Kokbok, snö och träääääänat!

av Åse

Oh ja! Fick massor av positiv energi i går på kursen! Av både Anna Hallén och de härliga tjejerna!
Nu har jag fått lägga vantarna på Annas nya bok! Vilken guldgruva!! Såååååååå många goa recept för både barn och vuxna! Nu har Anna överträffat sig själv! LCHF för familjen är en toppenbok
Jag delar Annas syn på barn och hälsa till 100% och jag gillar att hon har mycket fakta om hur man anpassar LCHF kosten till barn/ungdomar beroende på om de är överviktiga, har ”myror i brallan” eller om de är aktiva! Givetvis anpassar man LCHF beroende på om man är en viktminskande vuxen, eller tränar mycket, eller tåler mer kh eller om man är ett barn som har olika behov! Många av recepten är mjölkfria! Just för att en del barn med ”myror i brallan” mår bättre på en kost utan gluten och kasein (mjölkprotein) HURRA för en individanpassad LCHF! Där är ett brödrecept med bovetekross som jag ska prova att baka till barnen!

Birgitta har varit delaktig i några av recepten.


Detta ska jag göra i kväll till barnen! Vilken kul idé!! De ska få hjälpa till och trä sina spett med favorittillbehören!


Anna signerade böcker för glatta livet 😉

I morse var jag och tränade igen, wehooo jag håller mitt schema som jag bestämt! I morgon är det CxWorx och jag hoppas jag inte vaknar med värsta träningsvärken från i dag.


Tjoheeeeeej!! Älskar mitt nya aktiva jag! hehe 😉

I morse vaknade vi till SNÖ!!! Galet men sant! Var inte smart av mig att ta på mig mina svarta UGGs (i tyg) till gymmet, var såååå blaskigt och blött över allt.
Nu vill ju jag ha vår! Hoppas på skönt väder i morgon när vi drar till Köpenhamn!

Stor kram på er!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Camilla 17 april, 2012 - 14:57

Hej Åse! Gjorde brödet med bovete till barnen, det gick hem. Vad tyckte dina barn? Undrar vad du köper för färdigt bröd till dina barn? Om du kan tipsa om något som du köper när du ej bakar. Har för mig att jag läste att någon av dina barn åt grovt bröd. Eller så har jag helt fel nu. Personligen så har jag testat att baka många olika lchf bröd. Många med riven ost å många med mandelmjöl som får lite mandelkubbsmak 😉 pofiberbröd å fröbröd men än så har jag ingen riktig favorit men det kanske beror på att jag inte saknar bröd så mycket. Kram

Svara
Sara & Busungarna 9 mars, 2012 - 11:23

Jag hade ju den stora turen att vinna ett signerat ex på fejjan av Anna och boken trillade precis nyss in genom brevinkastet! Så himla fin! Extra roligt var dessutom att Tyra, som är så galet petig i maten, blev helt eld och lågor över flera av recepten! Tex det som du visar här ovanför med korvspetten 🙂 Får nog bli fredagsmiddag här hemma för kidsen ikväll tror jag 🙂

Duktig du är som kört igång så bra med träningen!!

Kraaaam

Svara
Birgitta Höglund's Mat 8 mars, 2012 - 22:33

Både boken och du ser ut att vara i toppform 🙂
Ser fram emot att läsa den, blir kul att se hur Bonniers fotat min mat, de bilder du visar ser riktigt läckra ut.. Kram 🙂

Svara
Dagarna 8 mars, 2012 - 20:44

Fick hem min i måndags.
Gillar verkligen Annas böcker. Hon har så mycket vettigt att säga.

Maken fick en utskällning av läkaren i dag när han var där med sonen, när han berättade att vi hade minskat på gluten till honom. Han är ju allergisk mot mjölkprotein och då får man minsan inte ta bort gluten.
Jaja jag är inte direkt orolig, tycker bara inte att han ska äta mackor hela dagarna som han gärna vill.

Svara
Linruz 8 mars, 2012 - 19:48

Kokboken damp ner i lådan här i går. HÅller ned dug om att det fanns massor mumsigt där i.
Kram kram Lina

Svara
Nina 8 mars, 2012 - 15:31

Tack för boktipset, ska genast beställa boken, bra med mer matinspiration eftersom jag tenderar till att hamna i samma matcirkel vecka ut och vecka in 😉

Svara
Anita 8 mars, 2012 - 14:58

Här snöar det nu sedan några timmar tillbaka, mest lite fint snöande. Så jag hoppas det inte blir så mycket av den varan. I morgon ska jag prova att träna på Friskus & Svettis med sjukgymnasten i den studien jag ingår i. Håller tummarna att det fungerar, eftersom jag är så ljudkänslig sedan min sjukdom. 🙂 Vi ska träna vid kl. 14, så jag hoppas det inte är så mycket folk då.

Det är så skönt att få träna tycker jag. Håller tummarna att du inte har träningsvärk imorgon. 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.