MEXGRYTA

8 oktober, 2020

Innehåller annonslänk till Ellos och Bodystore

Heeeej vänner!

Denna dagen! Sitter fortfarande på kontoret, bokföring, telefonmöten och en mailbox som jag äntligen lyckats tömma! Inte synd om mig, det är så där ”klia-på-ett-myggbett” skönt att jobba med 🤪
I morgon drar jag och Daniel iväg för en härlig weekend (utomlands!) med vänner – berättar mer i mrg!
Förlåt att jag försummat er! ❤️ Och hörrni, tack för all positiv feedback ni gett mig på sistone, tacksam och glad för det. Största kramen!

Dagens höstoutfit! Nu är det ju verkligen HÖST! 🍁😳

(Tröja HÄR, byxor HÄR, Boots HÄR

Igår var det lillörda’! Jag ska vara ärlig, jag är fortfarande ”bokbakis” dvs inspirationen kring mat är obefintlig så när Juni sa att hon ville laga maten så var ingen gladare än jag!
Hon fick tips och råd av mig men hon är en ”natural” – ❤️

Juni stekte upp low carb tortillas (DESSA använder vi) och så åt vi det med gräddfil och grönsaker.

Här kommer Junis receptet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mexgryta


  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Ingredienser

1 kilo nötfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
olja att steka i
2 burkar majs
2 påsar sockerfri tacokrydda
2 tsk salt (sockerfri tacokrydda innehåller inget salt)
1 burk kidneybönor
1 förpackning passerade tomater
3 msk kycklingfond
Tillbehör: 1 kruka koriander, gräddfil, grönsaker


Instruktioner

Finhacka lök, vitlök och skär paprikan i mindre bitar. Fräs dem mjuka och till fin färg i olja. Lägg över i större gryta.
Stek nötfärsen och lägg över i grytan.
Rör ner övriga ingredienser (utom bönorna) och låt puttra i ca 20 minuter. Rör ner bönorna och servera.


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU!
Min kod 56KILO ger er 33% på dyraste varan från Ellos kollektioner ink varumärkena Agnes Cecilia & Ahkka!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


6 kommentarer

Anna 22 oktober, 2020 - 19:59

Glömde att ta bild men bjöd familjen på denna Mexgryta ikväll ( på Anamma vegofärs) med ”svarta nachochips från @Coop & god sallad med massor av koriander 👌🧡I morgon blir det laxen med kräftstjärtar & kräftost👌

Svara
Charlotta 12 oktober, 2020 - 08:49

Va duktig Juni är, mina barn blev sugna så det får vi prova att laga. Tack för det suveräna tipset om tortillabröd, det har vi inte vetat hur vi ska ersätta och vi älskar tacomiddagar.

Svara
Irene 9 oktober, 2020 - 16:55

Saknade Er i flödet hos ”Matplatsen ”

Får jag rätt 🥰

✈️✈️✈️✈️✈️Njut,

Svara
Miranda 9 oktober, 2020 - 14:17

Nej det är en länk till byxorna igen eller är märket ellos?

Svara
Miranda 9 oktober, 2020 - 12:16

Det är fel länk på bootsen, kan du skicka den länken?

Svara
Åse 9 oktober, 2020 - 13:34

De är slut jag har länkat märket.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Recipe rating

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.