Nytt i min necessär!

22 januari, 2021

Annons / Reklam för Clinic N. VY, Ellos och LYKO

Gooood förmiddag vänner!
Hur har ni det en fredag som denna? Jag sitter hos min frisör och tar bottnen, de där silverstråna brukar komma som ett brev på posten några dagar innan min stående tid här hos Malin på No. 27!
Men en skön start på helgen att bli lite ompysslad.
Som sagt vi går mot ljusare tider och plötsligt känns det lite roligare att fixa sig igen! När det är mörkt bra några timmar efter man stigit upp så känns det ju ingen idé att piffa sig 😜
Just idag dock hänger regnet tungt över oss här i HBG.

Jag ÄLSKAR ju allt med hudvård, smink, behandlingar etc. Har alltid gjort!
Tar gärna till de knep som finns att känna mig pigg, glad och trivas med mig själv. Inifrån och ut!


Tidigare i höst så provade jag tex Thermage CPT på Clinic N.VY – jag gör ju en serie med spännande behandlingar i samarbete med dem som jag ska recensera på bloggen allt eftersom.
Ni kan läsa om Thermage behandlingen HÄR!


Härliga Marie på N. VY!

Här får jag en lugnande och skön mask efter Thermage!

Jag lovar att jag ska berätta i ett utförligt inlägg (med före och efterbilder) sedan men kort och gott så är Thermage CPT en icke kirurgisk metod. Man använder radiovågors (RF) värme för att värma upp djupliggande hudlager.


Behandlingen stimulerar till hög produktion av elastiska fibrer som gör att huden blir fastare och föryngras.
Oftast krävs endast 1 behandling men resultatet byggs upp över tid – upp till 6 månader.  (Metoden är FDA-godkänd och välbeprövad) Resultaten varierar ju så klart beroende på förutsättningar m.m.

Jag är mycket nöjd!
Framför allt märker jag skillnad på höger sida av haka/hals där jag tappat mycket elastisitet och liksom hade en korv som hängde, svårt att förklara men lite ”kalkonhals”,det är mycket jämnare nu –  men som sagt mer info kommer!
Vill man inte gå på klinik just nu så har Clinic N. VY video, telefon och konsultationer om man är nyfiken på behandlingen och vill prata med dem!

Hur som!
Jag har fyllt på lite här hemma, för plötsligt så var ALLT slut och jag vet att ni är många som älskar sådana här inlägg så här kommer en djupdykning i min neccessär!

Jag älskar verkligen Jane Iredale! Min kompis Patricia arbetar med dem så jag har världens bästa support när det gäller vad jag behöver =) HÄR beställer jag mina produkter!

Eye Shadow Kit Pure Basics är en bra vardagsskugga – jag gillar skuggor med pigment och metallic men till vardags kan jag tycka att det är snygga med en matt skugga HÄR – Den finns i fler färger!

Världens bästa glow är Milani Strobelight (HÄR) – har tipsat er såååååå många gånger förut! Det är min lillasyrra som introducerade den för mig för 2 år sedan och jag är fortfarande hooked och använder varje gång jag har make-up på. Den ger ett SÅ fint glow.
In touch Complete har jag också och är ett stift från Jane Iredale som ger såååå snyggt glow vid kindbenen  (HÄR)

Glow Time är en BB creme BB-creme som kombinerar foundation, concealer, solskydd och mjukgörare  och är SÅ bra!  (HÄR) Den är väldigt dryg  så man behöver inte mycket! Jag använder en ärtas storlek och applicerar med borste. (Jag har färgen 6)

Som pricken över i:et! De här är jag besatt i!
Hydration Spray POMMIST (HÄR)
Doftar ljuuuuuvligt och den fäster makeupen och ger huden fukt, perfekt är man känner att det är dags för en uppfräschning! Jag har provat andra återfuktningsmister men den här är min absoluta favvis! Rekommenderar den varmt!

Favorittröjan på! Just nu på 30% HÄR! Skulle behöva uppdatera garderoben med lite nytt att lufsa omkring i hemma.

Slut på tips!
KRAM ❤️


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


10 kommentarer

ÅsaS 22 januari, 2021 - 20:41

Jag är usel på att ta hand om hyn, trots att jag har skåp och lådor fulla med allsköns produkter. Sen att kollegan är återförsäljare av MaryKay och att Miss20 är såå duktig på att sminka gör ju inte mig ”snyggare” om jag inte gör som de säger/visar. Nä, får bli skärpning här, då jag har all tänkbar hjälp och support inom armlängds avstånd.
Garderoben har blivit uppdaterad via nätshopping, så nu gäller det bara att aktivera den också. Och då Miss20 jobbar i skobutik har hon försett mig med nya skor, stövlar och boots. Gäller att nyttja ungarna på rätt sätt.. 😉
Nu blir det till att kura i soffan innan sängen kallar!
Kram 💕

Svara
Åse 23 januari, 2021 - 09:34

Nä det där ligger ju antingen i ens intresse eller inte haha!
Kul med uppdaterad garerob! Du lär väl ha en hel del matchande väskor från Sanna va? haha! <3
KRAM och trevlig helg!

Svara
ÅsaS 23 januari, 2021 - 15:42

Va?! Väskor? Ja, jag har ju några *harkel* stycken som jag varierar mellan. Olika tillfällen kräver olika väskor. Svårare än så är det inte. 😉 Man kan inte ha för många sådana, oavsett vad de andra i familjen tycker. Och Sanna har ju sånt otroligt gulligt och trevligt bemötande 💕

Svara
Gittan 22 januari, 2021 - 18:27

Vill också uppdatera garderoben!! Har hållit oss ifrån det mesta sociala under lång tid. Är så trött på att ta på samma tråkiga ”hemmakläder”. Försöker klä upp mig lite till helgen. Tror att jag ska sätta mig och nätshoppa i helgen. 😉

Svara
Åse 23 januari, 2021 - 09:35

Visst är det SÅ! Jag är också så trött på det och from nu ska det bli skärpning! Är så trött på att hasa omkring här hemma och inte känna mig fin. KRAM

Svara
Katariina 22 januari, 2021 - 18:19

Älskar såna här inlägg! Är en riktig skönhetsjunkie och ser fram emot min kvällsrutin varje dag. 😊

Svara
Åse 23 januari, 2021 - 09:36

Åh vad roligt att höra!! Berätta om din rutin! Vilka produkter använder du och varför? Kram!

Svara
Katariina 23 januari, 2021 - 12:43

Älskar Glowid!! Det är koreansk hudvård och produkterna är så himla bra! Har alltid haft mycket finnar, torr hud (framförallt på vintern) och noll glow. Har köpt på mig väldigt mycket senaste året och deras produkter passar mig väldigt bra. Du vet känslan man har efter en ansiktsbehandling? Den känsla har jag varje kväll och jag ser fram emot att få rengöra och ta hand om ansiktet varje kväll. 😊 Min hud har aldrig mått så här bra och den har magisk glow. Produkterna är inte superdyra men de är dryga. Dessutom får man varuprover vid varje beställning så man hittar alltid nya favoriter och varuproverna brukarna jag ha med mig på resorna så jag inte behöver släpa med mig stora flaskor som tar mycket plats.

Koreansk hudvård innehåller 10 steg men varje steg går rätt snabbt så det tar inte 2 timmar liksom. Sen använder jag inte tex sheetmask mer än en gång i veckan. Kolla upp Glowids produkter! Kan varmt rekommendera dem. Kram från Malmö

Svara
Petra Karlsson 22 januari, 2021 - 11:50

Jag är så klappkass på detta med att sminka mig. Jag kör bara mineralpuder, rouge och maskara.
I julas önskade jag mig av dottern sminkpenslar då jag endast har en kabuki och en för rouge, men jag har ju tittat lite på klipp med tips om make-up och blev inspirerad. Jag fick det jag önskade mig och kände mig som ett frågetecken……..för vilken borste använder jag till vad?…..*S* Hon lovade mig en sminkkurs nästa gång hon kommer hem…….*L*

Svara
Åse 23 januari, 2021 - 09:37

Haha! men du jag är också såååå kass på borstar! Köpte på Caia och de är jättebra men jag får ju googla varenda gång för att se vilken borste som är till vad! haha!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.