Krämig gnocchipanna med lövbiff

av Åse

Hej måndag!
Här är det adminmåndag som vanligt, jag tycker det är så skönt att ha en dag då jag försöker komma ifatt med det mesta som ofta släpar när man haft en aktiv helg!
Så jag sitter här på kontoret och förbereder lite recepttips på facebook och så har jag ett gediget inlägg om vibrationsplatta som jag slipar på, ni är många som är intresserade av en platta och jag har ju lovat att jag ska skriva mer om det och även ge lite tips på övningar!
Jag älskar min platta och tränar på den flera ggr i veckan som komplement till gymmet.

I går kväll satt jag hos lillasyrran en stund och Daniel handlade middagsmat under tiden, när jag kom hem så sa Juni: kn ibte jag få laga maten?
Och det fick hon, med hjälp av mig då 😉

Vi svängde ihop en Gnocchipanna med lövbiff som blev SÅ makalöst god!
Vi gjorde vår på Muurikkan men det går så klart bra i stekpanna. Ni kan halvera receptet så räcker det till ca 4 personer.

Klicka här nedan för att se en liten video på receptet!

Gnocchi är en potatispasta men självklart kan man utesluta det om man äter lågkolhydratkost!
Personligen så gör jag så att jag tar mer av köttet och bara några få gnocchi, det funkar för mig men man kan ju tex ha i bitar av halloumi eller annan grillost i stället!

Detta blev försvinnande gott! Kommer absolut göra fler gånger men nästa gång sa ska jag prova med grillost.

Här kommer receptet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Krämig gnocchipanna med lövbiff


  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Ingredienser

1 gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, finhackade
1000 g Lövbiff
1000 g Gnocchi
smör, till stekning
1 tsk salt
0.5 tsk svartpeppar
2-4 dl grädde
2 msk dijonsenap
3 msk japansk soja
1,5 msk oxfond
bladpersilja


Instruktioner

Strimla lövbiffen, hacka lök och vitlök.
Koka gnochin i saltat vatten enligt beskrivning.
Stek lök, vitlök och lövbiff i rikligt med smör. Salta och peppra. Rör ner grädde (börja med mindre mängd), dijonsenap, soja, oxfond och gnocchin och låt allt puttra ihop. Det ska inte bli en väldigt såsig panna utan grädden ska mest hålla ihop ingredienserna.
Strö hackad persilja över vid servering.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Zarah Tovhult 29 oktober, 2023 - 14:28

Svara
Victoria 31 juli, 2023 - 18:27

Vilket fantastiskt gott recept!
Både vi och gästerna slickade tallrikarna efteråt!
Du är bäst, tack för alla magiskt goda recept!

Svara
ÅsaS 15 maj, 2023 - 15:57

Jag har faktiskt aldrig lagat dessa gnocchisar, men har ett paket i kylen som jag tänkt göra något liknande av, så som ni gjort. Så, tack för inspon och receptet. Blir dock i stekpannan här, då vi (än så länge) inte har någon muurikka.
Vad roligt att även ungdomarna vill vara med och laga maten. Det har de med sig den dag de flyttar hemifrån.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.