Murads nya Technoceuticals behandling

15 maj, 2018

Som ni vet så har det varit en hel del resande på sista tiden och dagarna efter London blev jag tillfrågad av Electa i Helsingborg om jag ville komma och prova Murads Technoceuticals nya behandling, det ville jag så klart! – jag kände mig 5 år äldre i huden.

Inget krav på motprestation och det är inget samarbete men eftersom jag tycker den var riktigt bra så vill jag gärna tipsa er här i bloggen!

Marie som arbetar på Electa har jag gått till flera gånger, så duktig och rar! Hon finns oftast i Malmö!

Jag har alltid varit väldigt intresserad av hud och hår och har alltid varit noga med bra produkter, men det är faktiskt de senaste 2-3 åren som jag börjat göra ansiktsbehandlingar på klinik. Jag har bra gener och det är jag tacksam för men jag kan ju inte rida på den vågen hur länge som helst.

Dr Murad har jag provat förut, fast bara med provflaskor så de tog ju slut snabbt!

Han var visst en pionjär med att ta fram glykolsyror! Och hans vision är att man ska ta hand om kroppen inifrån och ut, att hälsa kommer inifrån med bra kost och återfuktning på cellnivå. Lite coolt! Works for me!

Produkterna i behandlingen innehöll en speciellt framtaget Glycolsyra, Tri-acid komplex, kombinerat med antioxidanter och fuktstimulerande och fuktbindande ämnen. En 50 min lång skön behandling med rengöring, syrapeeling, lugnande masker och avslutande serum, dagkräm och solkräm.

Alltså huden kändes märkbart piggare och fyllig efteråt! Så fresh!

I behandlingen finns 3 serum  som är framtagna för att samarbeta optimalt med de andra produkterna och jag hade Wrinkel Solution, finns även Brightening Boost
Och Clarity Control.


Den jag har boostar elasticiteten och återfuktar huden.

Det serumet finns att köpa på alla kliniker som använder / säljer Murad.

Jag beställde två produkter som Marie rekommenderade sedan hemma.  Dagkrämen verkar grym! Jag har använt den i någon veckas tid och är så lätt och skön! En del med så hög SPF känns ju som zinksalva?!

100 % mineral-solskydd, ultralätt, som skyddar huden från de fem viktigaste orsakerna till skador och åldrande:
UVA, UVB, föroreningar, blått ljus från elektronisk utrustning och infraröd strålning.

Lite tips så här en tisdagskväll från ett soligt och underbart Tallinn! ❤️
Gör ni ansiktsbehandlingar? ngn speciell ni kan rekommendera?


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Linda 15 maj, 2018 - 20:51

Tack för tipset på bra hudvårdsprodukter!
Har provat såå många men har fortfarande inte hittat ”den” där cremen som är så grymt bra.
Kanske provar denna!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.