Lövbiffsrullar och roooooosa ;)

16 maj, 2012

Jag mår bättre i dag! Fortfarande inte speciellt pigg och skulle nog inte vinna någon skönhetstävling just nu men det är på rätt väg!
I går tog jag fram lövbiff jag hade i frysen och fyllde dem med mozzarella, färsk basilika och soltorkade tomater, saltade och pepprade och stekte hastigt i smör på ganska hög värme. Så enkelt men blir så gott, dessa lövbiffsrullader! Bara fantasin sätter gräns!
Serverade en guacamole och en fetaost/olivsallad till.

Nu börjar det flytta in lite rosa saker i köket 😉 Det gröna försvinner sakta men säkert och in flyttar vitt och rosa och aluminium 😉 Längtar efter de vita bänkskivorna!

I dag är 8 åringen ledig från skolan och han och jag ska ut på shopping, ska bli mysigt och få vara bara han och jag! Blir en lunch på Väla tror jag bestämt!
Kyckling står på agendan ikväll, men vad!? Får klura på det! Är nog sugen på kycklingfärs!

25 kommentarer
0

25 kommentarer

En orgie i rosa. | Panorama 18 juni, 2012 - 16:07

[…] även den där mellersta rosa Cub-lyktan. Var egentligen på jakt efter en rosa Gracilis-modell som Åse har (likadan som min beiga till höger alltså), men den verkar ha utgått ur sortimentet. Bonusinfo: […]

Svara
Jessica 17 maj, 2012 - 19:46

Härligt med rosa till de neutrala färgerna! Vi ska strax flytta till radhus, och även där ska jag fortsätta med vitt och grått som bas och sedan lite mörkbrunt och rosa som detaljer. Till jul blir det mera rött, andra årstider kanske även vårgrönt och turkost. Härligt att kunna plocka in färger i detaljerna!
Och den där rosa Cult-lyktan vill jag ju ha nu! 🙂

Svara
maja 17 maj, 2012 - 12:32

Åh rosa, så fräscht. Älskar rosa! Min kitchen aid är dock nyinköpt och svart så den får stanna. Men den rosa va fiiin=) Maten ser ut att smakamums! Kram

Svara
sara 17 maj, 2012 - 12:05

Ser otroligt mumsigt ut!! Var inne på Frapp och tänkte genast på dig när jag såg denna Stelton kanna, du kanske redan har sett den :D. Jag älskar min Stelton termos.

http://www.frapp.se/sv/espresso-kaffe-Stelton/termos-rosa.php?gclid=CPjwycGIh7ACFYZzmAodIUcFlg

Önskar dig en härlig dag

Kramis

Svara
Åse 17 maj, 2012 - 12:57

Har en! Fast grön!!! haha!!!

Svara
Åse 17 maj, 2012 - 16:43

Men du! Vilet pris förresten!!! Var tvungen att köpa! =)) TACK för tipset!!! Stoooor kram!

Svara
Frida 17 maj, 2012 - 10:26

Din guacamole ser spännande ut, vad är det röda som syns? Fantastisk köksmaskin.

Svara
Åse 17 maj, 2012 - 10:30

Det är tomat! 1 avokado, 0,5 hackad tomat (utan kärnhus), lite chilisauce (typ d’elidas), vitlök, havssalt och lime 🙂

Svara
Frida 20 maj, 2012 - 17:17

Ok, tack! Det har jag aldrig prövat. 🙂

Svara
Greta 17 maj, 2012 - 10:08

Varför tog du bort länken som jag gav till svd? : (

Svara
Åse 17 maj, 2012 - 10:33

Vilken länk?? Jag ska kolla skräpposterna, ibland hamnar kommentarer med länkar där.

Svara
Malin 17 maj, 2012 - 09:53

Verkligen snygg den där köksmaskinen!!! 🙂 Måste bara fråga vad du använder för matberedare? Skulle behöva en och har ju nu börjat snegla på en KitchenAid förstås! 🙂 Den verkar ha så många bra funktioner, tror jag skulle ha mycket nytta av en sån, kanske mer än en köksmaskin…..? Vad använder du mest i ditt kök, när du lagar så mycket olika mat?
MVH/Malin

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.