Landgång LCHF

av Åse

Hej hopp!
Lillörda’ i går och tiden hade bara gått i går och jag hade tänkt äta tidigare men det blev inte av så det blev en rejäl middag på kvällen för att täcka energibehovet – MUMS! Inte mig emot, jag gillar att äta BIG när jag väl äter! Äter hellre färre gånger så jag blir riktigt mätt. 
Jag gjorde landgångsbröd på mitt Kesobröd
Dubblade receptet och gräddade det i brödform. 
Sdan skar jag det på längden i min skärmaskin. Puuuuuuuuuurrfect!
012a8341


012a8352
012a8362

En Extra Allt landgång! Smockfull med läckerheter! Hehe!
012a8373
012a8368

Ägg med kladdig räksallad, rödbetssallad med halva köttbullar, rostbiff med remoulade, syltlök och rostad lök. Rökt skinka med mimosasallad, brie med vindruvor, handskalade räkor med citron och dillkvist.
MUUUUUUUMS!
012a8378

Till det ett glas vitt eftersom det är lillörda!
012a8381
Kanske något till helgen? =)
Kram på er!

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

9 kommentarer

Danska Smørrebrød - tre goda alternativ - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 25 februari, 2024 - 12:49

[…] såååååå gott och trevligt! Jag har ju gott om lågkolhydratbröd om man vill ha det – HÄR har jag gjort landgångar. Men vill tipsa om de här bröden som vi ofta har hemma, de är båda […]

Svara
Ulrika 22 juni, 2021 - 09:02

Vill börja med att tacka för alla inspirerande och goda recept som du delar med dig av!
Tänkte göra ditt kesobröd i brödform men hittar inte hur många grader det ska vara på ugnen och hur länge den ska gräddas?
Ha en trevlig midsommar! ☀️🇸🇪🌸

Svara
Åse 22 juni, 2021 - 09:04

Härligt, tack! Önskar dig en fin midsommar också! 🥳🌸
Samma grader fast känn med sticka så det är klart, det behöver vara inne lite längre men det märker du med en sticka – den ska inte vara kladdig =)

Svara
Barbro 5 januari, 2017 - 19:00

Ditt kesobröd är ju så gott.
Får nog göra din landgångvariant nån dag också.
Ha en bra kväll./kram

Svara
Camilla Lundin 5 januari, 2017 - 17:14

Ser supergott ut!
Men gör du räksallad och mimosasallad själv?
Skulle vara super om man kunde få receptet!
Kram

Svara
Åse 5 januari, 2017 - 17:28

Hej! Nej igår köpte jag vå Ica Maxis egen räksallad som är supergod men HÄR har jag recept annars.

Svara
Anchi Eriksson 5 januari, 2017 - 13:41

MUMS sån får det bli i helgen! God fortsättning till dig. Kram

Svara
Katinka 5 januari, 2017 - 13:32

Hej! Du får så fina brödskivor! Vilken sorts skärmaskin använder du?

Svara
Åse 5 januari, 2017 - 13:41

Hej! Jag har en Siemens, den HÄR.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.