Skriv ut

Kladdiga Brownies PALEO, Glutenfritt, Low Carb

  • Författare: åse falkman fredrikson

Scale

Ingredienser

  • 2 dl mandelsmör (finns i butik, annars enkelt att göra själv! Recept i min Ät & Njut bok)
  • 1 ägg
  • 1/2 dl smält deodoriserad kokosolja
  • 1/2 dl flytande ekologisk blomsterhonung
  • 1/2 dl fin kakao (gärna RAW)
  • 70 g mörk choklad
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1 krm salt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 gr.
  2. Sätt muffinsformar i en mufflinsplåt, annars på en vanlig plåt.
  3. Smält chokladen. Lägg alla ingredienserna utom den smälta chokladen i en matberedare med S-knivoch kör allt till en slät smet. Häll sedan ner cjokladen och kör några sekunder till.
  4. Häll upp i form och grädda i ca 15-20 minuter mitt i ugnen. Känn efter med sticka, de ska gärna vara lite kladdiga när du tar ut dem.


Näringsinnehåll

  • Portioner: 9