Paljetter och finbesök

av Åse

Go’ middag! Jag ska strax ta tag i dammsugaren här, min goda väninna Rebecca sitter i bilen på väg hit från Karlskrona med lille bebis Bruno och vi ska ha en mysig dag tillsammans, hon stannar tills i morgon
I går var jag i Malmö tillsammans med Gunilla, som också äter LCHF och har gått ner i vikt. Vi plåtades för omslaget + artikel om ”LCHF – på mitt sätt” som om jag inte missförstått, kommer ut i januari. Vi blev väl omhändertagna av fotograf Martin och makeup/frisör Therese! En trevlig eftermiddag med positiv energi!
       
Vi hade med oss en uppsjö med kläder som alternativ och jag hade bl.a med mig en underbar tröja och paljettbyxor från by Malene Birger men tyvärr blev det inte så bra i just detta omslaget och med Gunillas kläder, men jag ska plåtas för Mat & Hälsa på måndag så ny chans där kanske! Annars får jag visa er vid annat tillfälle, för de är sååååå fina! Helt underbara paljettbyxor!
 
Denna tröjan med paletter från HM hade jag på omslaget, den matchade Gunillas kläder, gillar den jättemycket!!Nu tog det längre tid att skriva detta inlägget än jag tänkt så nu är Rebecca redan här och vi ska ta oss ut på stan för en lunch! Hörs raringar!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

mia 27 november, 2012 - 23:34

Åhh, de paljettbyxorna är helt underbara, men jag tror att det blir ett par svarta isf, de blå är inte lika användbara eller vad tycker ni?
http://www.isacouture.com/by-malene-birger/malene-birger-Rosselu-leggings-black
kram mia

Svara
Åse 29 november, 2012 - 10:46

Oh jag älskar de blå!! De ska på ikväll på julfest så jag fotar nog de på så du kan se!!

Svara
Jenjo 27 november, 2012 - 16:34

Du säger väl till (som du brukar) när och var inslaget kommer ut för att läsas!?
Kramis!

Svara
Åse 27 november, 2012 - 19:53

Jaaaaadå ❤

Svara
Magda 27 november, 2012 - 15:42

Hej. Vill tipsa dig om http://www.kidsandfriends.se/varumarken-1/odd-molly.html som har 30 % på odd molly och massa annat. Tänkte på dig när jag såg detta. Kram!

Svara
Åse 27 november, 2012 - 15:59

Tack!!!

Svara
Magda 27 november, 2012 - 15:40

Hej! Vill bara tipsa dig om sidan http://www.kidsandfriends.se/varumarken-1/odd-molly.html som har en del rea på deras kläder och bland annat odd molly som jag tror du gillar. Bara ett tips inför jul kanske 🙂 Ha en bra dag! Mvh Magda

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.