Nu ska ni få ett riktigt smarrigt recept!
Daniel har velat äta den gen varje dag sedan förra helgen! Haha!
Vi hade libabröd men man kan använda vilken pizzabotten som helst som man gillar och mår bra av!
När vi äter pizza så brukar vi köra på någon av mina lågkolhydratbottnar eller libabröd (orientaliskt tunnbröd)
På bottnen så bredde jag creme fraiche, saltade och pepprade lite och strödde riven påsmozzarella över.
På med grönkål som jag kramat med lite olivolja. Sedan päronskivor och smulad gräddädel.
Sedan toppade jag med grovt hackade valnötter.
In i ugnen på 200 gr tills pizzorna fått fin färg!
Voila! Klara =)
Såååååå gott och lite juliga med grönkål och ädelost! =)
Hoppas ni provar och gillar!
Tips på vin till: Biecher Pinot Gris Reserve
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

9 kommentarer
Ska testa i morgon som fredagsmys!
Så goda 🤗
Ska testa idag!
Skickat receptet till min man och hoppas han nappar på erbjudandet om att bjuda mig på detta. (Oftast, typ alltid jag som lagar och han som diskar). Jag skulle bli sååå glad om jag fick äta detta. (Är så glad ändå men skulle alltså bli sååå glad).
Åh fattar PRECIS! 🥰🥰🥰
Verkar ju hur gott som helst får nog göras imorgon kväll,har du mer förslag på vad man ha på.
Hej!
Om man bara vill baka ut en pizza av ”fat hade pizzadeg. Klarar sig degen i kylen eller måste den bakas ut?
Mvh Helena
Den klarar sig!
Hemma hos oss använder vi Tortillabröd som pizzabotten ganska ofta. Man får bara passa så den inte blir bränd..
Är det Arlas rivna mozzarella du använder, eller har du nåt bättre förslag?
Ha det gott och njut decembers första dag!
Kram 💕