Min skamfläck: Träningen!

av Åse

Dags för erkännande!
Jag har ju berättat att jag lovat mig själv att fokusera på träningen detta året.
Träning är nämligen (konstigt nog) någonting jag alltid haft svårt för, aldrig prioriterat och jag tror att det beror på att jag aldrig var aktiv i några sporter som barn och jag har alltid haft lätt för att gå ner i vikt utan träning – så som ung har jag liksom inte sett några fördelar med att träna.
Men med åldern så börjar man omprioritera, och jag har länge känt ett behov och en önskan om att vilja träna. Inte för att viktminska längre utan för att få en stark kropp, en hälsosammare kropp och jag vet ju hur mycket träningen påverkar vår hälsa! I en familj med fem barn och två föräldrar som är egenföretagare och så behöver jag all energi jag kan få! Jag märker det allt mer att min energibank tar slut snabbare.
Så träningen har alltid varit min skamfläck men nu är det slut med det!
Tyvärr har ju jag varit förkyld i 1 månads tid så mina träningsplaner fick förskjutas. Men jag ska börja så smått nu. Jag kommer inte köra hårt, för jag vet hur det slutar då. Små babysteps! Denna veckan är jag swamped av saker som hänger över mig och fokuserar bara på att komma ut på långpromenad varje dag. Men nästa vecka har jag större planer.
Detta är träning som jag känner passar mig:
Gymmet 2-3 ggr i veckan: Kondition (löpband), cxworx, yoga, body balance och ev indoor walking (aldrig provat!!)
PW + löpning: Jag började powerwalka i höstas och insåg snabbt hur mycket jag älskade att löpa! Så det är min stora satsning. Tänk om JAG kunde bli löpbiten?!
Komplettera med Annikas träningsDVD Functional training som fått otroligt goda vitsord! Perfekt som hemmaträning!
Jag finner mkt inspiration i Johanna som var en soffpotatis som jag men som med LCHF och träning kommit i sitt livs form, vilken tjej! Kan hon, kan jag!
Annika Sjöö är ju också en helt underbar inspiration!  TACK! <3 för pepp tjejer!!
R Sportswear
kommer ha runningskola nästa vecka med Lofsan, så det kommer jag haka på!
Jag tänker göra en sida här med veckoschema typ måndag-söndag och skriver in träningen där. På så sätt så blir det lätt att se hur mycket eller hur lite jag tränar och jag får ögonen på mig! 😉 För nu får ni peppa mig!
För nu går 56kilo in på träningsspåret!! =)
HUR tränar ni? VAD tränar ni? Har ni några tips för att kicka denna soffpotatisen i rumpan??
IMG_1174

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

47 kommentarer

Sara 28 februari, 2013 - 22:10

Jag har varit träningsbiten i stort sett hela livet – med nyckel variation. Löpning – lopp (bra tips om du vill ha uppsatt mål med löpningen), klasser av alla slag, spinning, indoor och gym. Det bästa med träningen är feel-good-effekten och att man blir piggare och starkare. Det som inte har funkat för mig tidigare har varit maten och kosthållningen, men tack vare dig har jag hittat kontrollen! Underbart! Just nu har jag upptäckt träning i kombination med pf. Rekommenderas! Lycka till!

Svara
Annette 28 februari, 2013 - 16:10

Det blir spännande att följa din träning! Gillar ju redan dina recept och din blogg 🙂
Jag är 43 och har aldrig tränat så att jag tänkt på det, men antagligen rört på mig mycket ändå och haft gener som hållit mig i form. Tills jag nådde 30 någonting. Då fick jag bestämma mig för att träna och valde styrketräning och ridning, och det har jag fortsatt med. Mitt mål är att komma i mitt livs form som 44-åring, med hjälp av PT Olga Rönnbergs träningsprogram och bra kost. Vi får väl se hur det går 🙂 Lycka till du också!

Svara
Emelie 28 februari, 2013 - 11:06

Jag tycker du ska testa kettlebells, sjukt bra träning. Själv tränar jag omkring 3 ggr/v och varvar styrketräning med pass som CX, bodypump och kettlebells. Försöker förutom detta hinna med någon timmes pw/vecka.

Svara
Rebecca 28 februari, 2013 - 10:44

Så härligt att du bestämt dig för att börja träna.Det ger så mycket för både kropp och själ.
Functional training dvd:n är helt kanon. Jag som tränat länge och har gott flås tänkte att ”äsch hur ska det där kunna ge mig något”, tji fick jag när jag dagen efter fick rulla ur sängen på grund av träningsvärk…i HELA kroppen.
Det är bra att du tänker på att gå ut i lagom takt, det är oftast då det är hållbart och att man hittar ”sin grej” så det är roligt, för det är viktigt.
Heja hejda dig!

Svara
Jennie 27 februari, 2013 - 22:23

Jag har alltid tränat! Men nu efter alla barnen så är yoga högt upp på listan, utomhusträning i grupp är fantastiskt! Gymmiljön jobbar jag i, så det är inte det som alltid lockar… Nu laddar jag för Båstad marathon och Halvvättern, och om jag inte får in yogan så funkar inte kroppen. Åldern och barnafödande sätter sina spår 🙂

Svara
linda 27 februari, 2013 - 22:17

Jag har varit i den sitsen hela mitt liv (24 år) då det varit enklare att ändra kost än motionsvanor men nu har jag äntligen kommit igång med träningen och det ordentligt (mot min egen förväntan!) Det som fick mig att komma igång var dels att jag vid blodanalys fick höra att jag rörde mig lite för lite och dessutom vet jag ju att kroppen börjar förfalla om några år (usch vad hemskt det låter trots att man inte är lastgammal). Det som sedan verkligen fick mig att sätta igång var att jag mätte totalkolesterol på drygt 14 och fick hela vårdcentralen att trilla av stolarna.
Jag och mina vänner startade en gemensam liten form av träning-och hälsoprogram som verkligen triggar mig! belöningssystem och tävlingsaktigt: http://lindas.spotlife.se/2013/02/04/halsoprogram/

Svara
Lchf Gottelisa 27 februari, 2013 - 20:22

Jag brukar träna hemma och då gärna det här passet med Jillian Michaels
http://gottelisa.wordpress.com/2013/01/03/gratis-traningsprogram-med-jillian-michaels-fran-biggest-loser/

Svara
Ida 27 februari, 2013 - 19:15

Jag började träna förra veckan jag har tränat bodypump och styrketräning imorgon skulle jag testa något pass med boxning.

Svara
Linda 27 februari, 2013 - 17:20

Härlig blogg! Hittade dig idag när jag googlade efter recept på fläskfilen som ska lagas snart:) Jag försöker träna varje dag,men ser det inte som blod,svett och tårar-träning. 30 min PW på lunchen kan räcka! JAg gymmar 2-3 ggr/v, åker skidor, joggar, rider och promenerar. Lite varje dag är bättre än rejält 2ggr/vecka! Lycka tll!

Svara
Åse 27 februari, 2013 - 21:14

Härligt vilket flow du fått till!! Välkommen hit!! =)

Svara
Therése 27 februari, 2013 - 12:57

Har inte tränat mycket heller egentligen. Började springa för 3 år sen – men har svårt när det är mörkt och snöigt. Jag gillar löpningen utomhus, gillar inte löpband då blir jag så uttråkad. Så nu väntar jag ivrigt på att det ska bli mindre snö och is här i Sthlm.
Och har börjat med styrekträning nu, med PT. Det kan jag verkligen rekommendera! Hur roligt som helst – och väldigt effektivt!
Kör hårt!

Svara
Susanne 27 februari, 2013 - 12:54

Låter jättebra att du vill komma igång med träningen också, nu när du hittat rätt i kost. Mitt råd är bara att inte direkt planera in typ 3-4 pass i veckan. Man blir bara frustrerad óch stressad om man inte kan hålla det sen. Fast funkar det så är det ju verkligen jättebra. Pepp och stor kram

Svara
Åse 27 februari, 2013 - 13:07

Precis! Som jag skrev: babysteps. Har gjort det förr och man kraschar bara.

Svara
xmammakilon 27 februari, 2013 - 11:43

Hej Åse! Jag känner verkligen igen mig i det du skriver om träning. Just nu har jag ingen tid över till att träna med fyra småbarn men jag vet att jag borde prioritera det för att få mer ork. Jag tycker absolut att du borde satsa på att få in mer träning i ditt liv t:)!! /xmammakilon

Svara
Emma H 27 februari, 2013 - 09:35

Hejja hejja!! Kommer peppap dig:-)
Jag kör bara hemmaträning och promenader nu sen jag fick tredje barnet, har en sambo som jobbar borta så jag har svårt att få till det annars:-)
Lofsan är min stora inspirationskälla och än så länge går det riktigt bra. Hur är det med lchf och amning? Min sambo kör lchf och har gått ner 6 kg och vi älskar din bok, men jag har inte tordas kört fullt ut än när jag ammar..
Kram Emma

Svara
Åse 27 februari, 2013 - 13:35

LCHF och amning fungerar kanon! men jag hade ätit liberal LCHF och sett till att jag i mig tillräckligt med mineraler och vitaminer från nötter, bär, mörkgröna grönsaker etc.

Svara
Emma H 27 februari, 2013 - 17:49

Tack snälla för ditt svar, då är det bara att köra hårt:-))

Svara
Lotta B 27 februari, 2013 - 08:48

Våga träna tung styrketräning. Det är så mycket fokus på kondition när det kommer till träning, men den typen av träning hjälper knappast de stora muskelgrupperna i ben och rumpa. Belastningen behövs också för att stärka skelettet. Mitt tips är att anlita en PT och få ihop ett träningsprogram som ger både styrka och kondition. Även styrketräning med tabataintervall är bra för flåset 🙂

Svara
Johanna Toftby 27 februari, 2013 - 07:29

Heja heja Åse!! Åh så roligt :)) ska bli roligt att se vilken träning du fastnar för!
Löpningen är underbart. Kör hårt :))
Kram och tack !

Svara
Maria H 27 februari, 2013 - 07:12

Jag var precis som du inte i behov av träning när jag var yngre – jag höll vikten ändå. Men nu vi 44 års ålder inser jag att det är mer än så – jag vill vara stark, smidig och uthållig för att orka med livet. Jag vill ge min kropp de bästa förutsättningarna för att orka leva …länge 🙂
Nu på vintern går jag på funktionell träning 2-3 gånger i veckan och åker längdskidor 1-2 gånger i veckan. När det blir barmark byter jag skidor mot löpning…och ja, man kan bli löpbiten och det är underbart 🙂
Till det så äter jag enligt LCHF såklart, och jag har aldrig mått bättre än jag gör nu!
Maria

Svara
Ewa Svensson 27 februari, 2013 - 06:08

God Morgon Åse!! Min tanke var också att 2013 skulle blir mitt träningsår 🙂 men startade med en bruten arm och lite senare en hals infektion. Så förra måndagen *äntligen* började jag köra efter Annika och Michaels dvd Functionel traning. Det blev 4 pass den veckan och dvdn är perfekt. lagom av allt men ändå känns det överallt 🙂 Tycker redan det märks på kroppen. Nu har jag klickat hem deras dvd mage, rumpa och lår.Jag blev också inspirerad av Johanna så nu Åse Kör vi!! Ha en fin dag /Kram på dig

Svara
Hanna 26 februari, 2013 - 22:17

Jag har för första gången i mitt snart 30-åriga liv lust att träna! Underbar känsla! Jag har hatat gym, gruppass och gymnastik tidigare men nu tycker jag det är superkul. Min mamma gick nyligen bort i cancer samt att hon hade Parkinson också. Det är tack vare (om man ska försöka hitta något positivt) detta som mitt intresse för kost och hälsa tagit fart. Numera är jag mycket mer medveten om vad jag stoppar i mig och noga med att röra på mig. Löpning är min satsning och för att underhålla motivationen har jag anmält mig till Vårruset och Tjejmilen. Variation känns viktigt så jag blandar upp med core och jympa på F&S, zumba, PW samt styrke- och balansövningar hemma. Nästa nya grej jag ska testa är skivstång…

Svara
Monica 26 februari, 2013 - 21:14

Tips: Jag har laddat ner appen Endomondo. Kopplar sen in den varje gång jag går ut och går eller joggar, då läggs all statistik in på min sida automatiskt. Om jag ex simmar eller styrketränar går jag in på http://www.endomondo.se och min sida. Här lägger jag in träningen manuellt. Detta sporrar mig enormt. Att följa all statistik man får och försöka göra bättre nästa vecka osv. Träningen har blivit roligare bara av detta.

Svara
Annso 26 februari, 2013 - 20:42

Nu kör vi 🙂 Jag är precis i startgroparna för att komma i form, den 1/3 ska jag påbörja min egen lilla utmaning, ”i form på 3 månader”…lagom till beach 2013! Fick din LCHF-bok och Olgas ”träning för nyblivna mammor” i brevlådan idag och tänkte använda dem som inspiration. Sedan blir det nog ett kort på SATS, visst det kostar lite men samtidigt måste man investera i sig själv för att må bra! När våren närmar sig tänkte jag komplettera med löpning. Nu finns det inga ursäkter längre, jag SKA komma i form! Lycka till med träningen och tack för en bra blogg 🙂

Svara
LCHFmademedoit! 26 februari, 2013 - 20:27

Jag trodde först att ”Indoor Walking” var ett skämt, men upptäckte att Friskis har det som gruppträning. Så man betalar för att gå onaturligt inomhus i mindre bra luft, när man kan gå naturligt utomhus, och det gratis (nåja, ett engångsbelopp för ett par gåstavar), och få frisk luft på köpet…och dessutom slipper man hålla tider…

Svara
Pernilla 26 februari, 2013 - 20:21

Dagliga promenader som varvas med löpning så fort det blir vår = snö och halkfritt 😉 gillar inte träning inomhus då jag arbetar inomhus hela dagarna. Njuter av den friska luften i kombination med träning efter arbetet eller fritiden.

Svara
Jeanette 26 februari, 2013 - 19:55

Hej Åse!
Jag tränar lite hemma på Crosstrainer och på Friskis &Svettis på gym.
Har som jag skrivit tidigare problem med artros och fibromyalgi så jag kan inte köra så hårda pass. Men man får hitta sin grej, det som funkar och är kul. Går på zumba i perioder och nu har jag klickat hem Annikas DVD ”Mage, rumpa, lår”, det är Johanna som inspirerat till detta:) Lycka till nu<3

Svara
Maria 26 februari, 2013 - 19:50

Jag kan varmt rekomendera tabata, ett kort pass som tränar både styrka och kondition. Vi är ett gäng som tränar det 1 gång i veckan, vilka övningar vi ska göra bestämer vi på passet så inget pass är det andra lik. Sen tränar jag tränar jag kondition och styrka på ett grupppass.
HItta någon att träna med så är det lättare att komma iväg, då kan ni puscha varandra och det blir inte lika lätt att skylla på något för att inte träna.

Svara
Anna Haeggman 26 februari, 2013 - 19:19

Jag älskar träning! Gillar det mesta utom långdistans löpning. Det är inte min grej. Men styrketräning, gruppass, kondition, crossfit, Tabata intervaller, promenader osv osv. Önskar vi bodde närmre. Då skulle jag hjälpa dig igång!
Lycka till Åse. Jag följer dig på håll.
Kram

Svara
Cia 26 februari, 2013 - 18:52

Tänk vad olika man kan vara! Jag har mer eller mindre alltid tränat i någon form sedan jag var liten – tjock eller smal – så har jag alltid haft motionen med mig. Och ja, tyvärr går faktiskt att få upp i vikt, jojo banta, etc. fastän man tränar. Är man känsloätare går det mesta ner. Hursomhelst, det viktigaste när det gäller träning tycker jag är variation! Det är bra både för kroppen och psyket! Kör man löpning i kombo med något pass på gymmet tröttnar iallafall inte jag lika fort och jag blir otroligt peppad att träna i grupp, det känns som att man får dubbelt med energi! Det bästa (och ev. också det svåraste) är att det bara är att ta på sig skorna och ut och springa. Superkul sätt att ta sig runt när man är på semester utomlands tex! Men det som är svårt är att hitta motivationen på egen hand, det är ju liksom ingen som tvingar iväg en precis. Så kanske du skulle kunna anmäla dig till ett lopp, mest på skoj för att känna på hur det känns? Finns säkert något lagomt, 5km eller så, att börja med. Tjejmilen är en kul grej att springa, om inte annat för hela ’happeningen’ före och efter loppet! Kram och lycka till!

Svara
ÅsaS 26 februari, 2013 - 18:39

Jag har aldrig varit intresserad av träning. Däremot har jag 3 barn som tränar regelbundet (innebandy, fotboll, bouldering, ridning, dans och Friskis o Svettis). Maken är också ’träningsnörd’ så vi har allt, jag menar ALLT, här hemma – bänk, hantlar, gummiband, roddmaskin, cykel, crosstrainer… you name it). Så jag har ju alla möjligheter att köra pass hemma, men nej, det blir inte av, förutom nån gång när jag slagit vad med man el barn… Men nu har jag ’växt till mig’ och blivit förståndig och insett att jag har bara en kropp och den måste jag underhålla på fler sätt än bara genom att äta rätt. Därför har jag nu tagit mig i kragen och skrivit in mig på gym, på Curves. Ett gym för enbart tjejer, vilket passar mig perfekt. Cirkelträning med hydrauliska maskiner vilket är smidigt då man slipper hålla på och lägga på/ta av vikter. Har bara tränat 2-3 ggr hittills och tycker faktiskt det är sk*tkul!! Känner mig riktigt peppad nu! Har även bestämt mig för att börja löpträna så fort det blir barmark. I skolan var idrotten rena rama pesten tyckte jag, men nu har jag väl äntligen förstått det roliga i det hela. Hoppas du hittar något träningsmässigt som passar dig, och att du får flyt i det hela.
Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
Katarina 26 februari, 2013 - 18:08

Jag tränar 7 pass i veckan ibland mer, allt från Friskis och svettis, aerobics, zumba. body pump, styrketräning. Mitt tips är att träna i grupp och gärna på ett ställe där du måste boka ditt pass. Det blir lite besvärligt att maska då du måste boka av ditt pass, du kan inte skjuta på det då du har en tid som du måste infinna dig till samt att du får en ledare och träningskompisar som ”håller koll” och frågar vart du varit om du inte dyker upp till din träning 🙂

Svara
Jenny 26 februari, 2013 - 18:01

Du måste testa indoor walking – det är SÅ kul! Och jobbigt så in i…
Lycka till med träningen.

Svara
Jenny 26 februari, 2013 - 17:57

Har aldrig varit speciellt snabb i någon sport… Långdistans kanske är min grej 🙂 men under vinterhalvåret går jag full in för längdskidor, det är så kul och allsidigt för kroppen. Lycka till med din träning 🙂

Svara
Lina 26 februari, 2013 - 17:41

Den dör dvdn klickade jag hem för ett par dagar sedan, har hört så mycket gott om den.
Perfekt att kunna träna hemma när tiden inte riktigt räcker till.
Lycka till nu och förhoppningsvis är vi fler som hänger på och blir peppade .
Kram kram
Lina

Svara
Rebecca Andreasson 26 februari, 2013 - 17:37

Träning är det bästa som finns! 🙂 Jag älskar känslan av endorfiner som fyller min kropp och gör att jag inte går utan istället studsar hem efter några timmar på gymmet 🙂 Mina personliga favoriter är bodypump, TRX och spinning, men jag är inte kräsen – nästan all fysisk aktivitet är rolig när man väl kommit upp ur soffan och fått in rutinen på att träna. Så kämpa på, ha tålamod men ge inte upp! Snart kommer du älska det! 🙂

Svara
Anna 26 februari, 2013 - 17:33

Jag har gått på gym några månader, ca 2 gg i veckan (gärna hittat på ursäkter för att inte gå heller), men har för ca 2 mån sen köpt mage rumpa lår (Annika sjöö) och kör den 3 gg i v nu, såå roligt! Köpte även functional training men då det är mer hopp i den passar den andra bättre för mitt knä..

Svara
al68 26 februari, 2013 - 16:46

Jag tror att om du bara kommer igång ett tag så inser du att du inte kan vara utan det. Jag har alltid tränat mer eller mindre, men för nästan exakt ett år sen bestämde jag mig att nu fick det vara slut med ryggbesvär mm. Jag tränar på gym, månd, onsd och fred morgon innan jobbet kl 07.00, lättare att få till det tycker jag och jag gillar att träna på morgonen. Springer intervaller på mitt löpband tisd och nån dag på helgen. Har lyckats träna 3 dagar/vecka på gym i ett helt år, har inte missat många pass. Jag mår så himla bra i kroppen och i knoppen ; ). Har även beställt hem Annika Sjöös båda dvder, så skall varva lite med dom. Nu ropar badkaret på mig, har precis sprungit 5 km intervaller, så det är jag väl värd innan kvällsmat ; )
Ha en skön kväll fina Åse, kram kram

Svara
Lina 26 februari, 2013 - 16:38

Tänkte ställa upp.på lchf-loppet i sthlm den 24/8. Det är på 6 km och kostar 250:- Det hade varit superkul om någon annan ville hänga på så kan vi träna tillsammans och peppa varandra. Jag är absolut nybörjar-löpare så bli inte avskräckta av det! 🙂 Skicka till [email protected] om ni är intresserade!

Svara
Monica 26 februari, 2013 - 16:26

Min egen erfarenhet är att man måste gilla sin träningsform, annars funkar det inte i längden. Själv har jag alltid haft otroligt svårt för gym (vet inte varför), trots att jag vet att styrketräning är jätteviktigt och ännu viktigare efter 40 eftersom muskelmassan avtar. Men jag har gått på några provpass och aldrig känt mig inspirerad nog att köpa medlemskort. De träningsformer som passar mig bäst är jogging och Friskis&Svettis. Jag gillar att komma ut i skog och mark, andas frisk luft och rensa hjärnan. Sedan gillar jag F&S koncept, många typer av pass som man kan välja mellan och kombinera samt bra ledare och medryckande musik. Just nu alternerar jag mellan styrkepass, konditionspass och dans, så jag får lite av varje.

Svara
Elin 26 februari, 2013 - 16:26

Jag körde XBOX360 kinect och Nike’s träningsprogram hemma över julledigheten, det funkade bra, man gjorde ett test och fick ett program efter det, eller så kunde man välja pass och längd varje tillfälle, och sedan läser kinecten av att man gör rörelserna rätt. Men sedan kom jag av mig… Längtar till våren och att komma ut och springa, men jag cyklar ändå 6 km x 2 t/r jobbet så jag känner mig lite duktig 🙂

Svara
Lena - Koala's Kitchen - en koala, ett kök & en kamera! 26 februari, 2013 - 16:03

Jag kom igång så himla bra i början men sen sket det sig men det jag märkte mest skillnad på var när jag PLANERADE in den veckan innan. Då gick jag på det jag planerat in. Oftast pass. Resonerade som så att bara jag får upp kondisen så kan jag fokusera på styrka sen. Köpte en PT-timme i början men det var nästan onödigt för att jag har så himla dålig kondis, jag kunde inte ens hänga med så jag tror på att fråga nån kompis om nåt lättare träningsprogram, få upp kondisen och sen anlita en PT för att få ett riktigt träningsprogram.

Svara
Jessica 26 februari, 2013 - 16:02

Jag tränar på Helsingborgs bästaste arena; filborna! Och för min del är det träning allt mellan 4-7 dagar i veckan; Bodypump, Body bombat, Spinning, Indoor walking, Kettlebell, Bodybalance, Hot yoga, Funktionell cirkelträning osv. Har anmält mig till Springtime utan att vara någon löperska så nu är det hårdträning som gäller 😉

Svara
Jessica 26 februari, 2013 - 16:03

Body COMBAT skulle det vara..förbenade autocorrect 😉

Svara
Åse 26 februari, 2013 - 16:05

hihi

Svara
Lina 26 februari, 2013 - 16:02

Jag känner verkligen igen mig i det du berättar. Hur man som ung liksom bara tappade i kilon utan ansträngning men nu funkar kroppen helt annorlunda. Satt just och tänkte om jag skulle hålla mig till det tänkta schemat eller ej och nu känns det som att jag borde! Bodypump på tisdagar, zumba på onsdagar och bodybalance på torsdagar. Styrka, cardio och smidighet på 3pass/vecka och långhelg fri. När vädret blir bättre, dvs snön försvinner så tar jag barnvagnen men 5-månaders flickan och går promenader i solsken. Pepp pepp på oss, bara man kommer iväg så blir träningen av! Heja! 🙂

Svara
Åsa 26 februari, 2013 - 15:55

Jag går på gym 6-7 gånger i veckan och olika pass nästan varje gång för att hålla intresset vid liv och för att kroppen inte ska bli för van med någon övning och sluta utvecklas. Jag gillar högintensiva pass så att jag får svettas ordentligt. Det brukar bli Body Attack, Body Combat, Tone and Tighten, Body Conditioning, Pilates och två Zumba-pass. Det är bra att ha en instruktör som håller ögonen på en så att man inte fuskar:-) Före lchf tränade jag 3-4 gånger i veckan men när jag gav kolhydraterna på båten fick jag så mycket energi att det inte längre räckte:-)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.