Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kladdiga Brownies Glutenfritt, Low Carb


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 2 dl mandelsmör (finns i butik, annars enkelt att göra själv!)
  • 1 ägg
  • 1/2 dl smält kokosolja utan smak
  • 1/2 dl fibersirap (eller honung om du äter det)
  • 1/2 dl fin kakao (gärna RAW)
  • 70 g mörk choklad
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1 krm salt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 gr.
  2. Sätt muffinsformar i en mufflinsplåt, annars på en vanlig plåt.
  3. Smält chokladen. Lägg alla ingredienserna utom den smälta chokladen i en matberedare med S-knivoch kör allt till en slät smet. Häll sedan ner cjokladen och kör några sekunder till.
  4. Häll upp i form och grädda i ca 15-20 minuter mitt i ugnen. Känn efter med sticka, de ska gärna vara lite kladdiga när du tar ut dem.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 9