Hej hej!
Nu har jag landat hemma och en intensiv helg väntar!
I dag fyller lillsyrran år så det väntas födelsedags SLASH mellofest! Wooop! Ska bli mys!
Men först så väntar gymnastikuppvisning (Alice) nu vid 14!
I går var jag helt uppe i varv efter en lång resedag så Daniel bestämde middagen nämligen oxfilé med pepprig roquefortsås och en enkel sallad!
SÅ himla gott alltså!
Såsen är ju galet smarrig =)
Här kommer recept på såsen!
Skriv utPepprik roquefortsås med konjak
- Portioner: 2
Ingredienser
150 g roquefort
2 dl creme fraiche
1 msk mortlad grönpeppar
1 skvätt konjak
ca 2 tsk koncentrerad fond, schalottenlök
Instruktioner
Lägg roquefortosten i en kastrull och sätt plattan på låg värme, när osten smält rör ner creme fraiche, mortlad grönpeppar och fond. Smaka av med salt och peppar och en skvätt konjak för lite djupare smak (kan uteslutas om man vill). Låt puttra upp och håll varmt sedan fram till servering.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
5 kommentarer
Lät supergott!
Men, är det verkligen 1 dl grönpeppar? 🤔
Hm vad skumt! Ändrade igår men det gick visst inte igenom? Ska vara 1 msk 🙂
Tackar 😃👍
Åh såsen lät att vara super god🤩 konjak i mat/sås tycker jag alltid blir toppenbra. Härlig helg 🤩🤩🎉 Vi åt surströmming till middag igår, alltså så gött å jag hade bakat ditt fröknäcke till 😊
Åh men jisses ALDRIG ätit surströmming!! Måste prova någon gång! ❤️ KRAM!