Ostomelett med julskinka

av Åse

Hej på er!

Jag är fortfarande lite groggy kring dagarna!
Mellandagarna är ju lite så, håller ni inte med? Sakta men säkert så börjar jag längta efter ett nytt fräscht år och lämna 2020 bakom mig.

I dag blev det en smarrig ostomelett med julskinka till frunch! Bästa bästa! Ett bra sätt att använda upp julskinkan!
Kan bli totalt besatt i detta under julen! SLURP!
Med dijon och majonnäs på – yuuuum!

Så här gör jag:

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ostomelett med julskinka


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

3 ägg
1 msk grädde
salt, peppar
1/2 dl riven ost
2 skivor julskinka
2 tsk majonnäs
2 tsk senap


Instruktioner

 

Vispa ihop omelettsmeten.
Hetta upp smör eller olja i en bra stekpanna. Stek på relativt låg värme tills omeletten börjar stelna, lägg på osten. När omeletten ser klar ut lägg på julskinkan och senapsmajonnäs. Vik ihop!

Skön måndagskväll! ❤️

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

6 kommentarer

Cia 29 december, 2020 - 14:37

Hej! Är så dålig på att kommentera nuförtiden men tittar fortfarande in på bloggen regelbundet. Men fick din nya bok igår och vilken fin bok du gett ut! Din tidigare ”guld”-bok är min favorit och denna kommer bli det den med. Kram!

Svara
Mamma M 30 december, 2020 - 09:17

Här har vi gått i vår hemmabubbla sen juldagen…skönt men ärligt talat lite påfrestande att vara hemma allihop samtidigt och inte ha något direkt planerat. Vissa dagar skönt,vissa dagar mer krävande. Vi har ju olika behov o förväntningar på vad vi vill få ut av dagarna. Inte helt lätt att få ihop alltid.
Ska bli skönt att starta ett nytt år, gillar nystarter. Dagarna innan ger en tid för reflektioner, vad som varit bra med det som varit vad man gärna lämnar bakom sig vad man vill förändra o starta nytt.
Något jag gjort varje dag på ledigheten är att titta in på din blogg eller insta. Den ger så mycket positivt och inspiration, tack för du delar med dig!!

Svara
Åse 30 december, 2020 - 12:54

Förstår verkligen! Uttråkning gagnar ju sällan någon.
Ja jag gillar också nystarter, bästa bästa!
Tack snälla för rara rader, roligt att du trivs! GOTT NYTT ÅR! 🎊

Svara
Annika Karlsson - Mukka 29 december, 2020 - 10:26

Jag gör alltid en ost och skinkpaj med ditt pajskal på sista julskinkan. Önskar dig ett gott slut ❤️

Svara
Cecilia 28 december, 2020 - 19:26

Hej Åse!
Din bok i brevlådan idag 🙂
Den är fantastisk fin!
Dök rakt ner och gjorde Limemousse! Dottern ilade iväg till affären först och köpte gelatinblad 🙂
Hälsningar från hela familjen, underbar efterrätt!
Kram Cecilia

Svara
Åse 28 december, 2020 - 19:27

Hej Cecilia!
Åh vad roligt att du gillar den! Och att desserten smakade! 🍋 🤩

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.