Ostflarn som korvbröd

av Åse

Hej hej!

Ett litet tips kommer här!
Korvbröd kan man ju äta om man vill det men vill man hålla nere på gluten och kolhydrater så kommer mitt tips här, gör ostflarn och ha som korvbröd!
MUMS! Galet gott dessutom =) 🌭 och ost är ju en gooood kombo!

Här har jag grillkorv med hög kötthalt och med smak av jalapeno och ost – passade som handsken i ett ostflarn!
Amerikansk gul senap och bbq sås, saltgurka och strimlad silverlök – YUMMIE!

PROVA!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ostflarn som korvbröd


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

1/2 dl riven lagrad ost
1 bakplåtspapper, ark


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr
Gör två högar på rad med riven ost, gärna lagrad (för 1 ”korvbröd”)
Gratinera i övre delen av ugnen i ca 6-7 minuter tills osten fått lite färg. Ta ut och låt svalna något, forma sedan över en smalare rulle eller brödkavel för att få det format som en skål till korven.

 

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.