Jag krymper

7 maj, 2009

Måttbandet uppdaterat! Känns bra att det hänt en hel del runt midja och höfter! Bara denna veckan har jag minskat 3 cm runt höften och 3 cm runt midjan!! Så lustigt då vågen inte hittills rört sig så mkt i veckan!
Men viktigast är ju att jag krymper 😉

I morgon kommer det utlovade GI-kladdkake receptet!

23 kommentarer
0

23 kommentarer

mh 8 maj, 2010 - 15:01

Det här är sjukt. Mätte precis mig själv och såg att jag minskat 3 cm runt midjan på en vecka. Undrade om det var möjligt, googlade och hittade hit. Så ja, det ÄR möjligt!
Fan vad vi är bra! Kram

Svara
Beata 8 maj, 2009 - 20:14

Hörrö Åse,
Kan du inte skriva ett inlägg om hur du började dra ner på kolhydrater, hur du gjorde och gör, vilka tips du har. Äter du några kolhydrater och i så fall vilka och i vilken mängd? Har du nu, eller tänker du ha nån slags fridag sen då du äter snabba kolhydrater eller tror du att kroppen kommer reagera negativt då (sötsug som blir svårt att bli av med). Känner mer och mer att jag vill dra ner på kolisarna en hel del men vet inte var jag ska börja. Vill inte köra nån ”äkta” GI, i alla fall inte i nuläget.

Svara
Soulsister 8 maj, 2009 - 19:20

Önskar jag kunde säga detsamma men jag har förlagt mitt måttband…. 🙁

Svara
Ida 8 maj, 2009 - 10:11

Grattis, måste kännas jätteskönt!

Svara
Jenjo 8 maj, 2009 - 08:56

🙂 Vad härligt för dig att få säga en sådan sak ”jag krymper”. Det är ju liksom det du eftersträvar. Man får lov att gratulera!!!
KRAMIS

Svara
Åsa 8 maj, 2009 - 08:45

Hej hej!
Härligt med måttbandet, måste mäta mig också har nästan bara kört vikten. Jag har länkat till dig ganska mycket de senaste två dagarna, hoppas det är ok! Bara positivt givetvis! Tack för att du skriver så glatt!

Svara
clara 7 maj, 2009 - 21:27

härligt att det går så bra! 🙂
jag tänkte på det att du kör GI nu och det borde ju faktiskt vara bättre än VV eftersom för mycket kolhydrater inte är bra. så, borde man inte kunna göra om point systemet, byta ut där man skriver in mängden fett mot mängden kolhydrater istället och få ut antalet points? hur man nu gör detta, men visst vore det smidigt 🙂
kram clara

Svara
Studentskan 7 maj, 2009 - 18:57

Förlåt, jag skrev ”blogg” av bara farten, även fast detta ju inte är en blogg hehe.

Svara
Studentskan 7 maj, 2009 - 18:51

Hej! Gillar din blogg 🙂 Jag har rätt nyligen börjat arbeta på min viktnedgång, och jag behöver inspirationskällor – du verkar vara en bra sådan! Tänkte höra om jag kan få länka till dig på min blogg? 🙂
Vi är för övrigt lika långa och har nästan samma målvikt 😀
Kram från Studentskan

Svara
Åse 7 maj, 2009 - 20:40

Visst får du länka! Kul att vi har samma proportioner 🙂

Svara
Pernilla A 7 maj, 2009 - 18:35

Javisst är det både konstigt och framförallt HÄRLIGT att man kan minska på måtten fastän vågen står stilla. Plockade själv fram måttbandet för ett tag sedan för att kolla så man låg stabilt. Men någon cm hade smugit sig på fastän vågen i stort stått still. men kläderna funkar kanon och för mig är det den stora måttstocken. Ibland kan jag känna att fy vad jag är ”plöffsig” nu bara måste jag gå ner lite till. Och så kollar man storleken på kläderna och inser att går jag ner mer så får jag börja gå ner till 34 istället för 36 och då får i alla fall jag mig en liten tankeställare. Jag är ju faktisgt en helt normal viktig tjej som inte behöver bekymmra mig längre =) (eller just nu ). Men både sunt med eftertanke och reflektion varför man beter sig som man gör och framförallt hur man tänker runt mat och vikt. Lite bla bla från mig hoppas du stod ut.
Kram kram!!!!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.