Oxygenbehandling, så coolt!

av Åse
Samarbete med Electa

Hej på er!
I går gjorde jag en häftig ansiktsbehandling!
Electa finns i Helsingborg, Malmö, Ängelholm, Halmstad och Stockholm och startade med parfymeriet Electa på gågatan här i Helsingborg för 115 år sedan! Scandinaviens äldsta parfymeri, lite häftigt! Sedan startade salongen Electa, också den på gågatan.

Jag har alltid varit duktig på att använda bra produkter i ansiktet, har aldrig tvättat av mig med endast tvål i ansiktet t.ex men är över lag dålig på att gå till salong och få djuprengöringar etc.
Tror det beror på att jag har en enkel hy, har bra gener och har aldrig haft några direkta problem men absolut att jag ser att det har börjat hända saker med huden nu efter 40! Tycker det händer mycket efter 40 🙂 Kroppen är inte så förlåtande längre.
Efter vinter och sedan dagar i sol så kändes huden trött och torr så en oxygenbehandling (kallas även Oxygenlift) kändes perfekt att prova och Electateamet är grymma, det vet jag eftersom jag varit där förr på både SPA, massage och behandling. Kul att få tipsa er om bra behandlingar som faktiskt ger resultat!


En oxygenbehandling är effektiv och har blivit populär bland annat för att det är Madonnas favoritbehandling 😉
Huden rengörs och diamantslipas för djuprengöring och sedan slussas hyaluronsyra tillsammans med antioxidanter och andra verksamma ämnen in i huden med själv av syre under tryck!
Inte smärtsamt utan mer som en ansiktsmassage.
Efteråt fick jag serum, ögonkräm, dagkräm och en skön mineralfoundation, så jag var fit for fight för min lunchdejt med Daniel sedan ❤️


Jag låg nerbäddad under varmt täcke så hade jag inte pratat så mycke med mysiga Marie så hade jag nog somnat! Och vaknat vacker, haha!
Det som är bra med den här behandlingen är att det blir märkbara resultat omedelbart och man kan därför välja att göra behandlingen när det behövs, när man kanske vill vara fräsch inför sin stora dag, eller en större fest etc.
Gör man fler behandlingar så blir resultatet än mer bestående och det säger ju sig själv.

Före / Efter

Före / Efter

Förutom att huden var storstädad av diamantslipningen så var linjer i huden betydligt mer utfyllda (beror på att hyaluronsyran möter den naturliga hyaluronsyran i huden) och jag känner mig mycket piggare i huden med mer stuns även idag.
Rekommenderas varmt! Detta ska jag fortsätta med ibland när det behövs!

Nu till våren och sommaren känns det ju skönt med en bra grund.
KRAM!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

ÅsaS 6 april, 2017 - 16:48

Låter helt underbart! Kanske något att önska sig, eller unna sig själv, framöver. Själv är jag sugen på att testa IPL-behandling, (permanent hårborttagning), men vet inte om jag törs. (Är en liten fegis) Är IPL något du testat och kan rekommendera?
Ha en fin kväll!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 7 april, 2017 - 11:39

IPL har jag inte provat tyvärr! Men ska ju vara effektivt!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.