inehåller annonslänk
Hej på er!
Nu är vi i Palma, vädret för de närmsta dagarna ser bra ut! ☀️
Jag och Malin ska bara boa in oss nu när vi kommer fram och så ska jag ha fotokurs med Malin. Ikväll blir det Get-together-party och BBQ middag på terassen på hotellet, ljuvligt!
Har ni gjort ostvåfflor förut?
I min bok Åses Kök har jag en västerbottenvåffla med räkor och löjrom som är såååå god.
Har ni provat ett belgiskt våffeljärn? Jag har ett Cloer som är helt fantastisk! Grillade smörgåsar, våfflor – det blir SÅ bra! Godare än med något av mina andra järn.
Rekommenderar detta våffeljärnet från djupet av mitt hjärta! HÄR hittar ni den.
Detta receptet kan ni ha till alla matvåfflor!
Världens enklaste recept (ni hittar det längst ner)
Man kan utesluta både bakpulver och mandelmjöl men det ger lite struktur.
I går åt jag och Daniel det till middag då hade vi salami och brie på och i dag blev det en våffla med mozzarella, tomat & pesto på – favvon
Min söta basilikaplanta! När min kompis Sara var här i augusti hade hon med sig en stjälk basilika från sitt trädgårdsland till maten. Det som blev över satte vi i vatten och några veckor senare var det rötter på dem så då planterade jag den i kruka – den frodas!
Här kommer receptet!
Skriv utOstvåffla med mozzarella och tomat
- Portioner: 1
Ingredienser
1 våffla:
1 ägg
1 msk mandelmjöl
1 dl riven ost (jag använde färdig riven mozzarella)
1/2 tsk bakpulver
1 krm salt
Topping:
3–4 msk pizzasås
oregano, torkad
1 mozzarellakula á 125 g
1 tomat
1 msk grön pesto
färska basilikablad
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
3 kommentarer
Hej!
Vilken otroligt bra blogg du har! Hittat mycket inspiration härifrån. Om man får önska inlägg skulle jag önska tips på tillbehör, goda sallader som du har till kött/kyckling/fisk. Snöar lätt in på att bara ha broccoli, blomkål och morötter till. Vill variera mig mera.😀🤗
Hoppas att ni får några riktigt härliga dagar! Kul med fotoskola 🙂
Det lät smarrigt, måste testas nåndag!😋🤓