Nytt från R Sportswear, french fade och håret igen =)

av Åse

I betalt annonssamarbete med R Sportswear

Raringar! Jag saknar er!
Vad jag menar är att jag saknar att kunna lägga energi och tid här! All energi går åt boken just nu. Jag lagar ju all mat och fotograferar den och den innebär att det knappt finns något att lägga ut här! Och ingen tid för det heller. Jag stupar i säng vid 20.30 varje kväll. Sover som en kratta om nätterna och drömmer stressade drömmar men jag överlever! Haha! Stress är inte skadligt så länge det finns tid för återhämtning och det gör det!
TACK för att ni inte gnäller eller surar för att det just nu inte haglar nya recept här, ni är bäst i hela cybervärlden! Love U ❤️
I dag är jag lycklig! Inte av någon speciell anledning men jag har haft några timmar off köket och bara det att tvätta håret, sätta på en solklänning, åka nercabbat gav mig så mycket energi!
Hade min månatliga nagelfix hos Helsingborgs bästa nagelterapeut Anette på ProNails Helsingborg ?? Blev french fade idag med lite glittrigt topgelé!
ase_annabok2asealkman-7
ase_annabok2asealkman-8
Träningen lyser med sin frånvaro, ja all träning förutom veckans PT-pass – den är helig! Min livräddare och ankare och även om annan träning uteblir så har jag den!
Det är lämning på boken 1 oktober och då tar jag en djup suck och ska ägna oktober åt mina träningspass! Jag åker ju till Sitges på lördag och ha 1 hel vecka i solen, då jag möter solens första strålar på den dagliga morgonpromenaden, lägg därtill pilates, mediyoga, cireklträning etc – så jag kommer ha massor av ny energi när jag kommer hem! Ska bli underbart med en veckas paus från köket! =) Längtar mig fördärvad efter Anna, Gunilla, Ulli och deltagarna!
R Sportswear nya kollektion är sååååå snygg!
Milo 7/8 tights är sååå läckra! har även linnet.
ase_annabok2asealkman-3
Snygga bakifrån, vid vaderna!
ase_annabok2asealkman-4
Jag gillar fräsmt att träna i lösa träningstishor och Ä N T L I G E N! Röhnish har kommit med en! Leo Loose Top! Jag har vinröd och rosa (dvs även en inverterad i färgen också!)
ase_annabok2asealkman-5
ase_annabok2asealkman-6
Ska bli ett nöje att packa ner dem till Sitges!
Jag var tillbaka hos min frisör MalinIvan Selemba i måndags, vi fick bort mycket av det röda pigmentet! Så himla nöjd! Malin är grym på färg!
Som mamma sa när hon kom igår, Åhhhh nu ser du ut som min Åse! Så här är mest lik min naturliga hårfärg och så som jag såg ut som barn med brunt hår med solblekta slingor =)
Efter Sitges får vi kanske ta en vända till ifall det röda tränger igenom.
ase_annabok2asealkman-2
ase_annabok2asealkman
Nä vänner, nu ska jag ställa mig i köket igen! Ingen ro ingen rast! Haha!
Ha en fin lillörda!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Mari 15 september, 2016 - 13:05

Å, du är supersnygg i håret! Alltid fin ju, men de där färgerna = wow!

Svara
Åse 18 september, 2016 - 17:12

Tack Mari! <3

Svara
Anne 15 september, 2016 - 10:57

Å så snygg du är:)
Härligt med sol även om ni har haft superväder hemma hos er nu så är det ju speciellt att få åka till solen..
Mattan, vart kommer den ifrån? så fin beige färg..
Ha de kram /A

Svara
Pernilla Lindström 14 september, 2016 - 22:48

Avis på er som åker till Sitges i år igen men tyvärr kunde jag inte följa med i år men hoppas det blir fler resor med er så kommer jag och Amanda med igen 🙂 vi åker till Italien med släkten så lite tröst får vi iallafall 🙂 Ha en underbar resa o hälsa alla 🙂

Svara
Pernilla Lindström 14 september, 2016 - 22:31

Är så avis på er som åker till Sitges eftersom jag inte kan följa i år. Men ni får ha en bra och underbar resa. Själv åker jag till Italien på en släktresa. Hoppas det blir fler resor så Amanda och jag kan följa nästa gång.Hälsa M 🙂

Svara
Åse 18 september, 2016 - 17:16

Du är saknad här Pernilla!! Så härligt vi hade dte förra året med våra töser <3 Hälsa Amanda och stor kram!

Svara
mallan 14 september, 2016 - 18:23

Snyggt, både håret o kläderna!
Ha en fin resa!
Kram

Svara
Jenny 14 september, 2016 - 17:55

Men så snygga träningskläder! Söker just nu nya… Har haft mina i flera år å nu är det dax för nya, ska genast kika in där… Härligt med träningsresa, lycka till med den! Jobbat int ihjäl dig ? Kram från en trogen följare av din blogg

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.