Parmesankorgar med pestoräkor

av Åse

De här små godbitarna måste ni prova!
Parmesankorgar är så himla trevliga till så mycket! istället för krustader tex.
Och man behöver ju inte forma dem som skålar heller utan man kan göra dem som runda små kex.
Jag rekommenderar att de serveras med en gång då vätskan i röran kan göra kexen lite mjuka.
PS! En läsare rekommenderade att lägga ett litet salladsblad i botten, så slipper man lite mjuka korgar! 
012A9370


012A9371
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesankorgar med pestoräkor


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

  • 100 g riven parmesan
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 dl creme fraiche
  • 1/2 dl grön pesto
  • 250 g skalade räkor
  • salt & peppar


Instructions

  1. Sätt Värm ugnen till 225 gr.
  2. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Riv parmesan och lägg små högar (en nypa md fem fingrar) på pappret. Ställ in i ugnen tills osten smält och de fått lite färg, kontrollera ofta – de blir snabbt för brända.
  3. Ta ut och låt svalna något, lägg sedan över foten på ett snapsglas eller en äggkopp och tryck till så osten formas runt.
  4. Finhacka löken och blanda med pesto, creme fraiche och räkor. Smaka av med salt och peppar. Fyll korgarna med röran.

1 kommentar

Lena Svensson 14 januari, 2017 - 21:32

Hej! De ser så goda ut! Vad heter vinet du har till?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Annons för TrendRehabJUST NU: IR Kampanj! Min kod 56KILO ger 20% rabatt. Även på redan nedsatta priser Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab