Mot äventyr i Göteborg

av Åse

Hej vänner! 

Jag sitter på tåget mot äventyr i GBG, för en gång skull så ser jag ut! Har haft sådan otur med platserna på sista tiden! Haha!

  


Min SixtyDays blus kommer HÄRIFRÅN

I går körde jag rumpa, ben och mage och det känns idag minsann!  Härligt!

Mitt lilla hemmagym är litet men naggande gott hihi! Appen är Virtual Trainer PRO där jag sätter ihop mina egna pass utifrån behov.

 

Efter träning blev det min goda Ajvarkyckling med bönpasta sen lade vi oss vid 21! Äntligen är jag i fas med sömnen igen! 

  

 

På sista tiden har bloggandet inte känts så givande för mig. 56kilo.se är och har aldrig varit enbart en receptsajt även om recepten är en stor del av bloggen. Jag älskar att dela med mig av recept men även inspiration, tips, mode, inredning och positiv energi. Men när den enda feedback jag får är på Receptinlägg så känns det inte så motiverande för mig med andra inlägg. Är det verkligen så att de enda inlägg ni vill se här är Receptinlägg?
Jag förstår givetvis att man inte har lika stort intresse av allt man läser, så är det ju med allt och ibland är man mer intresserad av vissa ämnen än andra.

Jag brukar alltid blogga när jag är i väg så här på äventyr, men om ni inte vill läsa så är det ju onödigt arbete för mig..

Dela gärna med er vad ni känner, så jag vet 🙂

Kram!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

94 kommentarer

Annette 29 augusti, 2015 - 15:54

Blandningen är perfekt, fortsätt som du gör tycker jag! Bara recept blir tråkigt i längden, jag vill få inspiration av mer än mat, som fina bilder på kläder, inredning, från resor och läsa om träning.

Svara
Jenjo 19 april, 2015 - 13:57

Nej för Guds skull!!! Sluta inte skriv om dina resor (och annat) det är ju fantastiskt roligt att få följa med dig.
Det är ju just variationen som är så himla bra på din blogg. ❤️❤️❤️
Kramar!!!

Svara
Camilla P-A 18 april, 2015 - 10:09

Nej, för guds skull, ändra inte! Jag har tagit ett steg tillbaka för att få ihop helheten, så därför har jag inte gett så mycket kommentarer som jag brukar! Men jag läser dig varje dag, du är en inspiration i det vardagliga LIVET!
Forstätt och ge oss inblick i ditt härliga, energirika, spännande och vardagliga liv. Fortsätt med att peppa oss som har stannat upp, att göra något nytt!
Fortsätt som du är, din blogg piffar upp vardagen!
(Ja, en gilla knapp hade varit bra.)
Stor bamse kram! 😀

Svara
Åse 18 april, 2015 - 13:22

Hihi sötis! Gillaknapp finns ju! =)) Både i högermenyn för hela sajten och under varje inlägg! =) KRAM

Svara
Iris 18 april, 2015 - 09:21

En till här som följer dig och har gjort länge. Du är underbar. Fortsätt som du gjort.
kram

Svara
Sofia 18 april, 2015 - 08:38

Jag gillar din blogg super! Har ganska nyligen hittat hit och tycker att det är en sjukt skön mix när du skriver om ditt liv, mode, hemmet och resor och sedan mixar det med vad du äter!
Gillar din stil och ditt stuk! Fortsätt precis så där så att det känns bra för dig! Jag hänger iaf med oavsett!!!!

Svara
Åsa 18 april, 2015 - 08:04

Det jag gillar mest är dina inlägg om din livsstil, hur du tänker kring vad som får dig att må bra, och hur du gör dina val. Detta inkluderar fler aspekter än recept även om recept blir en konkret form av din livsstil.
Jag läser gärna mer om dina tankar kring mat och hälsa. Hur du tacklar det. Hur du planerar framåt. Nya mål? Saker du lär dug efter vägen osv.

Svara
Carina H 18 april, 2015 - 07:04

Jag vill gärna att du skriver om allt, och visar bilder, du inspirerar och det är jätte kul. Lyssnade och såg dig på Leilas powerday i februari, där o då hörde jag det du sa och det fick mig att väl hemma gå in på din blogg, efter det är du min guru och jag är helt såld på ditt sunda tänk och har köpt dina böcker och så,! Tack och stor kram till dig Åse

Svara
Åse 18 april, 2015 - 13:15

Hej! Oj vad roligt att höra att du hittade hit via Power Day! Det är så roligt för mig att veta när jag når ut till någon! KRAM ♥

Svara
jessica Eliasson 17 april, 2015 - 23:16

Har ganska nyligen hittat din blogg och läser den nu regelbundet.
Gillar dina fina foton, mixen på din blogg av vardag, lyx, mat, träning mm
En blogg med bara recept låter urtråkigt.
Det är din blogg och du ska fortsätta på ditt vis så klart.
Ska absolut försöka stötta och peppa dig i ditt skrivande och visa tacksamhet för att du tar dig tid att delge din värld, recept och vardagsglimtar.
Du gör ett toppen jobb!
Mvh jessica/Kungsbacka

Svara
Maggan 17 april, 2015 - 22:45

Halloj!
Har följt dig i ca 5 år kanske sisådär… Jag har kanske kommenterat 4ggr totalt. Har inte tänkt på att den som skriver, i det här fallet du, kan behöva lite feedback. Skulle vara bra med en gillaknapp :). Fortsätt som du gör, mitt liv är så ”torftigt” just nu & jag får min dos av bling genom dig :-), bra recept & framförallt pepp!! Har din första & senaste bok & gör ofta recept från bloggen. Är ganska usel på att laga mat men på något vis lyckas jag ändå.
För mig som jobbar med att minska i vikt (hittills 14kg sedan jan – ja,-jag-är-glad-&-vill-gärna-skryta) är det en perfekt mix av erfarenhet, pepp, kunskap, bling & trovärdighet. Tycker du är generös som delar med dig så mycket! Jag såg dig i Örebro på sportlovet & var på väg att säga ”tjena” innan jag kom på att vi inte känner varandra på riktigt 🙂 Ha en riktigt skön helg!!
Kram

Svara
Mårtensson kök 17 april, 2015 - 22:39

Vi förstår precis vad du menar, det är ju alltid roligt när man får feedback på det som läggs upp, recept eller inte. Vi har märkt att kommentarerna minskat även på vår blogg, tror tyvärr att Instagram tar bort en del från bloggarna och då blir just kommentarerna lidande. Vi har också blivit sämre på att kommentera själva, tiden har inte räckt till i vår tyvärr… Men sluta för guds skull inte, inte så länge du känner för att skriva i alla fall!

Svara
Lena Salqvist 17 april, 2015 - 16:19

Detta är den enda bloggen jag följer! Så bra den är! Det började med intresse för lågkolhydrat kost och då råkade jag hamna på din sida. Vilken tur för jag älskar även heminredning och mode! Hoppas du fortsätter att dela med dig av ditt liv och jag tror vi är många som läser men inte kommenterar så mycket!

Svara
carina L 17 april, 2015 - 11:26

Hej Åse!
Jag är också en sån som går in på din blogg varje dag och läser, kommenterar ytterst sällan. Ska också bli bättre på det, gillar alla dina inlägg oavsett innehåll. Har en fråga angående ditt hemmagym. Ser att du har ett TRX band, ser ut som att du har det fäst i taket. Tycker du att det fungerar bra? Jag kanske nojjar i onödan men är lite rädd att sätta det i taket, tänk om det lossnar:-)

Svara
Åse 18 april, 2015 - 12:33

Det fungerar jättebra! Men man måste sätta den i en balk :))

Svara
Saga 17 april, 2015 - 11:09

Gör ett nytt försök, utan emojis, haha blir ju inte samma sak.
Jag har ju följt dig i typ 100år, på alla dina bloggar och även på viktforumet där vi även ”träffades”, på den tiden hette jag iofs inte Saga.
Skulle du enbart lägga upp recept skulle det inte vara den Åse jag ”lärde känna” och det skulle kännas så fel!
Jag är värdelös på att kommentera men jag läser ofta, jag som även hängt med under några av dina graviditeter tycker ju att det är spännande att få se di små kidsen växa upp dessutom.
Nu har jag visserligen inte läst övriga kommentarer men jag antar och hoppas att de flesta vill ha blandningen, tror faktiskt bara att det är så knasigt att vi är många som är dåliga på att kommentera, recepten får nog mer fokus på kommentarerna pga att man vill fråga om man kan byta ut osv..you get my point..
Ha en underbar resa!!
Kram

Svara
Saga 17 april, 2015 - 10:43

Fina Åsepåse!

Svara
Saga 17 april, 2015 - 10:46

Haha kom inte hela min kommentar med?!

Svara
Saga 17 april, 2015 - 10:48

Skriver igen då 😛
Jag har ju följt dig i typ 100år, på alla dina bloggar och även på viktforumet där vi även ”träffades”, på den tiden hette jag iofs inte Saga

Svara
Saga 17 april, 2015 - 10:50

Meh! Hela mitt svar verkar ju inte komma med

Svara
Åse 17 april, 2015 - 10:59

Använder du emojis? Då bryts texten ://

Malin 17 april, 2015 - 09:34

Sluta inte 🙂
du är en stor inspirations källa på både mat o livet med guldkant
tack vara dig testade jag bönpasta och tycker mycket om det.
brukar mest kommentera på din instagram men är ofta här inne o läser

Svara
Malin Henriksson 17 april, 2015 - 09:19

Hej underbara Åse!
Det är bara att fortsätta blogga om ALLT! Jag tycker det är otroligt roligt att se dina inköp :-)) recept, träning, kläder osv.
Du ger mycket inspiration och jag får många idéer hur jag vill ha det.
Ha det underbart i Göteborg.
Love you girl ❤️
Kram

Svara
Spindla 17 april, 2015 - 07:54

Jag ar ny till LCHF och kom av ”slumpen” pa din sajt….men det ar den jag foljer och kanner ar nagot jag kan ”halla pa med”. Har sammabakgrund som dig med VV och +kg pga barn! men jag ligger lite bakom eftersom yngsta ar 2! Sa jag laser bakat I tiden pa din blog ocksa……sa na sluta nu inte…….recept och halsa ar super….men ovriga detaljer hjalper att se helhet och fa tips lite varstans I vardagen! Blogga pa! 🙂

Svara
Karin 17 april, 2015 - 00:06

Fortsätt Åse!!! Jag läser också din blogg varje dag men kommenterar väl egentligen mest om jag har nån fråga, ska genast bättra mig. 😉 Bloggar själv (fast förstås i mycket mindre skala) och vet hur kul det är när man får lite feedback på det man skriver.
Jag gillar mixen på din blogg men förstår att du får mycket frågor på dina receptinlägg, för maten ser ju så FANTASTISKT god ut och är fotograferad snyggt.
Personligen så är jag mest intresserad av mat och träning, men gillar hur mixen av inlägg gör att man får en helhetsbild av vem Åse är. Det får mig att inse att man kan ta hand om sig själv även när man är både mamma och fru. Jag blir inspirerad.
Tack!

Svara
⭐️GE⭐️ 16 april, 2015 - 21:51

Jag har följt dig i några år och du är en fantastisk och viktig inspirationskälla för mig. Fast som många andra är jag lite för blyg för att kommentera.
Du lyckas alltid dela med dig på ett otroligt trevligt sätt i lagom portioner och alltid snyggt paketerat. Kosten är otroligt viktig men allt runtomkring som du delar med dig av är ju också så himla kul att läsa om.
Du kollar alltid fakta och jag lär mig något nytt från varje inlägg och får idéer som hjälper mig att sätta guldkant även på min tillvaro. Du har alltid svar på allt jag undrar över och även det jag inte ens visste att jag ville veta! Dessutom vågar du testa alla nya spännande saker och ändra färdriktning och det gör att jag också vågar! Det du gör är så värdefullt för mig, kom ihåg det!

Svara
ÅsaS 16 april, 2015 - 21:24

Fortsätt som du gör idag – en blandning av allt det goda här i livet! Mat, nöje, inredning, kläder, träning, familjeliv, resor.. Allt man behöver, på ett och samma ställe!
Ha det gott i Gbg!
Kram ÅsaS

Svara
Charlotte 16 april, 2015 - 21:07

Fortsätt precis som du gör! Jag läser och inspireras men är för lat för att kommentera…! Recepten är toppen men även allt annat! Jag förundras över hur du/ni hinner med allt 🙂 Laga bra mat, se snygg ut, träna och dessutom ta hand om alla barn!

Svara
Rebecca 16 april, 2015 - 20:53

Du är en fantastisk inspirationskälla och blandningen i din blogg är det som gör den till en av den absolut bästa. Fortsätt som du gör nu. Vad härligt att lösa kommentarerna hör. Mycket kärlek
Njut av Göteborg

Svara
Sophie 16 april, 2015 - 20:39

Jag läser din blogg flera gånger om dagen men kommenterar på tok för sällan, ledsen för det! Jag gillar Alla dina inlägg, både recept som annat så du får gärna fortsätta skriva om allt möjligt förutom recept också.

Svara
Anette G 16 april, 2015 - 19:40

Ett liv utan 56kilo det vet jag inte om det funkar… Har ju följt dig i så många år nu. Du har en perfekt kombo av allt i din blogg! Hoppas verkligen du väljer att fortsätta. Kram!

Svara
Linda Lilja 16 april, 2015 - 19:30

Hej!
Jag läser alla dina blogginlägg! Tycker det är precis lika roligt att läsa när du är iväg på äventyr eller när du shoppat kläder men också inredning! Fortsätt med det!! Jag är bara så dålig på att kommentera… Gör aldrig det någon annan stans heller…
Kram

Svara
Helena 16 april, 2015 - 18:38

Jag kommenterar aldrig men läser varje dag i stort sett. Gillar alla dina inlägg; maten (trots att jag inte precis har exakt samma filosofi där, men ett smarrigt recept är ju precis ett smarrigt recept), inredning, kläder, träning o s v. En bra blandning och inspiration. 🙂

Svara
Anna 16 april, 2015 - 17:17

Du inspirerar! Fortsätt som nu! Läser dagligen men dålig på att kommentera som många andra 🙂

Svara
Cissi 16 april, 2015 - 16:55

Kör på bara Åse! Bloggen är grym!
Enjoy Göteborg

Svara
Ewa 16 april, 2015 - 16:38

Hej Åse!! Ha en trevlig resa och njut av Göteborg. Personligen så äskar jag Göteborg, själv ker jag ner den 10 maj dels för att besöka min bror som bor där men också för att springa vårruset. Stor kram Ewa

Svara
Ida Berglund 16 april, 2015 - 15:41

Älskar din blogg! Nog för jag inspireras av dina recept, men det är just att den är så öppen och ärlig som jag älskar den!
Är dock dålig på att kommentera! Bättring på det!

Svara
Karin 16 april, 2015 - 15:21

Hej Åse
Hoppas verkligen inte att du slutar blogga.Gillar mixen av allt.
Tyvärr lite dålig på att kommentera.
Undrade lite vad som hänt när det dröjde med inlägg trodde du hade fullt upp.
Ha en skön resa.
Kramar

Svara
Vanessa 16 april, 2015 - 15:19

Hej, Åse!
Jag håller med ALLA positiva kommentarer som föregående läsare har svarat med. Varenda en. Det är nästan genant att skriva det men många är gångerna då jag låtit bli att kommentera därför att jag tänker att du har så fullt upp med jobbet, familjen, spännande projekt, roliga aktiviteter och alla härliga människor du har runtomkring dig att en kommentar från ”en okänd i mängden” mest bara blir en belastning och rätt tråkigt att läsa när tiden inte räcker till som det är. Genant men sant. Jag ska definitivt förändra min inställning. Du ger otroligt mycket inspiration, livsglädje & bra och vettig kunskap via din blogg, dina böcker etc. Fortsätt precis som du gör. På precis DITT sätt. Fortsätt ”Bloom where you are planted” /V

Svara
Kathrin 16 april, 2015 - 15:13

Jag är en sån som ytterst sällan kommenterar blogginlägg, men nu kan jag inte låta bli.
Följer tre bloggar varav Din är en, faktiskt den första blogg jag upptäckte. Som sagt kommenterar sällan men läser med glädje. Inköp, mode ,träning, recept och annat Du delar med dig av är inspirerande. Skulle sakna dina inlägg så, snälla, fortsätt dela med dig

Svara
Mariaros69 16 april, 2015 - 14:36

Hej Åse! Men neeeeej, tror dom flesta gillar ALLA din inlägg. Håller tyvärr med många att jag är jättedålig på att kommentera, men går in flera ggr per/dag för att se om Du uppdaterat.
Har faktiskt tänkt skriva till Dig i flera dagar, men inte blivit av. Jag har följt Dig sen du var med i VV, och älskar din blogg. Har med stort intresse följt Dig och Ditt nya liv med LCHF. Har själv provat det flera ggr, men aldrig klarat det mer än i max 2 veckor. Men har däremot lärt mig av Dig hela tiden, men inte tagit det till mig förrän nu!! Du har inspirerat mig i så många år, och nu har jag äntligen tagit det till mig. Jag har levt med lchf i 4 veckor, gått ner 6,5 kg och har aldrig mått så bra.
Saknar inget med mitt gamla liv 😀 Har alla Dina böcker sen länge, och har lärt mig så mycket av Dig. Håller mig borta helt från mörk choklad, efterrätter, och mejeri. Har märkt som Du säger: Det triggar mig att äta fler kolhydrater.
Periodisk fasta äter jag efter, och det passar mig perfekt.
Så TACK fina Du för din inspiration och livsglädje <3
Älskar ALLA Dina inlägg, och ska skärpa mig och kommentera mer. Vi behöver Dig 😀
Ha det så mysigt med Vickan.
Kramar från Maria

Svara
Lotta 16 april, 2015 - 14:10

Hej!
Vilken snygg blus! härlig färg!
Tycker jätte mycket om allt du skriver, inte bara recept utan allt om mode och inredning.
Fortsätt med de så länge du vill!
jag tycker din hemsida är kanon!!!!
ha en trevlig resa i Göteborg!!

Svara
ingrid 16 april, 2015 - 13:50

gillar din blogg skarpt ..bra med blandning av resor mode och mat och träning du inspirerar verkligen fortsätt som du gör
mvh Ingrid

Svara
Jeanette 16 april, 2015 - 13:46

Fina du!
Kan inte tillägga så mycket mer än de andra kommenterat, läser varje dag och väntar tålmodigt när du inte lagt upp nåt. Det är blandningen av allt som gör det så roligt att läsa, så fortsätt på samma sätt. sen så är ju recepten så bra och dina böcker också, så jag har skickat många vänner till bokhandeln:) Det är roligt att följa dig Åse, i smått och stort, mode, inredning eller bara själva livet!!
Önskar enr en härlig vistelse i Göteborg<3 kram

Svara
BM 16 april, 2015 - 13:44

Jag läser allt du skriver, dina recept är grymma! Du ger glädje, energi, inspiration, dagens höjdpunkt att läsa din blogg. Jag läser och läser och blir glad, men är dålig på att ge feedback, så snälla sluta inte. Vi behöver dig. Kram

Svara
Ann 16 april, 2015 - 13:43

Hej
Tyvärr är inte jag heller så bra på att kommentera men läser också din blogg varje dag och tycker att den är superbra och inspirerande. Det är ju blandningen som gör det så jag hoppas verkligen att du fortsätter.
Kramar Ann

Svara
Karin 16 april, 2015 - 13:29

Hej!
Oh herregud. Du far inte ens tänka pa att sluta med bloggen! Jag ÄLSKAR den!!! Jag kollar ocksa flera ganger om dagen och blir lika glad varje jag jag ser ett nytt inlägg. Vi äter mat fram bloggen varje dag och jag har köpt flera av de saker/kläder du har testat eller haft pa dig. Jag gillar allt! Gillar jättemycket när du skriver vad du har pa dig och var man kan köpa det. Super kul inspriation. Gillar även resorna, maten, prylar, träning..ja ALLT!!! Du är min dags höjdpunkt!

Svara
Maria Nordström 16 april, 2015 - 13:28

Halloj du fina tjej på resande fot.
INSTÄMMER helt och fullt med alla fina kommentarer, för det är precis så det är. Man suger åt sig av allt du skriver , det ger kraft och mod och massor av glädje och det är det som måste finnas i botten om man ska lägga om sitt liv och må bra. Och det är du en mästare på att förmedla men säger som alla jag är dålig på att kommentera. Men eftersom du ger så mycket av dig så får det bli en bättring.
Ha det skönt i Göteborg och sköt om dig !
Varma kramar fina Du

Svara
Stina 16 april, 2015 - 13:21

Neeeej! Sluta för allt i världen inte!
Mixen är jättebra men du har allt en fin receptskatt att ösa ur!
Välkommen till Göteborg! Vi har sett till att du får finväder 😉

Svara
Sara 16 april, 2015 - 13:08

Hej! Är här inne dagligen och absolut älskar alla dina inlägg och har gjort det nu sen 2007. Är kass på att kommentera, sorry! Sluta inte med dina underbara inlägg!! Kram

Svara
Anette N 16 april, 2015 - 13:03

Jag är inne här varje dag men kommentarer är jag dålig på. Tycker din blogg är jättebra, vad det gäller allt. Har rekommenderat din sida till många, så blogga du på som vanligt. Det uppskattas, jag är bara så dålig på att visa det.

Svara
Annika E 16 april, 2015 - 12:57

Hej, går in på din blogg flera gånger om dagen för du ger mej sådan inspiration. Det gäller både mat, mode och träning. Vore jättetråkigt om du slutade, ska skärpa med med att kommentera. Ha det så kul i Gtbg. Kram Annika

Svara
Therése 16 april, 2015 - 12:55

Jag är också en sån som sällan kommenterar (jag tänker ofta att det känns så löjligt att kommentera. Tänker nog inte på att man som bloggare vill ha (så klart) tvåvägskommunikationen…). Och kommenterar jag är det nog för att jag frågar något om nåt recept, eller säger att det låter gott eller nåt sånt. Matinspirationen är det jag ”använder” din blogg till om jag ska vara ärlig, men jag läser allt och tycker det är roligt med helheten, att man får följa med i ditt liv. Utan allt det hade det ju bara varit som ett receptarkiv och hur kul är det att läsa?!
Så fortsätt mer än gärna som du gör 🙂

Svara
Ann-Sofie 16 april, 2015 - 12:53

Oh no, sluta inte med dina andra inlägg!!! Jag läser din blogg flera ggr varje dag och kikar efter uppdateringar och tycker det är så kul att få följa med på allt det andra också, som hem, familj, inköp, kläder all!
Ha en finfin dag i Götet, kram kram

Svara
Cecilia Rasmussen 16 april, 2015 - 12:48

Nä nu måste vi ju kommentera lite så Åse får lite positiv respons här inne. Vill verkligen läsa mer än om mat,vi kan ju inte äta hela tiden(hi hi). Vill läsa om allt ,roligare om det är vardagliga saker,behöver inte vara så perfekt o massa krussiduller utan bara enkelt o rakt fram. Kram till dig

Svara
Vicki 16 april, 2015 - 12:45

Hej…är en av dina dagliga läsare. Tyvärr kommentarar jag nästan aldrig…*skäms*
MEN jag gillar alla dina inlägg, variationen är det som iallafall jag gillar bäst! Så fortsätt mer än gärna på samma linje!
KRAM

Svara
Marie 16 april, 2015 - 12:34

Har följt dig i många år men ät tyvärr dålig på att kommentera och ge respons. Skulle sakna din blogg om du, hemsks tanke, fick för dig att sluta. Så snälla Åse fortsätt att blogga om ditten och datten, mat, mode, träning och din härliga stora familj.
Önskar dig härliga dagar i Göteborg
Kram

Svara
Petra Österberg 16 april, 2015 - 12:22

Jag gillar ALLT du skriver 🙂 Så snälla fortsätt 🙂

Svara
jenny 16 april, 2015 - 12:12

Snäääällasluta inte blogga, inspireras av allt du skriver, just nu din hemmaträning. Eftersom det är en slags mellanperiod för mig just nu, skidspåret håller på att vara ”mosigt” och vägarna blötaoch slasliga, därför känns hemmaträning mycket lockande. Älskar recepten, mode, inredning, livet i allmänhet som du skriver om och din viktresa med alla kloka ord!! Kram : )

Svara
Jeanette 16 april, 2015 - 12:05

Hej Åse!
Jag håller med alla dina andra följare: Jag är dålig på att kommentera men älskar att läsa det du skriver. Fortsätt gärna (om du själv vill)!

Svara
Ulrica 16 april, 2015 - 12:03

Jag får nog erkänna att jag är usel på att kommentera för huvudtaget, men ska jag vara ärlig så är inläggen där du är på äventyr, partaj, outfit, bilder hemifrån.. ja egentligen allt annat än receptinläggen det jag tycker är roligast att se :). Recepten är en stor bonus och jag spar många av dem, men jag gillar dina lifestyle-inlägg allra mest.
KRAM

Svara
Maria 16 april, 2015 - 12:03

Jag gillar din blogg skarpt, inte bara recepten utan allt! Blir glad och nyfiken varje gång det dyker upp ett nytt inlägg, dock kommenterar jag nästan aldrig. Jag bara gillar i tysthet. Tror det finns många många fler som jag… Tack för det du gör!

Svara
Vicky 16 april, 2015 - 11:59

Din blogg är en fin blandning tycker jag. Du visar på en sund livsstil utan att det tippar över åt nåt ohälsosamt håll och DET inspirerar mig för det är så jag vill leva/lever.
Jag erkänner att jag är en av dom som är dålig på att kommentera.
Skulle sakna din blogg om du slutade skriva. Det är i stort sett de enda roliga mail jag får….haha!! Ja förutom mina lönebesked som oxå kan va roliga!
Kram från en trogen läsare

Svara
Veve 16 april, 2015 - 11:58

Hej Åse! Din blogg är bäst! Följer den dagligen, men är som många andra, dålig på att visa min uppskattning.
Tack att du är så positiv, tack för all livsglädje du delar… Fortsätt bara!!!

Svara
Hanna 16 april, 2015 - 11:51

Din blogg är den enda jag är inne på flera gånger per dag. Du är helt fantastisk och jag inspireras så. <3

Svara
Anchi 16 april, 2015 - 11:48

Hej Åse. Följer dig dagligen och gillar ditt upplägg som den är med mat, mode och träning. Att följa hur DU gör/äter och ditt pepp till oss andra, fortsätt med det!!!
Jag började för 3 år sen med Lchf och har, liksom du, kommit på hur kroppen fungerar och hittat en bra balans mellan mat och träning. Jag och familjen ÄLSKAR dina recept!! Kram på dig och ha en bra dag 😉

Svara
Camilla 16 april, 2015 - 11:48

Jag älskar din blogg! En bra och rolig blandning av allt. Läser den varje dag. Har köpt alla dina böcker. Önskar jag hade vänner som dig och Victoria. Fortsätt som du gör, du är så inspirerande! Kram.

Svara
Marie 16 april, 2015 - 11:39

Hej! Följer din blogg dagligen. Tycker ALLA inslag är inspirerande att läsa!! Mode, skönhet, träning…. och recepten. Har alla dina böcker BTW, väntar med spanning på nästa 😉

Svara
Monica 16 april, 2015 - 11:36

Men vännen, det är ju det som är det bästa med din blogg – mixen av livets goda, som kläder, vin, inredning, träning, och vardagslivet!! I mina ögon är bloggen perfekt! Ska bättra mig med att kommentera. 🙂
Keep up the good work!
Kramar
Monica

Svara
Vivi 16 april, 2015 - 11:29

Snälla Åse sluta inte

Svara
Jenny K 16 april, 2015 - 11:28

Jag gillar din blogg just för att den innehåller så mycket olika spännande saker. Jag är nog kanske nästan minst intresserad av receten ☺ Dock är jag ruggigt dålig på att kommentera. Fortsätt på samma inspirerande sätt med en blandning av lite allt möjligt smått å gott.

Svara
Maria 16 april, 2015 - 11:13

Hej Åse!
Jag läser din blogg dagligen och har gjort det i några år!
Inspireras väldigt mycket av dina recept men lika mycket av dina tips kring inredning och kläder.
Älskar verkligen din klädstil och har ungefär samma smak. Älskar djurmönstrat vilket jag har förstått att du också gör! SÅ fortsätt jättegärna med tips på inredning och kläder!
Dina tips angående olika föremål, som köksartiklar och annat har också varit väldigt uppskattat!
DU är en underbar inspirationskälla! ! <3

Svara
Victoria 16 april, 2015 - 11:08

Är inne och läser din blogg flera gånger i veckan och blir alltid lika inspirerad och glad av dina inlägg, framförallt de som handlar om träning och ditt arbete. Tycker mycket om dina recept men ännu mer dina övriga personliga inlägg. Så snälla, sluta INTE blogga; ) //Victoria

Svara
Kattis 16 april, 2015 - 11:06

Hej!
Började följa dig för ett par månader sedan och gillar helheten jättemycket, även om jag aldrig kommenterat…..
Recepten är visserligen suveräna för mig men jag uppskattar allt annat med, särskilt energihöjabde tips och träningstips ( men även inredning och skönhet). Jag är kräsen i val av bloggar och skulle tycka det vore väldigt synd om du slutade! Allt gott och många kramar till dig!

Svara
Lina 16 april, 2015 - 11:05

jag läser dagligen men är dålig på att kommentera. Älskar din blogg och att följa din vardag!

Svara
Malin 16 april, 2015 - 11:02

Hej Åse,
Du får inte sluta blogga, jag är inne flera ggr varje dag och älskar att få inspiration. Tvärtom skulle jag vilja se och läsa mer om annat än mat, recepten finns ju i dina böcker =)
Du känns nästan som en avlägsen go vän =)
Må gott!
//Malin

Svara
Mia 16 april, 2015 - 10:59

SKÄMSKUDDE FRAM!!!!
Sluta inte dela med dig, det är jätteinspirerande att få en sneakpeak hos dig!
Snygg blus & grymt att du hänger i med träningen! Vet efter att ha följt dig, way back VV-tid typ, att det är det som varit svårast att få till.. Så är det för mig, vill träna men hittar inte tiden just nu.
Hoppas Göteborg visar sig från sin bästa sida 🙂
Kram

Svara
Camilla 33 år och 10 barnsmamma 16 april, 2015 - 10:57

Du ska absolut inte sluta,jag läser allt men hinner inte alltid skriva nått,men vill gärna läsa mer än bara recept 😀
Mvh Camilla

Svara
al68 16 april, 2015 - 10:56

ÄLSKAR, när du bloggar om allt möjligt, sluta inte för guds skull <3

Svara
Kicki G 16 april, 2015 - 10:55

Som journalist vill jag bara dela av mig av vad erfarenheten säger: Folk hör av sig när de är missnöjda men sällan när de tycker att något är bra. Jag kollar också din blogg dagligen men kommenterar typ aldrig 😉

Svara
Helena B 16 april, 2015 - 10:51

Hej hej!
Sluta för guds skull inte blogga! Allt inspirerar ju! Mat, träning, inredning, kläder osv.
Åh, skulle så gärna vilja skaka tass med dig idag när du är i Göteborg (och antar att Victoria också är på väg hit 😉 ). Så är du i närheten av Avenyn, så…..
Kram

Svara
Maria 16 april, 2015 - 10:49

Hej Åse!
Läser din blogg dagligen och ser fram emot dina inlägg! Jag gillar också mixen av allt du skriver, där jag tar med mig mycket av det i mitt dagliga liv vad gäller träning, kost och mode. Du är en stor inspiration!
Ha en go’ dag i Göteborg och välkommen hit 🙂 Kram till dig!

Svara
Ann 16 april, 2015 - 10:49

Som föregående talare kommenterar jag aldrig men läser dagligen. Gillar blandningen men mest bilder på inköp, kläder, inredning m m samt recepten! Har alla dina böcker.

Svara
Gunnel 16 april, 2015 - 10:48

Jag kommenterar sällan eller aldrig men jag laser din blogg varje dag och försöker sakta men säkert att komma over till ett sunt och bra leverne med hjälp av dina tips och recept. SÅ SLUTA INTE!!

Svara
Linda 16 april, 2015 - 10:44

Nej sluta inte! Jag följer din blogg slaviskt, är inne flera gånger per dag. Jag älskar att laga mat och gillar dina recept men jag läser inte din blogg på grund av dem, jag tycker om blandningen. Däremot är jag jättedålig på att kommentera, ska försöka bättra mig.

Svara
Nina 16 april, 2015 - 10:41

Hej Åse, følger din blog fra Danmark og synes den er helt fantastik – du skal bestemt ikke ændre på indholdet. Håber du får en god tur til Göteborg 🙂

Svara
Lchf-mamman 16 april, 2015 - 10:39

Jag kommenterar aldrig men läser din blogg nästan varje dag.
Älskar dina recept och tycker att det är trevligt att läsa lite om hur ditt liv ser ut.
Utan livsberättelserna skulle bloggen bli tråkigare att läsa.
Det jag gillar mest är väl att läsa om hur livet/maten/träningen kan se ut efter viktnedgången. Hur man fortsätter när man ”nått målet” 🙂

Svara
Ullis 16 april, 2015 - 10:38

Vill absolut ha helheten 🙂 Men kommenterar sällan tyvärr…

Svara
B-M 16 april, 2015 - 10:37

Nej, tvärtom! Jag gillar blandningen av allt möjligt och tycker att du gör ett strålande jobb! Kram & ha så trevligt i Göteborg!

Svara
Kerstin 16 april, 2015 - 10:36

jag läser men kommenterar typ aldrig. Men jag gillar din blogg jättemycket! Ska försöka skärpa till mig

Svara
anna 16 april, 2015 - 10:35

Nej nej. Blandningen är perfekt. Läser alla dina inlägg och gillar dem men är otroligt dålig på att kommentera överlag.

Svara
MariaUm 16 april, 2015 - 10:34

NEJ – vill verkligen inte bara se recept! Jag gillar främst vardagsbloggandet, lite sjuka barn, ett snyggt nagellack, en bra hemmaträning, en billig kofta, ett annorlunda halsband, en bra träningsbyxa, en gott vin – allt i en salig blandning! En komplett blogg, du ska vara stolt över ditt jobb.

Svara
Erik 16 april, 2015 - 10:32

Tycker det är kul med blandningen i bloggen, med allt ifrån recept till vad du gör på dagarna. En bra mix med andra ord! Fortsätt som du gör, du är en stor inspiration! kram

Svara
Lena.H 16 april, 2015 - 10:25

Hej Åse! Åh nä absolut inte….jag älskar din blogg, så roligt att följa den i alla dina inlägg, gillar mixen att du varierar med mode, träning, coaching för viktminskning, heminredning, matlagning, recept, resor, middagar hos vänner, måla naglarna:) ja allt möjligt…blandningen är jättebra! Jag är inne på din sida ibland flera gånger om dagen bara för att få inspiration.
Så kul när du visade döttrarnas rum, visa gärna bilder på fler rum i vad jag förstår att ni bor i , ett stort hus:)
Så sluta absolut inte dela med dig livets händelser!
Hoppas du får en härlig tripp till Göteborg! Ha en fin dag, kram till fina dig!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.