Pheeeew! Vi hann!

av Åse

Happy Friday på er! ?
Kan knappt fatta att vi kom iväg!
Jisses vilken logistik att få iväg barn till både Thailand, mormor och farmor i Malmö! haha! Och oss till Stockholm!
Det är tur att jag och Daniel trivs med ett hektiskt liv 😉

12062015-2015-06-12 17.28.52-1

As we speak ?
Jag vet att det har varit lite recept här ett tag men jag vet också att de flesta av er accepterar att det går i vågor här på bloggen och jag har sagt det förr (tusen ggr) men jag HAR verkligen de bästa läsarna! Jag känner många bloggare och med jämförelse så har jag verkligen de snällaste läsarna, så KÄRLEK till er!
Dessutom vill jag ta tillfället i akt och säga att det är så kul när ni kommer fram ute! ?
PS: Kommer mer recept nästa vecka! 😉
Nu ska vi möta upp våra vänner Linda och Magnus för en härlig AW på Medis! Vilket väder va!?? ☀️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kristina Bäckelie 15 juni, 2015 - 09:57

Skönt att ni fick ihop allt pusslande!
Med din receptskatt att ösa ur är det absolut inga problem att det skulle vara färre recept i bloggen periodvis, tycker jag.
Ha det riktigt gott!
/Stinelina

Svara
Ha 14 juni, 2015 - 13:41

Lite ledsamt tycker jag, att man som människa som tabbar sig … Inte kan be om ursäkt för att man gjort fel. Det finns vissa uttryck som folk tar illa upp av. Ett av dem är ”blackface”, som din man använde när han klädde ut sig på en fest igår. Känns så udda att det slutar med att du känner dig kränkt, för att folk ifrågasätter att folk reagerar på saker som historiskt uttrycker rasism.
Det är inte lätt att alltid vara folk till lags, men jag tror att om du inte adresserar det och ber omruskat.. Så kommer det nog spåra ur mer annars än någon kan förutse.
Vet man inte bättre så kanske man kan läsa in sig på ämnet, så kanske man kan förstå lite bättre.
Lite råd från en som kanske inte berörs själv, men respekterar och förstår att andra kan uppfatta det som stötande.
Må gott!

Svara
Åse 14 juni, 2015 - 14:09

För det första så tycker jag att det hade varit trevligare om du kunde stå för din kommentar genom att skriva under med ditt riktiga namn och rätt mailadress.
Sedan vet jag inte vad JAG ska be om ursäkt för?? Vad har jag gjort? Syftar du till bilden på Instagram där min man är utklädd till karaktären Akeem i ”En prince i New York”? Temat var ”FILM” och han älskar både karaktären och Eddie Murphy och ville därför vara honom.
Det är INTE blackface.
Citat Wikipedia ”Blackface är en typ av sminkning med ursprung i USA, använt för att skapa ett stereotypiskt porträtt av svarta. I USA användes blackface oftast inom minstrel-shower där vita skådespelare använde bränd kork och senare färg eller skoputs för att mörka huden och överdriva läpparna. De bar ofta peruk, handskar, slitna kläder med mera för att förstärka karikatyren. Även svarta skådespelare har uppträtt i blackface”
Min man hade inte gjort något av det förutom att han var brun i ansiktet för att vara mer lik karaktären.
Det är ledsamt OM och ATT någon tar illa upp, det är inte meningen.
Det är omöjligt att inte trampa någon på tårna.
Ingen av oss vill att någon ska känna sig mindre värd på grund av hudfärg, religion eller etniskt ursprung -så självklart bär han med sig det till nästa gång det är maskerad och klär ut sig till något annat.
Sedan förstår jag inte vad du menar att JAG blivit kränkt av? Jag tog bort bilden just av den anledningen att någon reagerade, då är det självklart att jag tar bort och på så sätt inte upprör fler.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.