Man tager vad man haver

av Åse

I går kväll så var det kyl och frysrensning och barnen åt först sedan rotade jag i kyl och frys efter något till mig, Daniel och till tonårsdotterns matlåda till sin praktik.
Tre minutfiléer (Kronfågel färsk kyckling) tinades och bankades ut något. På med rökt skinka och färskosten jag gjorde i förrgår.
Köper du färdig så rekommenderar jag ekologisk Castello med vitlökssmak.
Sedan rullade jag ihop filéerna och fäste med tandpetare.
De saltades och pepprades och penslades med tamarisoja och MCT olja (rapsolja, kokosolja eller smält smör fungerar bra)
Lite av soja/oljan hällde jag bredvid kycklingrulladerna och så i mig ca 0,5 dl kokosmjölk.
In i 230 grader i ca 20 minuter.
012A1755
012A1759
Klart! Luktar gudoooooomligt!
012A1760
Riktigt gott! Och det tyckte dottern också! 🙂
IMG_9601.PNG
Psssssst! Damn you autocorrect 😉 
Till det åt vi rostade rotfrukter som bestod av sötpotatis, gul morot, palsternack, rotselleri, gul lök och purjolök.
Efter det gick jag och lade mig 🙂 Har nog lite förkylningsvirus i kroppen tyvärr.
012A1768
Hoppas ni har en skön början på tisdagen vänner!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Åsa Sahlman 31 oktober, 2014 - 21:50

Har du testat Fontanas nya färskostar? Vitlök, chili och … minns inte den tredje. Men goda var de! Denna vecka har vi ostmarknad hos oss i butiken där jag jobbar. Många goda dessertostar har jag ätit. Och flörtar man lite extra med demonstratriserna så får man stora bitar ost. =D
Kram!

Svara
Annika 23 oktober, 2014 - 08:02

Hej
Kör du fortfarande periodisk fasta? Hur ofta gör du det, alla vardagar?Är det något du rekommenderar?

Svara
Åse 23 oktober, 2014 - 10:04

Hej! Jag har Periodisk fasta som livsstil ja. Det innebär att jag oftast intar första målet mat senare än många andra. När det är beror helt på hur hungrig jag är. Jag följer inga fasta tider eller dagar.

Svara
Pernilla Lindström 22 oktober, 2014 - 19:30

Oj så gott detta ser ut! Måste testa det här på fredag. Kanske ett glas Cava rosé från Pares Balta till inte skulle sitta fel till 🙂 Krya på dej Åse!

Svara
Åse 23 oktober, 2014 - 10:04

MUMS!!! Tack vännen!

Svara
Anna 22 oktober, 2014 - 10:45

Hej!
Äter en kost liknande Lchf/paleo (ingen frukt, inga mjölkprodukter men lite bär och nån paleobar ibland). Har ett,par kg att bli av med men har svårt att hålla mig till små portioner och blir alltid hungrig efter ca 3-4 h. Ska tilläggas att jag har en väldigt aktiv vardag och tränar en del (dagliga promenader, löpning nån gång i veckan och styrketräning ca 3-4 ggr i veckan).
Har du något tips hur jag ska gå tillväga? Bör jag öka fettdelen eller protein? Känner att det lätt drar iväg kalorimässigt. Bör jag äta fler mellanmål eller rentav mer kolhydrater? Känner nu att jag alltid är småsugen och har därmed svårt att hålla mig från nötter etc.
Hoppas du har möjlighet att svara.
Hälsningar Anna

Svara
Åse 22 oktober, 2014 - 10:48

Hej! jag kan tyvärr inte ge gratis kostrådgivning här i bloggen, du kan anlita mina tjänster här: shop.56kilo.se
Behöver veta mer om din kost och dig för att kunna ge personliga kostråd.

Svara
Anna 22 oktober, 2014 - 15:19

Tack, det förstår jag. Då ska jag fundera lite så återkommer jag.

Svara
Jenjo 22 oktober, 2014 - 10:17

Åh, så smarrigt! Detta ska jag minsann testa! 🙂
Krya på dig, finaste du! KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.