Ny Mat & Hälsa ute! Utlottning av tre tidningar!

av Åse

Fjärde numret av succétidningen Mat & Hälsa landar i butik idag! Mat & Hälsa innehåller som vanligt mycket läsning om mat, hälsa och massa praktiska råd och tips om lågkolhydratkost. Jag är som vanligt medverkande som matkreatör och det är grekiskt som står på temat!

Jag lottar ut tre nya tidningar!
Jag kommer förresten stå i Mat & Hälsas monter under en timme på Allt För Hälsan (Älvsjö) 10 november! Kom dit och hälsa då! Jag och Victoria kommer även laga mat inne på Mitt Kök samma dag, för Fontana som är huvudsponsorer av Mitt Kök i år, men det kommer mer info om det!

För att vinna en tidning, svara på frågan: Vad är hälsa för dig?

PS: Glöm inte att följa Mat & Hälsa på facebook http://www.facebook.com/mathalsa

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

33 kommentarer

Petra af schmidt 27 oktober, 2012 - 15:05

Hälsa, det är att känna att man har en frisk och glad kropp!

Svara
Jacob 15 oktober, 2012 - 09:47

För mig är Hälsa ett val som görs individuellt och som skall kännas naturligt och underbart och som absolut inte får tvingas fram. För mig är slutmålet med Hälsa att man skall må bra och göra livet ännu bättre.

Svara
Ronja stenhöös 12 oktober, 2012 - 23:32

Hälsa för mig är att leva ett sunt och trivsamt liv där jag hittat en lagom balans av träning, lagom balans i kosten och att varje dag ta mig tid att ägna mig åt så saker jag mår bra av och tycker om att göra.

Tack för en mycket inspirerande blogg och en läsvärd tidning!
Ronja

Svara
Karin 12 oktober, 2012 - 14:00

Hälsa för mig är att göra val som ger mig sol i sinnet 🙂

Svara
Noelle Delén 12 oktober, 2012 - 11:01

Hälsa för mig är att varje dag lyssna på sin kropp och vara lyhörd för vad den säger………

Svara
Cilla 12 oktober, 2012 - 08:17

Hälsa för mig är att ta tillvara möjligheter just jag har och att ta ansvar för att må så bra som det är möjligt både i kropp och själ.
Det kan vara genom att träna, äta rätt, umgås med personer som får mig att må bra.

Svara
Ingela 11 oktober, 2012 - 20:58

Vatten är hälsa, hälsa ofta 🙂

Svara
Lotte 11 oktober, 2012 - 20:44

Hälsa för mig är träning och livsnjutning. Pratade med en dietist idag som sa till mig att jag får inte gå ner ett gram till. Jag skulle börja snaska. Men snask är inte hälsa för mig… Jag kan inte trycka i mig massa skräp för att gå upp några kilo. Nej, fortsätta med träning och kost gäller = hälsa!
Ha en trevlig kväll
Kram Lotte

Svara
Mallan 11 oktober, 2012 - 20:30

Hälsa är för mig rätt och slätt välmående. Jag känner direkt när hälsan inte är på topp då mår jag helt enkelt inte bra.

Svara
Eva 11 oktober, 2012 - 20:19

Hälsa = Balans i livet 🙂

Svara
Malin Hultin 11 oktober, 2012 - 20:04

Hälsa för mig är att göra det bästa för min kropp och nå tillbaka till topp efter tuff cancerbehandling. Så klart ta vara på det dagen erbjuder.

Svara
Jennie 11 oktober, 2012 - 19:53

Hälsa för mig är precis den balans ja funnit nu! Njuter av livet, tränar med måtta å äter enligt LCHF! Har blitt en riktig livsnjutare, en hälsosam sådan!
Åhh vad kul, då kanske jag kommer å säger hej i monter , jag å ett par tjejkompisar ska dit på mässan/mässorna 🙂 tjejhelg i Sthlm i hälsans tecken!
Kram!!

Svara
Åse 13 oktober, 2012 - 09:08

Jaaaaa det hoppas jag!! =)))

Svara
JessicaS 11 oktober, 2012 - 19:53

Att äta det just du gillar och mår bra av i den mängd som just din kropp behöver för att må bra!

Svara
Therese 11 oktober, 2012 - 19:02

Hälsa för mig är att må bra! sen vad man gör för att uppnå det är individuellt från person till person. jag försöker ha en bra balans mellan bra mat och motion, då mår jag som bäst:)

Svara
AnnaB 11 oktober, 2012 - 15:54

Hälsa för mig:
Är inget jag tar för givet vilket jag försöker påminna mig själv om ofta.
Att utstråla energi till människorna runt omkring mig!

Svara
Helena 11 oktober, 2012 - 15:26

Hälsa för mig är att ha balans så att man kan leva sitt liv på bästa sätt, från sina egna förutsättningar.

Svara
Alexandra Pettersson 11 oktober, 2012 - 14:41

För mig är hälsa att jag mår bra, både fysiskt och psykiskt. Jag är noga med vad jag stoppar i mig. Äter relativt strikt LCHF och jag har aldrig ”ätardagar”, det ångrar man bara efteråt. När jag äter LCHF mår jag bra heeeela dagen, utan att ta en eftermiddagslur och blodsockerbalansen är jämn.
Sedan tar jag ofta promenader med min lilla familj.

/Alexandra

Svara
Rebecca 11 oktober, 2012 - 14:22

Hälsa för mig är den där perfekta balansen mellan nyttigt och livsnjut, mellan kärlek och vänskap och mellan träning och mys 🙂

Svara
Ann-Sofie 11 oktober, 2012 - 13:28

Hälsa för mig är att må bra ända in i själen – både på jobbet och privat. Sen kan man göra olika saker för att uppnå det, jag älskar att springa och att laga god och vällagad mat…och att baka :))

Svara
Hilda Axelsson 11 oktober, 2012 - 13:25

Definitionen hälsa är för mig något som ändrats genom livet. Efter att ha insett att livet är så oförutsägbart som det faktiskt är idag med sjukdomar osv. så har jag kommit fram till att hälsa för mig är att ha goda relationer med familj och släkt kombinerat med en bra balans mellan kost och träning. Att njuta av livet ger kraft att ha en god hälsa när något oförutsägbart sker eller till en dag då man inte har lika mycket kraft.

Svara
Charlott 11 oktober, 2012 - 13:07

Hälsa för mig är kärlek, god mat och löpning.

Svara
Lisa 11 oktober, 2012 - 12:48

Hälsa för mig är att kunna njuta av det som får mig att må bra.
Bra kost, motion men även barnen, sambon och att syssla med mina fritidsintressen är hälsofaktorer.

Svara
Emelie 11 oktober, 2012 - 12:26

Hälsa för mig är att känna mig pigg & glad, vilket innebär en bra balans mellan mat, träning och avkoppling, det är att njuta av livet=).

Kram & tack för en bra & inspirerande blogg=)

Svara
Sockerbiten 11 oktober, 2012 - 11:53

Hälsa för mig är när man hittat en balans mellan mat, träning, aktiviteter, jobb etc. Man känner sig nöjd och harmonisk helt enkelt. 🙂

Svara
Susslan 11 oktober, 2012 - 11:52

Hälsa för mig är att vara tillfreds med livet, vara harmonisk och lycklig.

Svara
Mia 11 oktober, 2012 - 11:49

Hälsa för mig är att ta vara på vardagen och sätta guldkant på den! Det gör jag allra bäst genom att laga och njuta av god mat av naturliga råvaror!

Svara
Anna 11 oktober, 2012 - 11:27

Hälsa för mej är att kunna ta på mej mina byxor utan att behöva sätta mej ner! Att kunna njuta av livet och allt gott det har att ge!

KramKram

Svara
Sara Gröndahl 11 oktober, 2012 - 11:25

Hälsa för mig är att göra det som du och din kropp mår bra av, med betoning på att det är unikt för varje individ. För mig är hälsa lugn, lycka och att vara frisk. God mat, fantastiska vänner och koll på läget!

Svara
Pernilla G 11 oktober, 2012 - 10:50

Hälsa för mig är att jag tar ansvar för mig själv. Lära mig att vara lite egoistisk och prioritera mig själv mer. Äta och träna på ett sätt som passar just MIG! Nära och kära gynnas i slutändan ändå!..
/Pernilla G

Svara
AIM 11 oktober, 2012 - 10:26

Hälsa för mig är att ha balans i livet. Balans mellan njutning, träning, nyttighet och vila!

Svara
Nadja 11 oktober, 2012 - 09:44

Åh jag vill ha!

Hälsa för mig är att kliva upp på morgonen och känna att kroppen är pigg och stark! Att ha massa energi och att vara en bra förebild när det gäller kost & motionsvanor för min dotter <3

Kram

Svara
Jennysen 11 oktober, 2012 - 09:27

Hälsa för mig att ha en balans mellan kropp och själ. Mellan kost och motion. Att vara frisk och att njuta av livet.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.