Skriv ut

Kassler i Chili & Currysås

  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 20
  • Totaltid: 25

Scale

Ingredienser

  • 800 g kassler
  • 2 tomater
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl grädde
  • 1 kruka grovhackad basilika
  • 1 dl chilisås
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk curry
  • 2 vitlöksklyftor
  • salt och peppar
  • 1 påse riven mozzarella (á 150 g)

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Skiva kasslern tunt och lägg omlott i ugnsform.
  3. Finhacka tomaterna och blanda med övriga ingredienser utom den rivna osten. Häll över kasslern och toppa med den rivna osten.
  4. Gratinera i ca 20 minuter.
  5. Jag serverade blomkålsmos till.


Näringsinnehåll

  • Portioner: 4