Mina nya vigselringar ♥

av Åse

Som ni vet så lämnade jag in mina gamla vitguldsringar för omarbetning. Vi har varit förlovade i 10 år och gifta i 8 och jag var trött på mina gamla ringar. Min smak är annorlunda i dag och jag var inte nöjd med kvalitéen på ringarna (Schalins). Eftersom jag inte lägger ner något affektionellt värde i just de ringarna vi hade när vi förlovade/gifte oss så valde jag att göra om dem och jag är så nöjd!! Dessa ringarna är så mycket mer ÅSE än de andra ringarna och de symboliserar att vårt äktenskap förändras och utvecklas och blir vackrare för vart år! Fortfarande efter 11 år tillsammans så älskar jag att vakna bredvid Daniel. Vi har aldrig haft våra ”ups and downs” och är det någon som ibland bär sig illa åt så är det jag. Jag är lyckligt lottad som får ha honom som man.
Min barnring som jag kallar den, gjorde jag för 2-3 år sedan av gammalt guld, det är fem stenar i den (vitguld) och symboliserar mina barn. Den lämnade jag även in för rodiering och puts så nu är jag sååååå fin om mina händer! =)
Ringarna är gjorda hos bästa LYXXA här i Helsingborg, det är deras egen design och jag har haft så fin kontakt med dem och är glad över att det är deras egen design! Tack finaste Katarina och Kristina för ert engagemang! ♥
Detta blev min 40-års present till mig själv!
Ringarna är i vitguld och roséguld med solitär av princessslipad diamant.
IMG_4617
IMG_4619
IMG_4629
IMG_4630
IMG_4631
 
Dagen till ära, så fick en ny berlock från Pandora också följa med hem, jag valde en prinsgroda dagen till ära, för ibland får man kyssa många grodor innan man träffar prinsen ♥
IMG_4633
IMG_4634
 
I kväll ska vi fira kärleken med champagne och skaldjur!
IMG_4638
 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.