Ja det se det snöar!

av Åse

Hej från snöigt Stockholm!
Jag vill ha VÅR! Detta är ju otroooooligt!!
Somnade inte förrän 1 i natt och vaknade i morse av en dröm där jag förklarade för ett gäng skeptiker varför lågkolhydratkost/LCHF är en superkost för många! haha!
Nu har jag frukost i magen, ingen höjdarfrulle tyvärr så jag fick bara i mig ägget och lite melon.
Nu väntar jag in Victoria för lite lunch och jobb! I kväll blir det sedan matlagning och filminspelning och middag med andra matkreatörer och bloggare. Hoppas påsarna under ögonen försvinner 😉 Men det lär de göra efter några timmar med min kååååååmpis, skrattrynkorna lär bli fler dessvärre men det är ju ganska fint!? =)
IMG_1697
På väg mot frukost: Enwrapme jersey top, Odd Molly, Circle of Trust silver denim (light blue lagoon), Primeboots och DKNY väska
 
IMG_1698
Njaaaae…
IMG_1699
Hej på er så hörs vi senare! Massa kram!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ 20 mars, 2013 - 14:24

Jag kan meddela dig om att snön faller även är i Göteborg. När vänder det och när kommer den riktiga våren?
Härlig blogg du har, verkligen inspirerande.
Kram

Svara
Pernilla G 20 mars, 2013 - 13:35

Va lustigt att du drömde så! Tyvärr drömde inte jag igår när jag vart ifrågasatt varför jag äter som jag gör!!;)
Jag blev nästan mållös, ville bara ösa på med alla fördelar men det kom inte mycket vettigt ur mig. Men jag hoppas jag sådde ett frö i alla fall! 🙂
Skulle vilja ha en ”bibel” där det viktigaste var uppradat och som jag skulle kunna banka in i huvudet till nästa gång! 🙂

Svara
Erica 20 mars, 2013 - 08:38

Snygga jeans!

Svara
Popprinsessan 19 mars, 2013 - 20:49

Hoppas att du och Vickan haft en toppendag!
Kram

Svara
Johanna 19 mars, 2013 - 16:56

Hej Åse! Nu vill vi ha vår! 🙂
Jag har bara en fråga ang. sötning vs. socker..Vad är ”bäst”? Jag vet ju att inget av det är bra, men om jag ska baka med choklad och står i valet och kvalet att välja 70 el.86% vanlig choklad som faktiskt ändå innehåller socker, eller om det är bättre att välja en mörk choklad ”utan tillsatt socker”? Jag är kluven och behöver råd!
Om jag fattat det rätt, så finns inga bevis för att sötningsmedel höjer blodsockret, så för den sakens skull så väljer jag ”fuskchokladen”, men samtidigt är det ju inte bra med kemiska saker heller, väldigt icke-naturligt..
Vore enormt tacksam för svar.
Kram!

Svara
Sanna 19 mars, 2013 - 15:15

Hej! Hoppas du har en bra dag i Stockholm,. Jag och min man ska dit på fredag UTAN BARN!!! Oj vad jag längtar. Det är så sällan vi kan göra något ensam eftersom vi inte har så många som kan ställa upp som barnvakt. Jag gjorde din sweet chili och kallrökt lax sås igår och fullkorn pasta till. Det var ju SUPER GOTT, nam. Tack.

Svara
Åse 20 mars, 2013 - 17:11

Vad härligt!! Jag och maken ska dit på lördag! Utan barn ;))

Svara
Jessica 19 mars, 2013 - 14:33

Du är en stor inspirationskälla, jag har vänt helt och äter bara lchf.förr åt jag bara bitar ur den, men insåg att detta inte funka föe mig..så nu är det all in på lchf och finna inget bättre känner jag. Dina recept används flitigt här hemma..ha de toppen!

Svara
Inger 19 mars, 2013 - 14:15

Hejsan!
Tur att det är fler än jag som försvarar LCHF-kosten på nätterna 🙂 Drömmer ofta om det, särskilt om jag träffat personer som är skeptiska 🙁
Lite bättre väder i Hbg idag, blåser inte fullt lika mycket som igår och snön har vi inte sett av än….den får gärna utebli.
Ha det bra i Stockholm!
Kram Inger.

Svara
Vanja 19 mars, 2013 - 12:09

Snygg make up, snygg outfit ,duktig tjej.

Svara
Jeanette 19 mars, 2013 - 11:32

Ha det härligt i Stockholm, och hälsa Vickan<3

Svara
al68 19 mars, 2013 - 11:29

Härligt att vara i huvudstaden, ha en mysig dag tillsammans med Vickan ; )
Kramis

Svara
Emma 19 mars, 2013 - 11:11

Du FÅR inte visa sådana bilder (dagens outfit) utan att berätta var kläderna kommer ifrån. Tröjan? Superfin! 🙂

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 11:23

Sorry! =) Uppdaterat nu!!

Svara
Malin 19 mars, 2013 - 11:05

Hej Åse,
Tänk om jag vetat att du var i Sthlm o Scandic =) då hade jag tittat in o hejat på dig på väg till jobbet. Beundrar dig o förljer dig varje dag…..såå fin o personlig blogg =)
Var är den vackra handväska ifrån? Så läcker…

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 11:24

Åhhhh ja next time =) Väskan är en DKNY, julklapp från maken 🙂

Svara
Karin 19 mars, 2013 - 11:05

Hej från ett STORMIGT Skåne 🙂
Är bara tvungen att lämna en liten kommentar till dig efter att ha sett ’Efter Tio’ idag. Malou intervjuade Anna Haag och Emil Jönsson (längdskidåkare) där Emil berättade att han var nära på att lägga av med skidåkningen när han gick på skidgymnasiet. Han var ständigt sjuk, förkyld, halsfluss mm, kunde inte träna eller tävla. För ca 6 år sedan opererade de bort halsmandlarna på honom och han tog bort mjöl och mjölk (mejeri antar jag han menade) ur sin kost. Sen dess har han mått jättebra. Och att han i år vinner sprintcupen för tredje gången är väl ett resultat som talar för sig själv 🙂
Ha en bra dag i Stockholm!

Svara
Bokälskande mamman 19 mars, 2013 - 10:45

Var bara tvungen att kommentera för igår drömde jag faktiskt att du pratade LCHF med mig, inte för att jag är skeptiker. Dock tycker jag det är svårt att övergå till LCHF eller börja med mer LCHF inspirerad mat, mest pga. min käre kräsne sambo som är skeptisk till allt nytt, särskilt när det gäller mat och grönsaker! Har du något tips?
Förresten; Skrattrynkor är de bästa rynkor som finns!
Ha en härlig dag!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.