips!!

Svara
Christine 22 augusti, 2013 - 17:19

Din sås ser väldigt slät ut, har du mixat den? För hur gärna jag än vill så kan jag baske mig inte få rotsellerin SÅ finhackad att den knappt syns;)

Svara
Åse 22 augusti, 2013 - 17:25

Beror på att jag inte hade rotselleri i just på denna bilden :))

Svara
Christine 22 augusti, 2013 - 17:49

Ahaaa! Ser man på 🙂 Jag testade att mixa den iaf, och det blev jättebra!

Svara
Pulled pork | Carros LCHF-Mat 19 augusti, 2013 - 15:28

[…] länge velat prova pulled pork, hittade ett recept på en variant på pulled pork som jag prövade. Jag ändrade dock receptet lite grann efter vad jag hade […]

Svara
Katarina 19 augusti, 2013 - 13:07

Vet inte om någon redan har påtalat detta men ett tips är att stoppa in grytan i ugnen innan du går och lägger dig på kvällen, men då på 110 grader, så är den klar när du kliver upp på morgonen. Den kan lätt stå inne 8-10 timmar! Jag har själv gjort det efter tips på en annan matblogg. Om du låter den stå på bänken så tar det många timmar innan den kallnar.

Svara
Åse 19 augusti, 2013 - 13:30

Bra tips!!

Svara
Ingela Wennemark 17 augusti, 2013 - 18:30

Hej!! Har precis hittat din sida och ÄLSKAR den 🙂 Har gjort massa saker redan, och idag gjordes pulled pork. Jag var lite orolig för hur det skulle bli då jag inte hade någon annan vinäger hemma än risvinäger (som används till sushi-ris) så tog den. Men det var ingen fara för det var KALASGOTT. Karln älskade det och det är ju alltid plus 😀 Jag käkade en fetaostsallad till och din kalla vitlökssås och karln åt ris, så alla blev nöjda 😉 TACK för underbara recept!!
/Ingela

Svara
Sara 16 augusti, 2013 - 17:08

Hej! Gillar verkligen din blogg 🙂 tänkte höra om du tror såsen funkar med vitvinsvinäger istället för äppelcidervinäger?

Svara
Åse 16 augusti, 2013 - 18:17

Det tror jag absolut! 🙂

Svara
Kim 2 augusti, 2013 - 01:37

Pulled pork i ugn i all ära, men det kommer inte ens i närheten av att göra den på grillen.
8-12 timmar på lååååg temp (ca 175 grrader) med äppelträ på glöden de första 4 timmarna, sen slå in den i folie med lite äppeljuice eller vinägerbaserad bbq sås och låta den gå till ca 90 grader inner temp.
Låt den vila i minst en timme, sen är det bara att riva den i strimlor.

Svara
Le-och var Glad 24 juli, 2013 - 07:28

Hej!
Jag har gjort Pulled-pork på traditionellt vis med äppeljuice och tycker helt klart ditt recept var godare. Det blev saftigare på något vis.. Vi ”glömde” köttet några timmar så det blev kokning i ugn i 10 timmar, men det gjorde verkligen inget. Och rätten blir ju bara godare dagen efter. Helt klart bättre recept än ICA, med juicen!
Tack för en bra och peppande blogg, har blivit lite addicted till den – hoppas du har en trevlig USA-resa! Kram

Svara
Anita Stenberg 21 juli, 2013 - 17:43

Jag gjorde PP med ditt BBQ recept men tog det jag hade hemma, vit balsamvinäger och palsternacka (gubben handlade) 😀
Jag köper hela grisar av en lokal bonde så jag tog en stor skinka istället för karré, för mig är det slöseri med ett sånt mört kött som karré att tillaga så många timmar!!
Jag lät svålen vara kvar, rutade och la svålen uppåt, sen i ugn i 90 gr i ca 10 Tim. La in den när jag gick insäng och tog ut den när jag hade tid… Den hade kunnat tas ut tidigare men det gjorde inget att den låg kvar ett tag. Köttet i en skinka är ju lite hårdare än en karré, så det var lite hårt att dra isär det. Men när jag sen la det i såsen……GUDOMLIGT!!! Tack Åsa för ett super recept. Jag har provat andra men detta är absolut bäst..

Svara
Anita 21 juli, 2013 - 17:40

Jag gjorde PP med ditt BBQ recept men tog det jag hade hemma, vit balsamvinäger och palsternacka (gubben handlade) 😀
Jag köper hela grisar av en lokal bonde så jag tog en stor skinka istället för karré, för mig är det slöseri med ett sånt mört kött som karré att tillaga så många timmar!!
Jag lät svålen vara kvar, rutade och la svålen uppåt, sen i ugn i 90 gr i ca 10 Tim. La in den när jag gick insäng och tog ut den när jag hade tid… Den hade kunnat tas ut tidigare men det gjorde inget att den låg kvar ett tag. Köttet i en skinka är ju lite hårdare än en karré, så det var lite hårt att dra isär det. Men när jag sen la det i såsen……GUDOMLIGT!!! Tack Åsa för ett super recept. Jag har provat andra men detta är absolut bäst..

Svara
Dinner is served! | Emma 8 juli, 2013 - 17:00

[…] förmiddags kokade jag ihop en egen BBQ-sås med grund in det här receptet. Då måste det ju bli hamburgare till […]

Svara
Malin 26 juni, 2013 - 22:33

Åt en helt fantastisk Pulled pork på Jamie Olivers restaurang i London. Måste testa denna oxå!

Svara
Pulled pork | Sofies LCHF 14 maj, 2013 - 19:12

[…] I helgen så blev det pulled pork till middag. ÅH. SÅ. GOTT!!! Jag som älskar kött, och när det är starkt, haha! Detta var drömmen! Receptet är taget från Åse på 56kilo – HÄR! […]

Svara
Helena 8 maj, 2013 - 17:08

Mums…men jag funderar på Liquid smoked….vad är det/ var hittar jag det?…..
Tack för en trevlig blogg

Svara
Stin 20 april, 2013 - 10:45

Hej Åse!
Gick upp i morse och gjorde i ordning denna maträtt men jag var nog för trött för jag råkade ta vitvinsvinäger ist för äppelcider. Hur tror du att det påverkar smaken? Trist när det är en sådann långkokare att man inte kan göra rätt =(
Kram på dig och alla andra på bloggen

Svara
Åse 20 april, 2013 - 11:12

Jag trooooooor att det blir bra ändå faktiskt!! Lycka till! <3

Svara
Pernilla 19 april, 2013 - 13:41

Åååå vad smarrigt det såg ut… detta tror jag till & med att min äldsta son skulle uppskatta. Han är VÄLDIGT petig med mat. Måste prova. Länkar så klart till dig & talar om att du är upphovskvinnan, när jag lägger upp receptet på min blogg.
Kram Pernilla

Svara
Åse 19 april, 2013 - 13:56

Tack! Hoppas det smakar! 🙂

Svara
Carolina 8 april, 2013 - 14:26

Va roligt. Ska genast prova. Jag och maken har provat olika recept med karre i ugn. Jag vrålade nej när maken skulle laga PP och första ingrediensen var ketschp men med ditt recept så ska han få prova göra PP. Ett annat sätt att laga långkok med karre som jag varmt kan rekommendera är carnitas. Gott!! I det recptet som jag använt var det socker med men det tog jag bort. Det är även en 1/2apelsin men det sockret fixar jag. Jag brukar äta avokado och ost till.
Ha en bra dag
Carolina

Svara
Anna 3 mars, 2013 - 19:45

Hej! Vilket underbart recept! Jag lånade det på min egen blogg och länkade hit. Detta var det godaste jag har ätit på vääääldigt länge! Tusen tack!
http://i-ur-och-skur.blogspot.se/2013/03/pulled-pork.html

Svara
Åse 3 mars, 2013 - 21:17

Kul det smakade!! =))

Svara
Martin 21 februari, 2013 - 08:42

Ska testa detta i helgen men undrar om det kanske går bra med benfri kotlett i bit. Har en stor bit liggandes i kylen men vill ju att det ska bli lyckat ändå.

Svara
Åse 21 februari, 2013 - 09:26

Hej! Det blir inte alls lika mört! Men gott så klart!

Svara
Martin 23 mars, 2013 - 09:40

Gjorde detta härom veckan på karré, vet dock inte om det blev något fel för såsen hade torkat in så det var svårt att blanda med allt kött. Möjligtvis var inte locket helt tätt till en början. Kommer iaf prova igen för smaken var utsökt !

Svara
Anna 20 februari, 2013 - 20:08

Helt fantastiskt! tack för ett så bra recept, min sambo som rynkar på näsan åt LCHF och gnäller ”Vart är potatisen/pastan/riset?” Den här gången glufsade han i sig som han aldrig sett mat! 🙂 Högsta betyg! 🙂 Jag måste bara säga att du är en fantastisk inspirationskälla för mig. Jag följer din blogg slaviskt och tar till mig av dina kreativa recept. -15kg sen i Oktober och jag har aldrig mått bättre 🙂 Tack!

Svara
Åse 20 februari, 2013 - 20:17

Åh vad kul att höra! och STORT Grattis!!! =)

Svara
Marie 18 februari, 2013 - 13:29

Tack för receptet! Det var supergott och enkelt att göra. Lär göras fler gånger.

Svara
christin nilsson 15 februari, 2013 - 11:24

Verkligen super gott!!! Har provat ett annat recept en gång innan, men de gick inte att jämföra med detta!!!! Hela familjen gillade de!!

Svara
Maria 10 februari, 2013 - 01:24

Denna goda rätt blir veckans söndagsmiddag.
Har provat en gång tidigare och använde då en fläsklägg, vilket funkade fint. Så det blir repris på det också.

Svara
Åse 10 februari, 2013 - 08:49

Kul det smakade!! =)

Svara
Kristina 6 februari, 2013 - 21:53

Vilket gott recept Åse!! Provade i kväll hade inte karré men hittade en fin ekologisk fläsk stek på Coop gjorde annars precis enligt receptet, blev väldigt gott!! Även fläsksteken var lätt att dela med en gaffel efter 5 timmar i ugnen. Kommer att göra det fler gånger. Jag serverade en coleslaw sallad till, blev också gott.

Svara
Åse 7 februari, 2013 - 07:10

Muuuuuuums!!!!

Svara
Annika 26 januari, 2013 - 22:42

Det var riktigt gott!!! Jag som annars inte är så förtjust i karré blev förundrad över hur mört och fint köttet blev,!!! Rekommenderas varmt!!

Svara
Åsa 26 januari, 2013 - 15:40

Gjorde din Pulled Pork igår och gud vad den blev god!!! Jag och min pojkvän satt och njöt i total andakt, bbq-såsen var ”to die for”. Tack för alla fina recept som du delar med dig av!

Svara
Camilla 26 januari, 2013 - 11:01

Haha oj jag slängde på all barbecuesås på köttet 🙂 får väl ta bort överflödigt när det är färdigt. Det jag funderade på är om det ska vara lock på i ugnen eller inte? Nu testar jag utan får se hur det blir.

Svara
Åse 26 januari, 2013 - 11:09

Ja lock! 🙂

Svara
Camilla 26 januari, 2013 - 11:40

Tack 🙂 tror du det blir heltokigt med all sås på?

Svara
Elisa 24 januari, 2013 - 17:39

Hur många portioner?

Svara
annika 24 januari, 2013 - 16:46

Tänkte prova detta på tjejmiddagen på lördag, men hur många kan man räkna med att det räcker till på ca 1500g kött? Använde du dubbel sats sås till tillagningen?

Svara
Åse 24 januari, 2013 - 17:50

Man brukar väl räkna 150 gram per portion. Nej det är 2,5 dl barbecuesås till 1,5 kg kött.

Svara
Annika 26 januari, 2013 - 22:44

Blev väldigt lyckat!! Riktigt gott!!! Tack för receptet, lär bli fler gånger!!!

Svara
Linda Griffin 23 januari, 2013 - 21:04

Det ser gudagott ut, måste testa att laga detta i min nya fina turkosa Le Creuset 🙂 Tack för inspirationen!!

Svara
Anna Lindholm 23 januari, 2013 - 19:16

Jag brukar också göra pulled pork fast i crock-poten. Brukar skippa sötning helt och tycker det fungerar bra. Det receptet jag använder är lite annorlunda och det hittar du här:
http://anzis-life.blogspot.se/2013/01/dag-2-paleo-challenge.html

Svara
Lisa 22 januari, 2013 - 07:32

Kan man använda Delidas chilisås, den röda, istället för Ica, eller är den för stark?

Svara
Lisa 21 januari, 2013 - 20:06

Gör du egen salsa eller köper färdig? Och i så fall recept eller tips på någon med bra kvalité?

Svara
Christine 21 januari, 2013 - 09:21

Verkar ju hur gott som helst! Och vet du vad, den här sidan är MYCKET mer lättläst i texten än vad det var på xxxxx. Även om den är grå så är det ändå tydligare och lättare att läsa.

Svara
Anna-Maria Johansson 20 januari, 2013 - 20:14

Låter gott! Mat kan man verkligen variera i oändlighet vilket är en del av tjusningen.

Svara
Matigt värre | annifey.se 20 januari, 2013 - 18:45

[…] direkt efter lunch lagade jag korv stroganoff, sen kokade jag ihop barbeque-sås och ställde in Pulled Pork LCHF som jag hittade hos ”56 kilo -ett gott liv” i ugnen. När det stod och gottade sig i […]

Svara
Yvonne 20 januari, 2013 - 12:07

Låter verkligen gott, måste testas 🙂

Svara
Annifey 20 januari, 2013 - 10:49

Såsen klar och jag ska sätta på ugnen men…
-vilken temperatur?

Svara
Annifey 20 januari, 2013 - 10:51

*suck*
Glöm det,
125 grader 🙂

Svara
Karin 20 januari, 2013 - 10:22

Oj vad det såg gott ut, måste testas 🙂

Svara
Karin 20 januari, 2013 - 09:27

Hejsan! jag har oxå funderat på denna rätt, blir nog till nästa helg då man har lite mer tid på sig….. En liten fråga, Vad är Liquid smoke? Var hittar man detta?
Ha en skön söndag ! /Karin

Svara
Åse 20 januari, 2013 - 11:56

Det är en rökarom som finns bland vinäger/dressingar etc åtminstone på mitt Ica Maxi =)

Svara
Karin 20 januari, 2013 - 12:36

Tack!!!!

Svara
Maria 20 januari, 2013 - 09:16

Åhh jag måste också ”få tummen ur” snart. Ser verkligen gott ut.

Svara
Ingegerd 20 januari, 2013 - 08:41

Oj vad gott det låter, det måste jag bara prova. Det får bli en helg efter att vi kommer hem från Egypten när man har tid.
Jag tycker förresten att din bok är den bästa som kommit ut på mycket länge, tack för den!

Svara
Linruz 20 januari, 2013 - 07:07

Som sagt det kryllar av Pulled pojkar hör i blogg och Isntagram världen nu.
Är såååå sugen på att testa.
Tusen tack för att du alltid är så duktig och inspirerande och omvandlar allt till Lchf.
Kanske blir ngt att bita i till nästa helg.
Kram ha en bra söndag.
Lina

Svara
Sanna 19 januari, 2013 - 23:57

Måste bara prova
Ser jätte gott ut. Tack. Kram

Svara
Lia 19 januari, 2013 - 23:25

Mums ! Åt detta när vi var på Bahamas , har aldrig gjort själv dock , kanske skulle prova 🙂

Svara
Malin Henriksson 19 januari, 2013 - 23:16

Ja herregud vad alla gör pulled park denna vecka 🙂 och jag ska inte va sämre jag, för det blir det till middag här imorgon!!! Ska bli väldigt spännande eftersom jag aldrig ätit det förut. Min sambo är inte så mycket för karré säger han, för det är så mycket fett o senor o så! Men jag älskar detta kött, stek med härlig sås eller att grilla, mums. Därför blev jag så glad åt detta recept nu, något nytt :))
Ha en bra natt och en härlig söndag min vän.
Kram / Malin

Svara
Anita 19 januari, 2013 - 23:04

Har aldrig hört talas om Pulled Pork, men ser jättegott ut. Måste testas! 😛 Ha en trevlig söndag ni med.

Svara
Catti 22 augusti, 2015 - 12:41

Det var ju ett tag sedan någon skrev här, men jag hoppas det är OK att ställa en fråga och att någon kan besvara den: vilken innetemperatur bör pulled pork ha? Jag har läst 95-100 grader på flera ställen och körde på 95 grader när jag lagade det igår, men köttet (benfri fläskkarré) blev segt och torrt och ganska smaklöst trots smakrik barbecuesås. Normalt sett skall väl fläskfilé ha mycket lägre innetemperatur?
Det tog nästan exakt 7 timmar att uppnå 95 grader i innetemp.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.