Mat man mår bra av!

av Åse

Detta är mat man njuter av, blir mätt av utan att komma hem med tråkiga överflödskilon efter sin semester! Att äta LCHF på sin semester är outstanding! Inget sug efter kakbufféen eller sockriga drinkar. Vissa kanske tycker att man ska ”unna” sig på sin semester men då tror jag inte man vet hur en tvättäkta sockerknarkare fungerar! Hade jag ”unnat” mig här så hade jag tagit med mig +5 kg i baggaget och stor risk att + 5 kg blir + 10 kg för hur lätt är det för en beroendemänniska att sluta bara för att semestern är slut?
(som under jul när jag skulle ”unna” mig och slutade ”unna” mig 7 mars.)
Nej sluta hitta anledningar till att äta mat/produkter som är ett gift för dig! Hitta din nivå, fokusera inte på hur mkt fett du kan äta för att gå ner/stå still utan hitta vilken mängd kolhydrater du kan äta för att göra detsamma!

20110522-020544.jpg

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Ida's Lippstick 23 maj, 2011 - 11:22

Underart att se att du äter lika nyttigt och bra trots en skön semester!:-D
/ Kramar Ida

Svara
CamillaP 23 maj, 2011 - 09:36

Helt rätt tänkt, en tankeställare som jag behövde just nu, liiiiiiite väl mycket ”unnande” under helgerna just nu har jag märkt, Maten ok men det där sockermonstret härjar lite, NÄ dax knäppa på hjärnan igen så man kan få en lugn och harmonisk mage igen. TACK för tankeställaren! 😉
KRAM

Svara
mathilda 23 maj, 2011 - 05:42

På det stora hela så tror jag också att man njuter mer av sin semester, när man inte unnar sig en massa kakbufféer, glassar, sockerdrinkar etc som får kroppen att bli orolig och hamna i obalans. Att sedan ha styrkan att stå emot när andra runtomkring äter det där ”lilla extra” från buffén, är tufft. Imponerande… och inspirerande att du fixar det!

Svara
Anita 22 maj, 2011 - 22:08

Du är så duktig, Åse. Skriver precis som det är, börjar man unna sig är det lätt att fortsätta i bara farten. Önskar dig en fortsatt trevlig semester! 🙂

Svara
Anna-Karin 22 maj, 2011 - 18:38

Du är såå klok Åse! Och du har så rätt! Hur lätt är det att bryta när man kommer hem? Näst intill omöjligt… -Jag ska bara unna mig liiiite till. Joo pytt! Nä du är klok som håller dig på semestern, hoppas jag kan göra detsamma när vi åker om 3 veckor, än så länge går det bra tack och lov. Ha en fortsatt trevlig semester och njut av allt! Ha det gott. Kram

Svara
Ann-Sofie 22 maj, 2011 - 15:00

Åh det ser mumsigt ut!
Det svåra är att bryta sitt unnande och sitt sockersug, jag ska bryta mitt varje måndag och lyckas relativt bra mitt i veckan men är körd på helgen. Har 100 anledningar varje fredag för att unna mig….BLÄ,
Kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.