Ny vikt och brödet provat

av Åse

Blev inte så stort minus denna veckan men i ärlighetens namn så hade jag förväntat mig ett plus för det är ”den” veckan nu, det känns jättebra i kroppen trots svullnaden! Och det viktigaste är att jag har ett kostupplägg jag mår bra av och som i längden kommer göra att jag lägger mig på målvikt.

I morse åt jag en skiva av rostbrödet och 1 skiva av blåbärsbrödet (CarbZone), rostade dem båda och blåbärsbrödet var klart godast! Det smakade som vilket bröd som helst och jag är jätteglad att jag hittat ett bröd jag kan äta om vardagarna när jag är sugen på en ”macka” =)


Mobilbild

I kväll blir det ett gott glas vin och min smarriga caesarsallad! Personligen är min egen en av de godaste caesarsallader jag smakat 😉 Det ska vara en stor saftig kycklingfilé på en bädd av romansallad, västerbottensost istället för parmesan, knaperstekt bacon och absolut Ken’s Caesar Dressing!! Så här gör jag min. Det är mer mat än vad det ser ut att vara.

Finns i alla välsorterade mataffärer!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Maria 24 april, 2010 - 16:30

Den dressingen är grym 😀

Svara
jeanette 23 april, 2010 - 15:49

God eftermiddag denna härliga Fredag!Tack för alla tips och smarriga recept!
Jag e lycklig att jag hittat denna underbara sida! Jag tänkte, kan man inte höra efter tex på Maxi om de inte kan beställa hem dessa bröd du testat. om efterfrågan e stor så köper de nog hem, tror ni inte det?
Trevligt Fredagsmys mvh Jeanette

Svara
Åse 23 april, 2010 - 17:42

Visst kan man göra det!

Vilka rara rader, glad jag blir!
Ha en skön fredagkväll du också! =)

Svara
Kajsa 23 april, 2010 - 14:23

Oj vad du inspirerar mig. Jag är så imponerad utav dig. Jag håller just nu på med att försöka att gå ner 10 kg. Jag har provat VV ett tag men nu är det Cambridge som gäller. Jag dricker två Cambrigde per dag, mycket vatten sen äter jag enligt tallriksmodellen på kvällen. I den mån det går tar jag bort kolhydrater. Jag har en liten son på 8 månader och en på 4 år. Min träning för tillfället är endast promenader ca 30 min per dag. Sen har jag en last och det är Pepsi Max som jag tillåtet mig själv sen jag började banta. Men jag tycker min viktnedgång går alldeles för långsamt. Jag vill ha mer resultat. Tror det är träning som gäller eller jag ska försöka sluta med Pepsin, vilket inte är lätt. Skulle bli så glad om du tipsar mig på vad jag kan göra för att få igång det hela. Har planer på att börja gympa på Friskis men har inte blivit färdig att handla kort och komma iväg.

Mvh Kajsa

Svara
Åse 23 april, 2010 - 15:02

Tycker absolut att du ska byta ut Pepsin! Drick hellre kolsyrat vatten! Tro mig, efter ett tag tycker man det är lika gott!! Jag och min man var stora fun light / lightläsk junkies men nu för tiden tycker jag lightläsken är för söt tom! Lightläsken kan trigga igång insulinpåslag som du inte vill ha när du ska viktminska. Lycka till! =)

Svara
isabeli 23 april, 2010 - 14:15

Älskar också ceasarsallad och köpte den dressingen efter du tipsat om den. Verkligen god! Men jag gör min Ceasar liiite annorlunda eftersom jag VV.ar 🙂 Men sugen på din version blir man allt.

Bon appetit!

Svara
Linruz 23 april, 2010 - 14:10

Ska nog allt ta och åka förbi coop i helgen och testa det där brödet.
Här blev det Ceasasallad till lunch..mmm vad det är gott.
Dressingen har jag inte testat kanske skulle testa en sån flarra med.
Tack för alla goa tips du är verkligen en stor insperationskälla.
Kram kram Lina

Svara
Jessica 23 april, 2010 - 13:34

Allt är bättre än inget gumman:))
Åh det är så gott med sallad. Men jag har vissa favoriter som jag köper med hem istället:))

Trevlig helg!
KRAM

Svara
Ellinor 23 april, 2010 - 12:23

Hej igen 🙂

Du kan nog använda brödet och köra krutonger till din ceasarsallad ikväll 🙂

Tack för tipset om blåbärsbrödet, har nu inhandlats och ätits 🙂

Kramilikram

Svara
Åse 23 april, 2010 - 12:30

MEN vilket BRA tips du kom med nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woho du är bäst! Att jag inte tänkte på det SJÄLV!!! haha

Svara
anna-lena 23 april, 2010 - 11:27

Grattis till minuset, alltid bra när det går nedåt. Jag fick med ett litet minus denna veckan 0.3, men jag är med nöjd med detta, har inte haft en kanon vecka om man säjer så.

Ha en skön helg, det skall vi ha!
Kram A-L

Svara
Camilla 23 april, 2010 - 11:10

TACK för den recensionen! Kanske jag ska prova på att beställa en dag då….har VÄLDIGT svårt avstå bröd just nu, försöker baka eget däremot! ÄLSKAR oxå Ceasarsallad och jag har med den goda dressingen hemma!! MUMS nu blev jag hungrig! =)
Kramiz

Svara
Ellinor 23 april, 2010 - 09:57

Hej sötis 🙂

Vad kul att blåbärsbrödet var gott 🙂 Jag har bara provat det mörka och det ljusa och då orostade … inte gott någonstans men nu blir jag ju sugen att ta mig ner till coop och se om dom har blåbärsbrödet 🙂 Jag har feber och känner ett behov att trösta mig med godis men kanske en kopp te och rostad smörgås oxå funkar som tröst 🙂

Tycker det var starkt av dig att vänta till idag med att prova brödet när det låg där hemma redan igår 🙂 Heja dig vad du är bra!!!

Massor med kramizar till DIG <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.