Lugnet före stormen..

av Åse

Go ’kväll! Jisses denna dagen försvann i ett nafs! jag har suttit klistrad vid skärmen sedan 8 i morse men fått massor gjort så det känns bra!
I kväll ska jag baka en hel del som ska vara klart för plåtning i morgon bitti, sedan tar vi plåtningen hos vackra och inspirerande Linnéaträdgården! De är så snälla och låter oss husera där och låna lite rekvisita etc.
Övrig rekvisita är fixad inför veckans plåtning.
IMG_4060
Lite nytt från TineK som kan komma till användning när vi plåtar Julgottet
Lite annan rekvisita:
IMG_4264
Muffinsformar + kak/tårtkupor och färgglada handduk/grytvantar kommer från Borett. House Doctor skärbrädan från Butik Linnea, keramikbrickan, silen + gjutjärnspannan från Åhléns, textil från IEMS, kryddor från Granit.
Här är min nya kompis! En Electrolux Rapido handdammsugare! Hur sjuttsingen klarade jag mig utan den innan undrar jag!? Perfekt till brödsmulor på bordet, hundhår i soffan, ja typ sådant! Saker man snabbt och enkelt behöver få upp.
Jag har hängt min på väggen men man kan ha stället stående också. Love it!!! Så ett hett tips för er som liksom jag alltid går runt och torkar annars!
IMG_4268
 
Dagens hemmastass. Uggs morgonskorna lever jag i, klarar mig inte utan dem. tar med mig dem överallt där jag ska spendera kväll/natt 😉
Jag blir lätt frusen om fötterna och blir jag kall om fötterna så är det sååååå svårt att få upp värmen! Avskyr att gå och lägga mig och vara frusen om fötterna, då åker hårfönen fram och så ligger jag och fönar fötterna varma under täcket! Haha 😉
T-shirt Second Female, (köpt lokalt), boyfriend jeansen (sååååå sköna!) kommer från Line of Oslo
IMG_4272
 
Vad äter ni idag??? Här blir det bara ost och skinka/salami (dvs plock) – har så många goda ostar som jag köpte i Höganäs Saluhall när vi var där så jag måste äta upp det! Fänkålssalamin var grymt god också! MUMS!!
Det blir en tidig kväll här, jag behöver sömn och att samla kraft för en intensiv men rolig vecka ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Lena H 13 november, 2013 - 13:30

Vilka underbara ljus och tårtkupan och allt annat du visade på inlägget idag:) Har själv en Ergo-rapido…helt suverän, den är längre som en dammsugare och på den sitter en handdammsugare och man fäster också den på väggen…finns i många olika färger! Plättlätt att få bort smulor med m.m.. hoppas på nytt inlägg snart med all fin matlagning!! Ha det gott Åse!

Svara
Jennica 12 november, 2013 - 17:01

Linneaträdgården är ju så fint! Det kommer att bli superbra att fota där. Och vilka fina saker från Tine K, gillade speciellt ljuset med datumen på…..ett sånt skulle jag verkligen vilja ha! 🙂
Kram!

Svara
Frida Edvinsson 12 november, 2013 - 10:33

Jag har den i ROSA, det måste ju du också ha :=))
tack för all inspiration och feel-good du dagligen delar med dig av,som balsam för själen att kolla in här varje dag <3 fortsätt med ditt fantastiska jobb.
Kramar och ha en fin dag

Svara
Tove 12 november, 2013 - 09:36

Ett tips är en värmedyna att ha under fötterna när man går och lägger sig. Finns ju såna man micrar, jag har en man häller varmt vatten i. Jättemysigt att ligga med fötterna på, och man blir verkligen varm i hela kroppen!
Kram på dig fina Åse!

Svara
Linda 11 november, 2013 - 23:28

Mycket inspirerande blogg! Idag blev det kycklinggryta med Haricots Verts till brunch och till middag korvgryta med broccoli 🙂

Svara
Malin 11 november, 2013 - 21:26

Har börjat följa din blogg nu och du ger mig massa inspiration! Har hållt på med LCHF från och till i snart 1 år men gjorde en ”omstart” för 12 veckor sen. Efter att jag hittade din blogg för ett tag sen så har jag verkligen fått ny energi i det här med LCHF och nu känns det riktigt roligt igen 🙂 Tack för en mycket inspirerande sida! Till mat idag blev det revbensspjäll och kokta morötter, restaurangmat då vi hade möte med jobbet 😉 Lyx 😉

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 11 november, 2013 - 20:46

Vilka snygga kläder! När jag går hemma är det myskläder på = slitna gamla kläder som jag knappt öppnar dörren i om det skulle ringa på. 🙂
Här blev det chilifisk idag som jag serverade broccoli till. Gott, gott!

Svara
Yvonne S Ed 11 november, 2013 - 19:44

Här blev det rester från igår. LCHF moussaka med sallad – jättegott!
Hoppas du får en lugnoch avkopplande kväll, det kan du behöva efter en så intensiv dag!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.