11,2K
(Tack för bilden Charlotte!)
Men jisses vilket TRÅKVÄDER det är ute! Mörkt och ruggigt och jag sitter på mitt kontor med mitt Yankee Candle tänt ♥
Inte helt fel att få vara inne med andra ord.
I går blev det kassler i ugn. Ser ju inte ut att vara den mest sexigaste middagen men är en god vardagsrätt och går att variera på massor av sätt.
Jordnötter och lite banan är ju ett hett tips också, då skippar jag basilikan.
Så här gjorde jag i går.
(Tack för bilden Charlotte!)

Kassler i Chili & Currysås
- Totaltid: 25
Ingredienser
- 800 g kassler
- 2 tomater
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl grädde
- 1 kruka grovhackad basilika
- 1 dl chilisås
- 1 msk tomatpuré
- 1 msk curry
- 2 vitlöksklyftor
- salt och peppar
- 1 påse riven mozzarella (á 150 g)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 gr.
- Skiva kasslern tunt och lägg omlott i ugnsform.
- Finhacka tomaterna och blanda med övriga ingredienser utom den rivna osten. Häll över kasslern och toppa med den rivna osten.
- Gratinera i ca 20 minuter.
- Jag serverade blomkålsmos till.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 20
Näringsinnehåll
- Portioner: 4
Annons för TrendRehab
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

4 kommentarer
Supergott, men vi hade Rosmarin i stället för curry som vi inte gillar!
Sååå gott!!!!!!
Vilken chilisås brukar du använda som du anser är det bästa alternativet:)?
Jag gillar Icas ”Ett gott liv” som är lägst i sockermängdaa
Ser supergott ut, ska testa den.