God morgon!
Funderar ni på vad ni ska äta till brunch eller lunch idag?
Då kommer ett gott recept till er!
Omelett i alla dess former är fantastiskt näringsrika, mättande och goda och att ostpanera omeletten gör stor skillnad på smak och konsistens! Prova själv!
Självklart kan ni skippa ostpaneringen om ni föredrar det.
Använd gärna en keramisk stekpanna (den HÄR har vi).
Mums mums!
Smaklig spis!
Ostpanerad svampomelett med mozzarella
- Portioner: 1-2
Ingredienser
3 ägg
2 msk vatten
salt och peppar
2 dl färsk svamp
lite smör att steka i
4 skivor gouda eller annan ost
1 mozzarella (à 125 g)
Instruktioner
Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Skiva svampen och stek den i smör.
Lägg ostskivorna i stekpannan och smält dem på medelstark värme. När osten smält och bubblar, häll på omelettsmeten. Låt stelna.
Skiva mozzarellan och lägg på den och champinjonerna på ena halvan av omeletten.
Vik över den andra delen och stjälp upp på en tallrik.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎