Mangopuré till Yoghurt

14 maj, 2020

Innehåller annonslänkar till Mr Spex och Ellos

Gooood morning ni alla!

Jag har vaknat med betongkeps, känns som jag festat fram till 4 i natt (vilket jag inte har haha!) – sovit gott i natt så vet inte varför. Nåja! Ett styrkepass på gymmet om drygt 1 timme ruskar nog om kroppen ska ni se!

(Och nu är klockan över 13 och jag har redan hunnit träna och fått i mig samma frukost som nedan 😅)

Jag har fått så många frågor kring min mangoyoghurt på instastories så tänkte att jag skulle göra ett eget inlägg om det. (Skrev om det i ett inlägg för någon vecka sedan)

Detta är SÅ gott och har varit min stående frunch (äter min frukost kring lunch = frunch) sedan jag gjorde detta.

Mangon kör jag frusen i mixer.
Jag blandar i lite vatten så konsistensen blir liiiite lösare och sedan har jag även i lite fibersirap.
Det är definitivt valfritt, vill man skippa det så går det bra! Mango är ju söt som den är.

Mangopurén förvarar jag i burk i kylskåpet, den håller minst 1 vecka! Gott till yoghurt, gröt etc.

Här har jag blandat med grekisk yoghurt men favoriten är att bara vända ner 2 msk i yoghurten så blir smaken mer koncentrerad.

Fick frågor om både tröjan och solglasögon på IG, tyvärr är tröjan slut i många storlekar men finns HÄR!
Märket är en favorit (Y.A.S)!
Solglasögonen är GUCCI och finns HÄR

Kram kram! 💕

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


6 kommentarer

Kyckling med kanel och curry - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 18 maj, 2020 - 18:19

[…] till frunch! Älskar att avsluta frunchen (ägg så klart!) med min mangoyoghurt med färska […]

Svara
Siw 14 maj, 2020 - 21:40

Jag älskar mango, ska verkligen testa mangopure’n. Vilken yoghurt tycker du är nyttigast? Och fil, vad anser du om det?

Svara
Åse 15 maj, 2020 - 08:00

En naturell grekisk/ turkisk yoghurt tycker jag är bra!
Fil fungerar bra, är inte så mättande och lätt att få i sig lite för mkt av men det är bra bakteriekultur i, speciellt kefir.

Svara
Maria 14 maj, 2020 - 17:39

Ursnygga solglasögon, är det svarta du har? För en tid sedan nämnde du att du följer ett nytt kost- och träningsschema, är det något du vill skriva om? Har själv börjat med lite mer kolhydrater efter tung styrketräning, typ bananpannkaka/havregrynsgröt. Får för mig att kroppen ska återhämta sig bättre, kul att se om det funkar.

Svara
Åse 14 maj, 2020 - 17:57

Hej Maria, yes de svarta!

Ja jag ska skriva ett inlägg om det senare. I princip så äter jag en liberalare version av lågkolhydratkost – ligger nog runt 50 g kolhydrater nu. Äter mer kolhydrater i form av bär, någon frukt ibland, rotfrukter och så äter jag mindre fett. Fettet jag äter kommer från olivolja, nötter, avokado, lite hårdost, fetaost, mozzarella men mycket mindre fet mejeri. Min kropp är fettanpassad och jag behöver inte äta den mängden fett som jag gjorde innan – jag håller mig mätt och nöjd och fettprocenten sjunker stadigt. Känns mycket bra!

Svara
Katariina 14 maj, 2020 - 16:09

Perfekt, har en påse mango i frysen. Tack för tipset, låter supersmarrigt!! Hoppas träningen gick bra. 💪🏻

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.