Ostbiffar med krämig timjansås

av Åse

Muuuuuums!!!

I går kväll blev det smaskiga biffar i en uuuunderbar sås med klyftpotatis. Jag vet inte när jag åt klyftisar sist! När jag VV:ade var det ju typ 5 ggr i veckan 😉

8 personer

Biffarna:
1,2 kg nötfärs
1 burk Philadelhiaost vårlök & peppar
2-3 msk oxfond
1 ägg
salt och peppar

Såsen:
4 dl Arla Gourmet Creme Fraiche karljohan, timjan & citron
1 kruka timjan
3 scharlottenlökar
1 ask champinjoner (250 g)
2 dl grädde
1 msk oxfond

Klyftpotatisarna kryddade jag med salt och timjan.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

18 kommentarer

Suss 16 mars, 2011 - 07:40

Åhhh guuuud va gott!!! Det där ska testas omgående! Hade vi inte gjort pannbiffar igår så hade det blivit kvällens middag, men snart så…

Kram
Suss

Svara
Jana Eriksson 9 mars, 2011 - 19:36

Jag gjorde denna rätt ikväll …. SSSSSSSSSSuper gott så här på en lillördag 😀

Svara
Åse 10 mars, 2011 - 10:01

Gott att höra! =)

Svara
Sarah 8 mars, 2011 - 22:04

Låter jättegott !
Hur många pp är det per pers?

Svara
Åse 9 mars, 2011 - 08:27

Det vet jag inte tyvärr, lade inte in det i Viktklubb och kunde därmed inte konvertera till PP.

Svara
Susanne 7 mars, 2011 - 19:03

Dina recept är ljuvliga, ännu ett till samlingen : )

//Susanne

Svara
Anita 7 mars, 2011 - 18:35

Det måste jag testa. Philadelhia osten m vårlök & peppar har jag inte sett, nu ska här spanas.

Svara
maja 6 mars, 2011 - 22:17

Mums! Den philadelphian harb jag bommat:)

Svara
ÅsaS 6 mars, 2011 - 20:43

Vilka smidiga genvägar det finns i butikernas sortiment nu – smaksatta färskostar (typ Philadelphia) för att inte tala om creme fraiche varianterna. I just love them!!

Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
Marie Frändén 6 mars, 2011 - 19:16

Måste bara testas ser jättegott ut…..lördagsmat nästa vecka 😉 är ju klar då

Svara
Åse 6 mars, 2011 - 19:29

Mycket gott! =))) KRAM och trevlig vecka på er!

Svara
Nina 6 mars, 2011 - 15:11

*mums* vad gott det ser ut, måste testa nån dag.

Svara
Victoria (bloggfamiljen/matplatsen) 6 mars, 2011 - 14:13

tänk att man kan göra så mkt gott med köttfärs!! har inte heller ätit klyftisar på år och dar men blev riktigt sugen nu. Kanske stoppar några i fritösen i veckan 😉 min nya bästis!

puss

Svara
Åse 6 mars, 2011 - 14:31

Eller hur!!? Köttfärs är underskattat!
Hmmm en frigör kanske man skulle skaffat sig!! Puuuss

Svara
Mamma 6 mars, 2011 - 13:40

Det ser ju underbart gott ut! Det kanske blir fredagsmat här hemma till veckan!
Kramis Mamma Mia

Svara
Åse 6 mars, 2011 - 14:29

Tycker jag! Var riktigt gott!! Jag har till ikväll också i kylskåpet! Hihi kram!!

Svara
jeanette 6 mars, 2011 - 13:39

Tack för alla dina goa recept!! Trevlig Söndags eftermiddag!

Svara
Åse 6 mars, 2011 - 14:27

Du också! 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!