Pizza Bianco med grönkål, ädelost och valnötter

av Åse

Nu ska ni få ett riktigt smarrigt recept!
Daniel har velat äta den gen varje dag sedan förra helgen! Haha!

Vi hade libabröd men man kan använda vilken pizzabotten som helst som man gillar och mår bra av!
När vi äter pizza så brukar vi köra på någon av mina lågkolhydratbottnar eller libabröd (orientaliskt tunnbröd)

På bottnen så bredde jag creme fraiche, saltade och pepprade lite och strödde riven påsmozzarella över.

På med grönkål som jag kramat med lite olivolja. Sedan päronskivor och smulad gräddädel.
Sedan toppade jag med grovt hackade valnötter.
In i ugnen på 200 gr tills pizzorna fått fin färg!

Voila! Klara =)
Såååååå gott och lite juliga med grönkål och ädelost! =)

Hoppas ni provar och gillar!
Tips på vin till: Biecher Pinot Gris Reserve

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

9 kommentarer

Kajsa 8 december, 2022 - 12:04

Ska testa i morgon som fredagsmys!

Svara
Carina 2 december, 2022 - 12:09

Så goda 🤗

Svara
Maria 2 december, 2022 - 07:37

Ska testa idag!

Svara
Ulrika 1 december, 2022 - 22:10

Skickat receptet till min man och hoppas han nappar på erbjudandet om att bjuda mig på detta. (Oftast, typ alltid jag som lagar och han som diskar). Jag skulle bli sååå glad om jag fick äta detta. (Är så glad ändå men skulle alltså bli sååå glad).

Svara
Åse 2 december, 2022 - 07:53

Åh fattar PRECIS! 🥰🥰🥰

Svara
Barbro 1 december, 2022 - 18:19

Verkar ju hur gott som helst får nog göras imorgon kväll,har du mer förslag på vad man ha på.

Svara
Helena 3 januari, 2023 - 18:00

Hej!
Om man bara vill baka ut en pizza av ”fat hade pizzadeg. Klarar sig degen i kylen eller måste den bakas ut?
Mvh Helena

Svara
Åse 3 januari, 2023 - 19:22

Den klarar sig!

Svara
ÅsaS 1 december, 2022 - 15:42

Hemma hos oss använder vi Tortillabröd som pizzabotten ganska ofta. Man får bara passa så den inte blir bränd..
Är det Arlas rivna mozzarella du använder, eller har du nåt bättre förslag?
Ha det gott och njut decembers första dag!
Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.