Mat och Hälsa och min bok!

av Åse

I går fick jag hem nya Mat & Hälsa, och som vanligt är jag med som matkreatör – denna gången är det en LCHF tjejmiddag på gång! Prenumeranterna har redan fått tidningen, i butik är den ute 28 augusti.
  
Torsdagen är oftast den dagen på veckan jag älskar bäst! Det är liksom sista dagen på veckan INNAN helgen, för jag tycker helgen börjar på fredag!! Så torsdagen är oftast den dagen jag vill mysa lite extra på! Och jag och maken tyckte vi hade en del att fira, bl.a att jag nu kan släppa att min bok släpps i januari 2013:
Det är en kokbok men med viktminskning i fokus, veckomenyer etc kommer finnas med. Det är en bok hur man äter sig ner i vikt och hur man kan njuta av livet och fest samtidigt som man äter LCHF. Lite 56kilo i bokform 🙂 Vi ska fota recepten för boken om 1 månad så det är massa jobb nu att få allt klart, det är också därför det inte haglar in recept här nu – måste ju spara en del till boken! Men det förstår ni säkert! <3
Såååå, i går efter att barnen lagt sig, hade vi lite räkfrossa med bubbel till ”Once upon a time” tittar ni på den? Jag älskar sago/fantasy serier/filmer!
    
Goda ostar, hemmagjord aioli, ekologiskt surdegsknäcke, skagenröra, avokado, citron, gurka, tomat och givetvis lite gott bubbel!

Till efterrätt blev det en goooooood chokladpannacotta, eller åtminstone en sked av den, orkade inte efter alla räkor. (Recept kommer senare i dag! Ni måste prova!)
Skön fredag på er!!
Jag har sällskap här hemma av Alice som hade lite ont i magen i morse och nu ligger och spelar på min Ipad <3

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

32 kommentarer

Maria 28 augusti, 2012 - 09:11

Längtar tills din bok kommer!

Svara
Ann Karin 26 augusti, 2012 - 01:06

Boken din blir til salgs i Norge og? Uansett, lykke til med boklansering :))

Svara
Carina 25 augusti, 2012 - 12:05

Jag ser fram emot att kunna köpa din bok

Svara
Anette G 25 augusti, 2012 - 11:47

Ser fram emot din bok supermycket! Din hemsida/blogg är iofs fantastiskt inspirerande men det är mysigt med böcker. Jag följer en hel del bloggar men måste säga att det är din som tilltalar mig mest om jag väljer bland kost/livsstilsbloggarna. Vi verkar ha exakt samma typ av smak för hur mat ska vara. Att du sedan delar med dig av ditt, som det verkar, oerhört trivsamma liv gör ju inte saken sämre. Du verkar vara tjejen som kan kombinera alla roller på ett fantastisk balanserat sätt. Tänker mycket på harmoni när jag läser dina inlägg. Förstår ju att kaoset även finns i ditt liv men ja, det är mycket känsla av att ta tillvara livet på allra bästa sätt. Så jag kommer fortsätta följa dig forever! :-))

Svara
Åse 25 augusti, 2012 - 14:37

Men åh vad jag blir glad av din kommentar! Nästan tårögd =) Tack för att du förgyllde min dag! Många varma kramar!!

Svara
Sara och Busungarna 25 augusti, 2012 - 11:36

Åh vad roligt att få veta när boken kommer!!

Svara
Maria 24 augusti, 2012 - 18:14

Nu kom jag in 🙂 Men åh så gott det spg ut m skaldjur o ostar; mums! Måste kanske köpa tidningen och glutta oxå
Krami

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 21:40

Hej vännen!! Har du haft problem att komma in?? Kraaaaaam

Svara
Maria 24 augusti, 2012 - 21:42

Ja men som ngn skrev på din instagram var det bara att klicka på hem fungerar det 🙂 Kram

Svara
ÅsaS 24 augusti, 2012 - 16:47

Härligt!!! Både med helgmys och boksläpp. Förstår att det blir en hel del jobb med boken framöver så vi får snällt vänta på alla goda maträtter, efterrätter och alla bra tips och råd du brukar komma med. Men jag hoppas, och tror, att du kommer att hålla oss uppdaterade med än det ena än det andra i alla fall. Och det är vi bara glada för!
Nu är det helg även här. En helg som kommer att bestå av pluggande, pluggande och ännu mer pluggande, tenta om en dryg vecka… Ska även hinna med ett 40-års-firande av svägerskan. Och så allt annat… Men först ett besök hos frissan. Lite skön egentid så här på fredagseftermiddagen.
Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
karin 24 augusti, 2012 - 16:35

Spännande med en bok.Vet du var man köpa den och pris för boken ?
Undrar om du nämt på bloggen att du butt blogg adress när jag skluue komma in på sidan finns inte.
Fick då söka på goooel 56 kilo.
Ha en trevlig helg.
Kram

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 16:37

Den kommer finnas överallt där man kan köpa böcker. Priset vet jag inte, då det är ett halvår till bokrelease. Min bloggadress är alltid 56kilo.se, 56kilo.alltforforaldrar.se eller tidigare alltforforaldrar.se/56kilo är bara ett alias.

Svara
Anna E 24 augusti, 2012 - 13:49

Spännande, den kommer jag köpa 🙂

Svara
Popprinsessan 24 augusti, 2012 - 12:40

Wow, vad kul! Grattis! Ser fram emot boken och är glad att iaf tidningen kommer innan januari 😉
Kram och happy friday!

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 12:55

Tack Christel!! <3 KRAM och skön fredag!!!

Svara
Jenjo 24 augusti, 2012 - 11:14

Åh! Jag är helt BOKGALEN och denna kommer ju givetvis att inhandlas!
Jag ser verkligen fram emot den! Spännande!!! Kul att ha en månad att se fram emot! 🙂 Får kanske bli en försenad julklapp då! 😉
Kramis

Svara
Margitha 24 augusti, 2012 - 11:05

Kul att du ska ge ut en bok och självklart kommer jag att köpa en, Fast jag vill ha den signerad 😉 går det att ordna hihi. Ha en underbar helg
Kram Margitha

Svara
Klara Desser 24 augusti, 2012 - 11:05

Stort grattis Åse!
Kommer säkert bli en toppenbok!
Och så får den tävla med min nya som också kommer i januari. 😉
Kram, Klara

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 13:00

Haha ser fram emot att få tävla mot dig! 😉 Nä skämt åsido, vad kul att vi släpper samtidigt!! <3 KRAMAR!

Svara
Tove 24 augusti, 2012 - 10:58

Grattis igen till boken Åse!! Det låter som en riktig Åse-bok! =) Och jag kommer självklart köpa den fastän jag inte behöver gå ner i vikt, dina bästa recept samlade i en bok med fina bilder och kloka ord kan ju bara bli på ett sätt: Fantastiskt! Tror redan den kan bli en ny favorit i kokbokshyllan 😉
Ert firande såg ju extremt mysigt ut också, nu blev jag sugen på räkor!!
Stor kram!
Ps. Nästa helg börjar min resa mot att bli kostrådgivare – spännande!! Ds.

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 13:01

Hej fina du!! Åhhh vad kul med utbildningen!! vart lycka till, du kommer älska den!! KRAMAR!!

Svara
Malin Henriksson 24 augusti, 2012 - 10:39

Vad mysigt ni hade igår, alltid trevligt att förlänga helgen :)) förstår att du har mycket nu med boken (som jag längtar så mycket efter) !! Ska bli kul att få nya mat och hälsa också, fast jag inte går på varken gi eller lchf nu så ska jag börja med det när din bok kommer ut 🙂 då har ju min bebis hunnit bli ett par mån!!!
Just nu har jag bara ont och besvär i lederna och fogarna så jag har väldigt besvärligt att gå 🙁 men då kan man sitta och titta i en kokbok eller i en bakbok och få inspiration. Eller går man in på din blogg och får energi där. Bara att se dig eller läsa om dig och din familj och hemmet osv ger mig massor 🙂
Tack för att du har en sån bra blogg och tack för att du finns 🙂
Ha en härlig helg. Kram / Malin

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 10:45

Och tack rara du för att du alltid är så glad, positiv och peppande! Älskar dina kommentarer! =)
Hoppas tiden går fort så du slipper det onda 🙁 Stor kram!

Svara
Malin Henriksson 24 augusti, 2012 - 12:52

Tack 🙂 vad glad jag blir <3

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 augusti, 2012 - 10:14

Grattis igen till din kommande bok, förstår att det är massor att göra innan den släpps. Jag älskar kokböcker och även om jag inte behöver gå ner i vikt hoppas jag att den kan passa mig och ge mig inspiration och tips på goda LCHF-maträtter.
Mysigt med lite firande! Gott ser det ut också!

Svara
Åse 24 augusti, 2012 - 10:46

Härligt!! Nej det roliga mrd LCHF är ju att man kan äta lchf mat och INTE gå ner i vikt, man äter bara lite annorlunda och lite andra mängder =)

Svara
Monicas Mat 24 augusti, 2012 - 10:09

häftigt festbord, ser så gott ut! Heja dig, du är fantastisk!

Svara
Sara på Vardag.nu 24 augusti, 2012 - 10:05

Spännande med boken, ser fram emot resultatet! Hoppas på bra veckomenyer, det gör allt mycket enklare 🙂

Svara
Jeanette 24 augusti, 2012 - 09:36

Ser riktigt lyxigt å gott ut!
Ser verkligen fram emot boken. När kommer den?

Svara
Annah 24 augusti, 2012 - 09:24

Roligt att ha något att se fram mot i vintermörket =)

Svara
Annica 24 augusti, 2012 - 09:15

Spännande!!! Kommer garanterat att köpa boken, längtar redan till januari 😉

Svara
Lotte 24 augusti, 2012 - 09:11

Mysigt med torsdagsmys 🙂 Jag tycker med helgen börjar på fredagen.
Ha en bra dag
Kram Lotte

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.