Ost & Skinkfyllda kycklingfiléer

av Åse
0 kommentar

Jag är en sucker för ost & skinka + tomat.
Allt från toast till vesuvio till calzone till mina egna LCHF Croque Monsieurs.
I går gjorde jag typ en cordon bleu fast på grillen, utan planering. Jättegott!
Bankade ut kycklingfiléerna, lade på skinka, sedan dijonsenap, sedan tomat och sist en skiva emmenthaler.
Kryddade med salt, peppar och kycklingkrydda. Vek ihop dem.
Penslade smör + tamarisoja på dem och sedan lades de på grillen.
Enkelt men så gott!
Serverade en mozzarella, lök, citron och tomatsallad till.
 
IMG_1409
IMG_1410
IMG_1413
IMG_1417
IMG_1419

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!