Odd Molly fever!

av Åse

När man är överviktig så vill man (läs jag) ju helst inte dra någon som helst uppmärksamhet till sig.. Jag tror jag gick i samma svarta byxor under tiden jag var överviktig. Att köpa kläder som gömmer och döljer mest var prio ett, inte det jag egentligen VILLE ha.
Klädkontot som målviktig är definitivt inte i samma prisklass som det jag hade vid en vikt jag vantrivdes vid. Men jag har slitit hårt, jag har jobbat hårt med mig själv så det är min present att få klä mig som jag vill, och inte vad som jag passar i! Välmåendet sitter ju inte vid en speciell vikt utan hur man trivs i sin ”kostym.

 
All black. Always. Här väger jag ca 80 kilo, på båda bilderna.

Odd Molly.


Länge tyckte jag det var ganska fula kläder. Rysch pysch och tantigt och allt är verkligen inte guld som glimmar – en del saker skulle jag inte klä i min mor i ens. Men det finns pärlor! Jag skyller hela mitt nyvunna OM beroende på Vickan, det är allt hennes fel! Jag vet inte hur många OM reor hon smsat mig kl 6 på morgonen (hon är ju småbarnsmamma, uppe med tuppen) och sakta men säkert har jag blivit hjärntvättad! Nä skämt åsido, jag är tacksam för att hon öppnat upp mina ögon för OM 😉 😉 hihi!

Nedan, har min äldsta dotter på sig just nu. Hon är i väg på en middag med vänner. <3 Det är min Tadaa long dress. Ovanpå har hon en (ja vad kallas det????) från Zara.

Dessa två underkjolar i siden kom i dag! De kan man ju ha till såååå mycket!

Här har jag på mig en Tadaa tank till den rosa-beige kjolen (scentuality skirt vintage rose)

Här har jag på mig rock-a-fellow silk skirt (vintage dark grey) med secrets mesh tank.

Och detta är en av mina älsklingar! Forsome Tank!

I kväll har vi ätit gott! Riktigt gott! Både middag och dessert! LCHF så klart! Kommer i morrn! Många varma kramar på er! Ni betyder allt! <3

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

34 kommentarer

Malin 20 juli, 2012 - 16:18

Åh vad du är fin och tänk vilken resa du gjort. Jag skall göra samma resa och hoppas att det funkar för mej. Du är en inspiration.

Tack för att du delar med dej av ditt liv,

Svara
Lisa 20 juli, 2012 - 10:18

Men fina, fina du! TACK för all inspiraíon! Nu är jag på dag 26 i min viktresa, det gäller att hålla fokus och motivationen uppe, att komma ihåg målet.
Ha en supertrevlig helg! Här ska vi ha 40-års kalas – jag ska smaska på mina nutrilett 🙂
Kraam! /Lisa

Svara
Christina 19 juli, 2012 - 23:48

Åse…du är så himlans bra. Älskar bloggen och du är så gullig och svarar alltid på mina mail =).

Det är så roligt att se hur fin du är, du är min insperationskälla, så äkta.
Tack <3

Svara
Åse 20 juli, 2012 - 07:43

Söta du!! Tack :)) stoooor kram!!!

Svara
Emma 19 juli, 2012 - 21:54

Åh, det är så otroligt kul att se! Du ser så fräsch och vacker ut! Hoppas jag når dit snart!! Lite kämpigt med LCHF just nu, svårt att hålla koll på vad man ska äta för att tappa vikt men håller tummarna att med lite tålamod så är jag i form snart 😉

Svara
Therése 19 juli, 2012 - 19:42

Hej Åse!

Vill bara tipsa dig om en butik i Landskrona (du som ändå bor så nära som i Hbg!) som heter Olofsson som säljer mycket OM kläder bl a. Just nu säljer de ut mycket OM kläder billigt men de har fått in massa nytt också. Butiken har blandad prisklass med allt från t ex OM och Hunkydory till Vila och Vero Modas ”Object” och dessutom är personalen trevlig och ”rundar av” priset nedåt var gång man handlar..
Skulle du ha vägarna inom Landskrona så passa på att gå in i Sia-butiken som ALLTID har 50% på alla Sia produkter. Du som är inredningsintresserad 😉
Lite tips till dig som alltid kommer med en massa fina tips till oss andra.. Ha det gott!
Therése

Svara
Åse 19 juli, 2012 - 20:27

Tack!!!! Kul med tips!! :)(

Svara
BS 19 juli, 2012 - 15:09

Du har som många andra redan nämnt en otroligt inspirerande blogg! Bra blandning mellan goda recet, shopping men även lite personligt såsom dina barn. Fortsätt så, det är så roligt att titta in varje dag!

Du nämnde att du har nickelallergi, men fungerar det att använda bojouterier trots allt eller använder du något som du sätter på dina smycken som skydd mot huden?

Svara
Mot ett lättare liv 19 juli, 2012 - 14:29

Dina bilder ger en verkligen inspiration.
Själv har jag börjat min resa från 86.9 kg. till 60 kg. och är snart på mitt första delmål.
Helt klart klär man sig mörkt och trist när man har övervikt. Fast många gånger är det ju inte heller lätt att hitta fina kläder i plus – storlek när man handlar.
Oftast är de skurna i A – modell och då ser man ju ännu större ut och väljer då en mörkare färg som inte sticker ut.
Inte alls min stil, men min vardag tyvärr.
Nu ska det däremot bli ändring på detta har jag bestämt mig för.
Jag ÄLSKAR ju kläder, färger och mode.
Tack för en väldigt inspirerande blogg !

Kram Maria

Svara
~ Maria ~ 19 juli, 2012 - 12:42

Du är grym Åse!

Svara
Tina 19 juli, 2012 - 11:50

Självklart shoppar man loss när man trivs med sig själv! Om man är det minsta intresserad av kläder vill säga 🙂 Jag gick i samma byxor i flera år, men i sommar har jag klänning mest hela tiden som jag aldrig trivts i förr. Mitt enda problem nu är att jag vill ha kläder som jag har rätt många kilon kvar för att passa i 🙂 När jag känner mig smalare tror jag att det ska gå, men sen blir jag så grymt besviken när jag ser ut som en val ändå… Nåja, du är som sagt en jättebra inspiration och har kanonrecept. Jag känner mig helt övertygad nu att det här är rätt för mig, och det får ta den tid det tar att komma i ”mina rätta kläder”! Jättesnygg var du i den virkade klänningen häromdagen förresten, och sovrummet blev kanon! Kram, Tina

Svara
Jennifer 19 juli, 2012 - 11:49

Far man vara sa frack och fraga vart din beha ar ifran (som du har under den ljusrosa toppen), du har ett valdigt fint lyft! 🙂

Svara
Åse 19 juli, 2012 - 11:57

Klart du får! Det är min favorit, kommer från Triumph och är en vadderad balconette med avtagbara barn! Sitter sååååå bra och snygg under de flesta kläder!

Svara
Sara och Busungarna 21 juli, 2012 - 11:07

Avtagbara barn!! Jäklar, en sån BH måste jag genast springa och köpa!! Mina hänger och slänger fasen alltid runt mig. Ohhh prio ett på inköpslistan idag! Ser fram emot morgondagen, då jag bara kan plocka av ungarna! Yay!!

hihi

Puss

Svara
Åse 21 juli, 2012 - 13:37

Hahahaha!!!! ;)))))) PUSSEN!!! hihi

Svara
Jeanette 19 juli, 2012 - 09:06

Jättesnyggt, och det är du värd underbara Åse!! Gillar också Odd Molly, men har inget plagg ännu, rätt dyra saker och det är ju så mycket annat jämt med hus och tonåringar och allt:)) Men jag ska se om jag hittar nån bra reasida, tips mottages tacksamt:)

Svara
Jenjo 19 juli, 2012 - 07:37

Så är det! Man klär sig mörkt och ”döljande” ju större man är. Inte alla, men ack så många. De som trivs som stora tror jag klär sig i det de vill ha hur som helst. Men de flesta (inkl jag) tänker nog som dig; bara det döljer så…

Hur som helst är du så himla snygg nu för tiden så det är ju nästan sjukt. Och med ALL rätt ska du klä dig med härliga kläder.

Vickan har gjort det bra som har lockat in dig i OM-världen. För tänk om du hade missat den där klänningen som dottern har på sig på bilden ovan. Och linnet som ser likadant ut, fast kortare givetvis… Vilken skönhet! 🙂

KRAMIS

Svara
Åse 19 juli, 2012 - 10:02

Visst är det så! Har inget med vikten i sig att göra, det är hur man trivs i sin kropp!
=)) Kraaaaam

Svara
Elin 18 juli, 2012 - 23:39

Vad fin hon är din dotter 🙂 å du med såklart

Svara
Anita 18 juli, 2012 - 23:31

Kul att göra fynd. Det blev mycket fina fynd. Vad trevligt att din dotter kan ha dina kläder, då får du inte ha dem i fred. 😉 Ha en mysig torsdag, byte ledig dag den här veckan och är ledig fredag i stället. Så då hoppas jag det kan bli soligt. 🙂

Svara
Anette 18 juli, 2012 - 23:08

Korkad fråga kanske, men kan man använda Underkjolen bara som den är..? Som en vanlig kjol?

Svara
Åse 18 juli, 2012 - 23:17

Ja absolut!

Svara
Lingon 18 juli, 2012 - 22:58

Så fina fynd! Och du är jättesnygg och en sån inspiration.

Svara
Pernilla 18 juli, 2012 - 22:33

OM butikens rea var lovley 😉 fyndade hem fem plagg som jag suktat efter och allt på halva priset. Ett av plaggen var samma rosa linne som du köpt 🙂 Mitt första plagg köpte jag för 5 år sedan och den blusen är lika fin och stilren fortfarande:))

Svara
Zo Brandmyr 18 juli, 2012 - 22:14

Hej Åse!

Måste bara skriva och berätta att jag tycker att din blogg är fantastisk och väldigt inspirerande. Är väldigt tacksam över att Anna och Patrik (som är dina vänner och våra grannar:) tipsade om din sida. Har börjat lite med LCHF men är inte nitisk´, därför är jag så glad över din sunda förnuft vad gäller maten:) har provat många av dina recepter och bara älskar dem. Du är en inspirerande person! Är glad att jag hittade hit. Fina OMs:) Ha det fint!

Svara
Åse 19 juli, 2012 - 10:03

Hej! Vad roligt att höra!! Kul att maten uppskattas och lycka till med kosten! Man behöver inte vara strikt om man inte vill eller behövere! =)) Skön torsdag!!

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 18 juli, 2012 - 22:08

Jag köpte faktiskt mina första Odd Molly-saker idag: en klänning och ett par solglasögon. Och jag skyller också på Vickan… och på dig! Ni visar ju OM från dess bästa sida. 🙂
Jag tycker du är värd alla fina kläder du vill ha! Självklart ska man ha kläder på sig som man känner sig snygg i.
Ha en underbar kväll!

Svara
Åse 19 juli, 2012 - 22:51

Vad kul!! Grattis!! :)) hoppas du kommer trivas i dem! :)) natti!

Svara
Klaudia 18 juli, 2012 - 21:26

Det rosa linnet…. sååå fint, man vill ju bara äta upp den! *kärlek*
Sitter som en smäck på dig, kanonsnyggt!

Svara
Paula 18 juli, 2012 - 21:06

Haha jag tänkte precis skriva som Marie, men hon hann före! Håller verkligen med när det gäller klädkontot. Min garderob har fått väldigt mycket mer färg och dessutom kläder som visar mina former istället för otympliga kläder som gjorde att jag såg större ut (när jag försökte förminska mig själv med oversize).

Svara
Jennie 18 juli, 2012 - 21:00

De e man värd när man kämpat så 🙂 Du e så läcker så!!!

Svara
Jill 18 juli, 2012 - 20:57

Jättefina kläder! Jag har nyligen fått upp ögonen för Odd Molly och hämtade ut en tunika igår (efter tips från dig att det var 50% i deras online-butik) 🙂

Svara
Marie Frändén 18 juli, 2012 - 20:49

Bolero tror jag det kallas :-)))) Hur som snyggt

Svara
Åse 18 juli, 2012 - 20:50

BOLERO!! Haha tack!! <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.