Lite mer struktur va!?

av Åse

Hej snyggingar, nu behöver jag er hjälp!!
Eftersom bloggen delvis är mitt jobb så vill och kan jag lägga ner mycket tid på den och jag vill ju ger er så mycket jag bara kan! Det bästa av mig!
Som ni vet är bloggen en salig blandning av allt som jag brinner för och det är: Kost & Hälsa, inredning & mode, familj och resor, tips och sist men inte minst recept (och vin).
Jag sitter nu och funderar på hur jag kan strukturera upp bloggens inlägg lite och jag satt på hemvägen från Stockholm och tänkte bl.a. på att jag nog skulle vilja ha teman på bloggen.
”Veckans vintips” är ju på onsdagar men vill gärna ha teman för hela veckan! Vad tror ni om det?
På fredagen kanske det finns behov av ett fredagsrecept eller fredagsmys?
Kom igen, nu brainstormar vi! Vilken teman hade ni gärna haft återkommande i bloggen varje vecka? Jag kanske inte fyller alla veckans dagar men många!
Vad saknar ni att läsa mer återkommande och mer schemalagt om?
Nu har ni chansen att tycka till och dela med er av vad ni vill bli inspirerade av!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

57 kommentarer

karin 14 maj, 2013 - 20:00

Mera tips på sötsug och nöttfria recept gärna mer inredning och kläder.

Svara
Lina 14 maj, 2013 - 19:53

Hej!
Fredagsmys men också hälsohelgpepp.
Jag (och många andra skulle jag tro) halkar ur goda vanor på helgen och måndagen blir nystart. Skulle vara kul att få tips på hur man kan ha en lyxig helg utan att känna att man behöver ”starta om”. Healthy for life!
Tips på mat som passar i matlådan.
Bra mat för gravida och nyblivna mammor.
Lugnande kost för att förebygga stress.
Hormoner, vitaminer, mineraler och hur de påverkar vår hälsa.
Tack för en bra blogg!
Har läst och lärt mig mycket.
Ifrågasätter min inställning till kost och känner mig motiverad att hitta sättet att leva på”rätt” sätt för mig!

Svara
Susan 14 maj, 2013 - 19:32

Hej, jag är ganska ny här men tycker redan att din blogg är toppen. Har aldrig behövt tänka på vad jag äter då jag alltid varit small och helt enkelt inte behövt tänka på vad jag stoppar i mig. Försöker äta nyttigt så klart. Har köpt din bok till min man som funderar på lchf. Min fråga är om jag och barnen kan följa dina recept men lägga till lite kolhydrater? Hur gör du hemma med dina barn? Serverar du samma mat till alla familjemedlemmar eller lagar du annan typ av mat till barnen? Tacksam för svar.
Trevlig kväll!

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 19:34

Hej! Barnen kan äta samma men lägga till lite kh! Så gör vi hemma! =)) Trevlig kväll!

Svara
Eva 14 maj, 2013 - 18:57

Hej! Jag besöker din blogg dagligen och gillar den eg som den är! Men det jag läser med störst intresse är nog egentligen det som handlar om hälsa och kost. Tycker att du är jättebra på att förklara varför du väljer att äta som du gör och hur maten påverkar dig. Uppskattar dina tips och råd som du ger utan pekpinnar och med en uppmaning att känna efter vad som passar just mig! Recept på bra mat hör ju också till ämnet! Sen gillar jag förstås inredning och mode så det får gärna vara teman på bloggen! Förresten, tack för att du är så personlig i din blogg! Modigt av dig!

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 19:29

Tack snälla! Stor kram!

Svara
Mathildas mamma 14 maj, 2013 - 18:51

Hej
Du vet att jag älskar din blogg men ibland tjatar jag om att det är trist när du och Vickan skriver om samma saker. Men något som jag skulle uppskatta som Vickan har fast jag inte använder mig av är veckans matsedel. Vickan har för mycket tårtor och kolhydrater för min smak så de kan jag aldrig använda mig av men om du skrev veckomat och fredagsmys och vänliga LCHFefterrätter så skulle jag tycka att det var kalas. Även träning och LCHF-talk i övrigt skulle vara kul. Även mer om PF. Så klart gillar jag all inspiration som du ger i form av resor, kläder och allt annat kul som du hittar på och tipsar om. Du äger ju iaf helt klart bloggvärden med din fantastiska förmåga att bjuda på dig själv. Ärligt och helt rakt upp och ner. Dessutom så svarar du nästan direkt och jämt på alla tusentals frågor jag har.
Älskar dig tjejen!
Bamsekram
Stina i Örebro

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 19:30

Sötaste du!! Det är härligt att ha dig här hos mig i bloggen! STOR massiv kram!! ♥

Svara
Malin T 14 maj, 2013 - 18:49

Kanske veckans lördagsgodis där det tipsas om något LCHF-gott, som inte måste smaka sött utan bättre alternativ gör att sätta guldkant på lördagskvällen.
Veckans råvara skulle också kunna vara kul där du med all din kunskap berättar om en råvara, hur den passar in i LCHF och ev tips på användningsområden.
Vintipsen tycker jag personligen är mindre intressanta eftersom vinerna vad jag förstått inte går att köpa på Systembolaget.
Mängden mode och inredning tycker jag är bra som det är!
Och jo, kanske veckans snabbmat oxå!
Spännande att se vad det blir för teman 🙂

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 19:30

Tack tack!!! Får så många fina tips!!!

Svara
Linda 14 maj, 2013 - 18:48

Fredagsmys låter toppen. Gärna picknick teman denna årstid. Gärna en dag om hälsa och träning! Tränar själv en del och känner ibland behov av ytterligare kolhydrater men har svårt att hitta ngra som magen tycker om ( ibs). Lycka till med träningen!

Svara
Maria Malm 14 maj, 2013 - 18:30

Dagens outfit helt klart! Tyckte det var kul att läsa vad du använder för produkter, eller fått prova – finns så mycket i djungeln där ute så man blir bara trött ibland…:)
Fredagsmyset är ochså nåt jag skulle vilja ha!
Presenttips emottages även tacksamt eftersom du är ute i svängen ganska ofta, vilket jag inte är…:)
Besöker din blogg VARJE dag!
/M

Svara
Mina 14 maj, 2013 - 18:21

Absolut fredagsmys!!! God mat och gärna med en efterrätt! Jag har kört lchf ett tag och gått ner 10kg. All mat är lagad ifrån dina recept. Tom barnen gillar det! Eftersom jag nått mitt mål med vikten och kommer fortsätta med lchf så vill jag gärna lyxa till mina fredagar nu..

Svara
Veronica 14 maj, 2013 - 18:06

Verkligen en inspirerande blogg! Det kanske inte rikitgt hör hit, men jag skulle vilja veta mera om din formtopping. Vad du ska träna, hur och så vidare! Tips på övningar om du ska köra hemma.
Övrigt tycker jag att det låter kanon med temadagar.
Som många tidigare nämn, peppdagar, grillat(sommar), lättlagat, skönhet och hälsa

Svara
Sofie 14 maj, 2013 - 17:40

Åh, jag skulle älska ett skönhets-/smink-/klädesinlägg i veckan! Vilka produkter du använder, nya inköp, dagens outfit osv. Vore jättekul! 🙂 Sen vore ju även ”veckans hälsotips” superintressant! Inte nödvändigtvis bara för viktnedgång, utan även dina knep för att bli piggare, få ett mer positivt tänk osv. 🙂

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 14 maj, 2013 - 16:45

Kul idé med veckoteman. 🙂
MAT – Kanske teman som:
– Sommarmat
– Picknick
– Snabblagat
– Festligt
KLÄDER/INREDNING:
– Visning av hus/tomt
– Dagens outfit.
– Tips på bra sidor att handla kläder/inredning + rabatter.
Ha det bäst! Älskar din blogg och din personlighet!
Kram Erika

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 14 maj, 2013 - 16:46

Oj, läste visst lite fel. Trodde du ville ha veckoteman. Men jag tror mina saker kan passa in i teman för olika dagar också. 🙂

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 19:28

Jag fick fina tips Erika!! tack!! =)

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 16:47

Tack snälla!! Toppentips!! ❤

Svara
Therése 14 maj, 2013 - 16:34

Fredagstips låter som en bra idé – gärna att de i så fall kommer på torsdagen så man hinner handla eller bestämma sig 🙂
Pepp-måndagar känns som en bra idé också!
Tycker iofs att din blogg funkar väldigt bra som den är, man hittar jättebra när man söker något speciellt och du är bra på att tagga inläggen.
Kör hårt! 🙂 /Therése

Svara
Mamma till fyra pojkar 14 maj, 2013 - 14:48

Jättefin blogg — läser OFTA!
Inredningstips älskar jag… helst med rabattkoder =)) Hih!
Måndag passar jättebra som ”peppdag”, tips hur man lättare går ner i vikt osv.
WOW!
Ha en fin vecka!

Svara
Milla 14 maj, 2013 - 14:31

Tips på träningsövningar nu när du börjat träna? (:

Svara
Pia 14 maj, 2013 - 14:16

Veckans guldkorn/feelgood? Du lyckas ju alltid se det positiva i din vardag. Ngt fler borde göra 🙂
puss

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 14:16

<3 hej gumman! tack! Hemma och solbränd nu??? ;)

Svara
Pia 14 maj, 2013 - 14:19

❤❤❤ Jaaaaaa!!!!! Fast kunde varit brunare., av ngn anledning fastnade vi på hotellrummet ofta!! 😉

Svara
Jenny 14 maj, 2013 - 14:09

Hej, det här kanske inte hör hit men något verkar ha hänt med din blogg senaste tiden. Jag följer den alltid via RSS-läsare och nu så får man inte upp hela inläggen längre, utan bara de första meningarna. Sen måste man klicka för att få läsa mer. Det kan ju vara något du själv ställt in medvetet, för att locka oss läsare till riktiga sajten där annonserna finns, det förstår jag självklart 🙂 Men om det inte är meningen, så kanske något har blivit fel.
Innehållsmässigt läser jag bloggen främst som recept- och matinspiration så jag vill personligen mest ha mer sånt, recept, tips, inköpstips och sådant.

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 14:15

Hej! Ja alla webbsajtägare vill ju ha sina läsare på bloggen, det är inte bara för annonsvisning utan det är för att man ser mer vad som händer på bloggen när man är här, det kan finnas rabattkoder, tips etc i högermenyn, tips till gamla inlägg av vikt, jag varierar ofta innehållet på sajten. RSS är ju för att läsare ska kunna hålla sig ajour med att nytt innehåll finns att läsa. Hoppas du förstår även om jag givetvis också förstår att vissa tycker det är smidigt att läsa ett helt inlägg via en RSS klient. Men toppen att ni upplyser när något är förändrat, det uppskattar jag! KRAM

Svara
Jenny 14 maj, 2013 - 20:27

Förstår absolut hur du tänker, då vet jag att det inte var någon bugg 🙂

Svara
Lotta Palmgren 14 maj, 2013 - 14:09

Gillar din blogg blir mycket inspirerad. Skulle vilja ha lite mer tips om just viktnedgång, lite goda recept men ändå gå ner i vikt! Tips på alternativa snacks!! 🙂

Svara
Carina Andersson 14 maj, 2013 - 13:23

Nybörjare med LCHF och skulle uppskatta tips på bra produkter, tex färdiga såser mm som finns att köpa i den ”vanliga” hemma butiken.

Svara
Jenny 14 maj, 2013 - 13:07

Gärna ett inlägg på söndag om hur veckans träning har gått och vad du tränat! 🙂

Svara
Anja 14 maj, 2013 - 13:04

hej, Helgmat och vardagsmat bläddrar jag igenom varje dag för att hitta nya recept att testa, självklart lite bakning och efterrätter, lite input om periodisk fasta, gärna förslag på sånt du tycker är värt att läsa.
Tips om vart man på nätet kan shoppa till bra priser; kläder, skor, smycken, heminredning. Du är lite duktig på även hur man får det snyggt hemma. Träning gillar jag också att läsa och gärna tips och nyheter vad gäller träningskläder och redskap. Alltid kul när du skriver om nyheter inom livsmedel som är bra att testa och gärna tips om vin (tycker bara att det är lite synd att systembolaget inte kan ta fram sockermängd på beställningsvaror) Hårvård/frisyrer och smink. Kanske tips om bra föreläsningar man kan gå på, eller håller du i föreläsningar också? Vikt och pep är bra, fast du redan peppar väldigt bra. Din vardag med familj och vänner. Oj det blev mycket men du har ju redan en väldigt bred och bra blogg, men temat är ju superbra. Recept tips och läsvärt är sånt man återkommer till och kan läsa flera gånger. Ha en fin dag, nu är min lunch slut, ska fortsätta att jobba!

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 13:27

Oj idéspruta! 😉 Ja det mesta har jag ju som sagt redan i bloggen men mer struktur på inläggen tror jag behövs förutom alla andra inlägg som poppar upp beroende på vad som händer =))) Tack Anja!

Svara
Anna 14 maj, 2013 - 12:48

Inte fredagsmys på fredan, då hinner man ju inte handla!

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:49

Fredagsmaten kommer upp på torsdagen!

Svara
Mia - träning och småbarnsliv 14 maj, 2013 - 12:40

Istället för veckans outfit så kanske veckans plagg med tanke på hur man kan matcha tex. Jag gillar dina inlägg om mode. 🙂
Veckans hälsotips – om mat eller träning.

Svara
Ann-Sofie 14 maj, 2013 - 12:39

Så som många andra redan tycker : fredagsmys, lördagsfrukost, sen gillar jag ju outfits bilder, hemmabilder och tävlingar och kanske en träningspeppsdag?
Kramen

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:42

*tummen upp* Kram!

Svara
Malin 14 maj, 2013 - 12:39

Jag tycker ju om inredning så älskar bilder på ditt hem och dina inköp. Sååååå kul att följa när ni har renoverat och fixat hemma 🙂
Kram Malin

Svara
Sara 14 maj, 2013 - 12:38

Något i stil med ”Fredagsfin”! Att visa upp någon av veckans klädval som passar att ha på sig när man har ”sin fredag” (som vissa kanske har på onsdagen, torsdagen eller lördagen 🙂 ). Lite inspo till att klä sig fint (och skönt) och därmed känna sig vacker! Det behövs det med!
Tack för en underbar blogg med den bästa blandningen!

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:40

ja kul idé! Funderade på att lägga ”Dagens outfit” på frdagen men Fredagsfin var ju en härlig benämning!

Svara
Afrouz 14 maj, 2013 - 12:31

Veckomatsedel på søndagar 🙂 Så får man inspiration och nyttig mat hela veckan.

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:34

Ska fundera på veckomatsedel! Men i så fall så blir det ju utdrag ur tidigare recept, omöjligt att komma på 5-7 nya recept så där huxflux 😉

Svara
Mathildas mamma 14 maj, 2013 - 23:46

Gör absolut inget med gamla recept. Bara super att få dem samlade under en vecka och sen bara dra och handla. Jag tillbringar timmmmmar på din blogg med att rota igenom recepten. Skulle vara nice att slippa leta så mycket =)

Svara
Gabriella 14 maj, 2013 - 12:28

Kanske en veckans dessert, veckomeny som kommer upp på söndagen, helg frukost tips (när man vill ha lite ”lyxigare”eller inga idéer), kanske lite tema som sommarfest osv.
🙂

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:31

Bra med tips om helgfrukost!!

Svara
Maud 14 maj, 2013 - 12:24

Mat och hälsa är mitt favvo läsning…
Hur vi ska äta, vad vi ska äta, tips och trixs.
Det är så lätt att man ramlar tillbaka om man inte får nya push och idéer.
Du har en jättebra blogg, och jag är så dålig på att kommentera trots att jag läser mycket hos dig (skäms) ;(
Ibland blir det lite väl mycket mode / resor för min del, men förstår att Alla måste få sin del ….
Ha fn bra dag, trots att sommaren lyser med sin frånvaro
// Kram -Maud

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:29

Bra tips Maud! Lutar nog åt att måndagen får ha detta tema! KRAM

Svara
Rebecka 14 maj, 2013 - 14:11

Jag håller med Maud, tycker också inläggen om resor och inredning är ganska… tråkiga. Men jag går in på bloggen mest (eller enbart) för att få matinspiration så det är väl därför det inte lockar mig. Så gärna ännu mer mat och recept! 🙂

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 14:17

Så är det, alla gillar inte allt =) Det är därför jag har lite av varje så kan man hoppa ur igen om det inte är ngt man tycker är kul 🙂

Svara
anna 14 maj, 2013 - 12:18

Jag älskar dina outfitbilder 🙂 Dagens outfit helt enkelt. Fredagsmys på torsdagar som Anna skiver absolut. Måndagar kanske lite extra hälsopepp, ny vecka nya tag liksom 🙂

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:20

Ja bra! Funderade på det 😉 Fast det kanske jag inte kan ha en spec dag till *S*
Ja måndagarna tänkte jag faktiskt på det med hälsopepp, lite viktsnack etc.

Svara
Emma H 14 maj, 2013 - 12:10

Jag gillar också idén om fredagsmys men framför allt skulle jag tycka att träning skulle vara ett ypperligt tema nu när du ska formtoppa;-)) Kanske kan ha nån utmaning/challenge??
Vintipsen gillar jag:-)
Kram Emma

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 12:16

Abaolut träning på något sätt! Fast kanske svårt att ha ett inlägg om på bestämd dag? Men som sagt utveckla gärna så jag kan fundera mer konkret på upplägg!

Svara
Emma H 14 maj, 2013 - 12:44

Om du har nån utmaning/challenge som vi läsare kan hänga med på inför en ny vecka eller ditt träningsupplägg för veckan kan det ju ligga på söndag eller måndag? Jag kör just nu en squatsutmaning i 30 dagar, ett roligt sätt att bli lite pappad på.
Kram

Svara
Anna Haeggman 14 maj, 2013 - 11:57

Kul ide!!
Jag gillar särskilt iden om fredags recept på tex gott snacks, godis, dessert, plock mat eller middag. Men kanske att man man skulle skriva det på torsdag så man ev kan handla hem eller planera in det så det verkligen just blir av på fredag.
Sen gillar jag när du tipsar/upplyser/informerar om när det är tex erbjudanden, rabattkoder, extra priser osv på nätshoppar. Precis så som du redan gör idag. 🙂
Kram Anna

Svara
Åse 14 maj, 2013 - 11:58

Precis! Jo det får man ju göra 🙂
Tack för tipse anna! KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.