Morgonstund har guld i mun!

av Åse

Hej raringar!
I dag har jag börjat boosta mig med SuperGreens från LS Nutrition. Jag har en väninna som äter det och är så mycket piggare och aldrig förkyld längre så det tänkte jag prova! Återkommer med recension framöver! Det är ekologiskt och inga syntetiska tillsatser och det smakar verkligen – gräs. Men gott på något sätt!?
Någon med erfarenhet??
IMG_1176
Frukosten blev också en riktig boost, det här ger en perfekt lång mättnad! Äggsmör åt jag massor när jag viktminskade med LCHF första gången och det finns även med i min kokbok som en av mina favoritfrukostar.
1/2 del kesobröd (jag delar kesobrödet i fyra delar)
1 ägg
1 msk smör
0,25 avokado
salt, svartpeppar
Koka ägget nästan hårdkokt. Dela kors och tvärs i en äggskärare och mosa med rumsvarmt bregott (eller smör) salta och peppra.
IMG_1183
IMG_1185
Uuuuuuunderbara brickor från Rice! Älskar dem! Perfekta till frukosten eller till barnen för plock. Love love them!
IMG_1181
IMG_1178
Tycker ni jag behöver fler slickepottar?? 😉 Och ändå syns inte alla 😉 haha! Men en underbar färgklick i mitt vita kök, don’t you think? De flesta Rice såklart! (Nej jag är inte sponsrad av Rice! hihi)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Madde 27 februari, 2013 - 07:33

Hej kan man använda Risenta kokosmjöl till kesobrödet? Vore tacksam för lite hjälp 😉

Svara
Åse 27 februari, 2013 - 08:36

Vet inte, men ngn annan kanske kan svara?

Svara
Susanne 27 februari, 2013 - 09:43

Hej,
Det är mycket mer kolhydrater i Risentas mjöl 17% mot inga alls om jag inte minns fel, i det mjölet jag brukar köpa. Bakegenskaperna tror jag är jämförbara.
http://www.risenta.se/sv/Vara_produkter/kokosmjol/?search_text=&category%5B%5D=97&index=0&search=1
Susanne

Svara
ullie 26 februari, 2013 - 18:12

jaha va det här Victoria hade sett att hon ville ha mera färg på slickepottarna 😕 Hi hi
ja men ja är inte heller sponsrad utav rice men har oså i rosa som jag gillar hihi de e snygga 🙂
Såg gott ut det där me äggen 🙂 kram

Svara
Anne-Sofie 26 februari, 2013 - 12:39

Så kul & inspirerande å läsa din härliga blogg! 🙂 Har ätit chlorella ett tag nu och testat i kapsel/tablettform fr Holistic,Natureproducts och fr AlkaGreens.Tycker AlkaGreens var bra då de kan påverka allergier(minska besvär) samt att de innehöll lite annat smått o gott.För att få lite energiboost är Holistic’s ”Multimineral” samt ”Multivitamin” suveräna!Känner stor skillnad bara efter ngr dagar- behövs inga tandpetare till att hålla upp ögonlocken då.. 😉 Så kan varmt rekomendera dem främst om man vill ha mer energi,även om chlorella är mycket bra oxå!Ha en fortsatt toppenfin dag! Soliga energiboosthälsningar från Hälsingland 🙂

Svara
Åse 26 februari, 2013 - 13:09

HEJ! Tack för tips!! Din nergi känns ända hit!! =)) HÄRLIGT! KRAM

Svara
Madde 27 februari, 2013 - 09:37

Men är det skillnad på kokosmjöl och kokosnötmjöl?
Det är min stora fråga =)

Svara
Åse 27 februari, 2013 - 09:46

Nej 🙂

Svara
Susanne 26 februari, 2013 - 11:30

Hej, åt ofta Super greens eller Spirulina förr innan LCHF. Nu tycker jag att det är svårt med smoothies, när jag inte äter/dricker juice och inte frukt. Det blir lätt för mycket kolhydrater. Jag hade det också ofta i grönsaksjuicer och det blir en riktig boost i morot, selleri och rödbetsjuice!
Kram Susanne

Svara
Åse 26 februari, 2013 - 12:06

Fast man måste ju se till vad man får MED kolhydraterna. Frukt tex innehåller generellt lite näring men mkt socker men grönsaker och rotfrukter har mer näringsvärden. Så var inte kolhydraträdd utan se vilka kh du äter och vad de gör i kroppen 🙂

Svara
Susanne 27 februari, 2013 - 08:56

Tack för tipset! Ska damma av min råsaftcentrifug igen 🙂

Svara
Varvara 26 februari, 2013 - 10:45

Jodå, jag är en ”smoothie fan” och idag gjorde jag den på hallon, korngräs, havremjölk, hampa, sojamjöl och kardemumma, mums!
Ha en fin dag!
Kram

Svara
Lotte 26 februari, 2013 - 10:33

Det va en snygg slickepottsamling du har 🙂 Jättesnyggt med blandade färger jag blev glad av att se den 🙂
Kram Lotte

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.