Mat & Hälsa – ny tidning med i fokus!

17 april, 2012

SJU DAGAR kvar! Premiärnumret av Mat & Hälsa kommer ut nästa vecka. Så håll utkik! Sveriges enda tidning om mat och hälsa finns i en butik nära dig den 24 april! Mat & Hälsa är en mattidning och en hälsotidning i ett. Mat & Hälsa skriver om den hälsosamma lågkolhydratkosten (LCHF), kryddat med initierade hälsoreportage och inspirerande matrecept. Vår hjärtefråga är den sunda balanserade livsstilen.

Spännande eller hur!!?

20120417-110107.jpg

58 kommentarer
0

58 kommentarer

Karina Ramthun 24 september, 2013 - 08:19

Har försökt hitta en prenumeration på denna tidning…blev länkad till allers, men bland deras sortiment hittar jag inte den…vart vänder jag mig?

tack på förhand

Svara
Åse 24 september, 2013 - 09:17

Hej! Tidningen har tyvärr lagts ner så det är inte möjligt att prenumerera. Sista numret kommer ut idag!

Svara
Sara & Busungarna 21 april, 2012 - 11:19

Så. Sjukt. Roligt! 😀
Jag har redan bokat en prenumeration, såklart. Kommer kännas helt knasigt att hitta dig på hallmattan nångång nästa vecka, hahaha

Puss

Svara
Åse 21 april, 2012 - 13:06

Hihi! =)))

Svara
Sara & Busungarna 21 april, 2012 - 13:38

Tror jag tar med mig den till galan, så får du signera den och sen kan jag ha den uppsatt på garderobsdörren som idolbild! 😀 haha. Som vilken tonåring som helst!!

Svara
fanny 19 april, 2012 - 01:05

vad tänker du rent spontant om HCRV (High Carb Raw Vegan)? Det är ju typ raka motsatsen till LCHF.. jag har alltid varit positiv till lchf, sett många vänner och bekanta må bättre sedan de övergått till low carb-ätande (själv äter jag ”typ” lchf, men med extra protein pga hård träning, och jag kan hantera utsvävningar med godis då och då, tex) och var skeptisk till HCRV till en början, men när man läser på, lyssnar på föredrag och föreläsningar, läser artiklar och studier.. jag måste säga att jag tycker det låter bra. Vilket alltså nu blivit lite svårt att få ihop med min LCHF-pepp 😉 hehe
vore intressant att höra vad du tycker och tänker! (läs gärna på liite innan dock, kan ju gissa vad ditt spontana svar blir annars hehe) finns massa på engelska, har inte hittat så mycket på svenska.. men kika tex här; http://johannarawzine.blogspot.se/ )
kram tack för en bra, fin och vettig blogg!

Svara
ÅsaS 18 april, 2012 - 20:18

Jag som inte har facebook säger bara – GILLA! 😉
Den tidningen kommer definitivt att hamna i min hand när den väl dyker upp.
Visste väl att det var nåt ”fuffens” på G, då du hintat lite smått om spännande saker här på bloggen.
Ska man säga grattis eller nåt sånt, ja, du fattar vad jag menar iaf.
Kram på dig fina du!
ÅsaS

Svara
Åse 18 april, 2012 - 22:44

Kram på lika fina du!!! <3

Svara
Ny tidning | Som en gerbera 18 april, 2012 - 17:45

[…] på min favoritLCHFblogg 56kilo.se att det har fötts en ny LCHF-tidning. Den 24 april kommer premiärnumret av den nya tidningen Mat […]

Svara
1 3 4 5

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.