Natti!

av Åse

Go’ natt bloggen! Nu har jag vinkat av vänner och tagit en liten ”nattarunda” med vovven, det är skönt med vovverundor mitt i natten tycker jag! Fast fråga mig igen vad jag tycker om det i november/december!

Vi har haft våra goda vänner Cecilia och Fredrik här idag, det blev samma kycklingrätt som  går fast i stället för dragon och soltorkade tomater så hade jag persilja och timjan i som i originalreceptet (från Anna Halléns LCHF Husmanskost kokbok) Det var betydligt godare med dragon och soltorkade tomater! Men gott ändå givetvis.
Till det en vitkålssallad. Efterrätten vet ni redan 😉

Cissi och jag träffades när vi gick en kurs i Mediakunskap 2000. Jag separerade och skilde mig det året från tvillingarnas pappa och det var en tuff tid. Mycket tufft, inser jag nu med facit i hand. Jag, som singel och ensamstående mamma hängde en del med Cissi och hennes då nyblivna sambo Fidde och sådana vänner som har varit med en under tuffa tider betyder något extra. Både Cissi och Anna som vi var hemma hos i torsdags är väninnor som alltid finns där fast vi inte träffas varje vecka och inte ens varje månad men det är vänner jag litar på till 100% och som jag alltid har så himla trevligt med.
Jag är inte typen som måste ha vänner som man måste höra av sig till eller som kräver att man hör av sig till mig stup i kvarten, det är bara tröttsamt tycker jag. Jag värdesätter mycket mer vänner som fast tiden gått så fortsätter man där man slutade. Inga sura miner eller förebråelser.
Jag är nog lite av en ensamvarg mitt i mitt sociala jag.

Nåja, vi har haft en skön kväll, mkt snack om kost och träning! (Magrutor med hull på *S*) Cissi har tränat massor i sitt liv och jag har mycket att lära av henne när jag tar upp träingen i augusti.
Vi har suttit och kollat klipp med Hipp Hipp, är de härliga eller vad? Speciellt när Tiffany är hos Viktväktarna 😉 (konsulenten i klippet är min gamla VV konsulent!)

Nu är det i allafall dags att släcka ner! I morgon gör vi ingenting men på fredag drar vi ner till våra goda vänner, våra Cypern-resekompisar Jenny & Jonas i Fuglie/Trelleborg!

Natti!!! <3

Krustader med gorgonzola och osockrad fikonmarmelad.

Cissi <3

Glasstajm för barnen


Snackeri-Snackera!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Rebecka 28 september, 2011 - 01:26

Ser ut som hunden ler på sista bilden! 😀

Svara
Sara & Busungarna 18 juli, 2011 - 17:08

Vänner och bekanta som surar över att man inte hört av sig på ett visst antal veckor/månader är bara stressande tycker jag. Vänner som man däremot kan träffa en gång per år och ändå bara plocka upp där man var senast, är toppen tycker jag. Nu träffar jag ju självklart de flesta av mina vänner oftare än så 😉 men du fattar nog vad jag menar! Att man träffas/pratar sällan betyder absolut inte att man är sämre vänner. Det känns som en trygghet i en vänskap att veta att även om man inte hörs av på ett tag, så finns man ändå där för varandra 🙂

Svara
Åse 18 juli, 2011 - 22:13

Attans! Hittade denna i skräpmappen nu, du har klarat dig lääääänge hittills 😉
Håller med i allt =) *smack*

Svara
Lisa 15 juli, 2011 - 08:55

Din blogg är min favorit också! Jag går o laddar inför skolstarten då jag ska gå ner mina gravkilo!

Svara
Åse 15 juli, 2011 - 09:01

Gulle! Det grejar du lätt Lisa!!

Svara
JennyL 15 juli, 2011 - 08:08

Haha, och cavvan mitt i smeten 🙂 Älskar att dom ska vara med hela tiden och helst i centrum. Jag har en blenheimtik hemma. Kan vi inte få se mer av honom?

Svara
Åse 15 juli, 2011 - 09:03

Haha ja eller hur!? Sjukt sociala!!!
Han är med ganska mkt på några hörn här i bloggen;) får väl göra en egen kategori här på bloggen så man lätt hittar honom! Hur gammal är din tjej?

Svara
JennyL 16 juli, 2011 - 15:57

Jodå, jag har sett honom men liite mer skadar inte tycker jag 😉 Min tjej är 3. Sugen på en andra cavalier, jag är frälst för livet, men det får vänta tills sonen är större och mer självgående (6 månader nu bara).

Svara
Anette G 14 juli, 2011 - 10:19

Du verkar ha fin harmoni i ditt liv. Det är värdefullt det!

Svara
Linruz 14 juli, 2011 - 08:28

Hihi nej prommisarna i december blir kanskeinte lika njutningsfulaa alltid , men tror du nog kommer njuta av dem i bland med.
Skönt med sådan vänskap som lever vidare utan att man måste höras av jämt.
Ha det så mysigt nu hos era vänner.
Kram kram
Lina

Svara
Åse 14 juli, 2011 - 11:39

Kraaaaam!!! Och japp, klart vi måste träffas snart!!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.