Inte ett dugg kul!

av Åse

Så känner jag mig!

Gentemot er då 🙂
Antingen knarkar jag livet eller så hamnar jag pladask i soffan med urslitna mysisar och så drar jag ur alla möjligheter till kontakt 🙈😅🙋🏻‍♀️ – fast det är min återhämtning 💞
Den här veckan har känts som den varit tredubbelt så lång. Kan inte förstå att jag kom från Sitges i måndags kväll?
Veckan har ägnats åt att komma i fatt och mysa här hemma med familjen, boa in mig och bara vara.
Fast det är så jag mår bra av att ha det, jag vet när jag behöver vila och när jag behöver kickarna i livet.
Nu är jag så där härligt lycklig! Fått landa här hemma hos de jag älskar mest, begrundat och kommit i fatt med jobb- och mig själv. Jag älskar kontraster!

Det är något vi alla måste tänka på att inte döma andra efter hur vi själva lever vårt liv eller vad vi mår bra av.
Vi som är dopaminare, som blir otroligt låga av att ha för lite att göra mår ju bra av att ha många järn i elden. Att då få höra ”Akta dig så du inte går in i väggen” blir ju lite knas 😉 ”Oj vad du flyger och far! Är det inte jobbigt?”
Nej inte ett dugg! Tvärtom! ♥️ Jag blir ju mitt bästa jag när jag får massor med nya intryck och ny inspiration, det ger mig så mycket energi och jag är väldigt duktig på återhämtning 💕
Och att inte förglömma, jag har arbetat hemma sedan Juni föddes 2006 så jag har haft ynnesten att ta emot våra tre yngsta barn från förskola/skola under alla år.
Desutom har de världens bästa pappa som de gånger jag reser finns hos dem ♥️

Helgen skulle jag säga varit lugn men vi har ju fått massor gjort! I går var Daniel på skrotbilsrace med två andra kompisar och jag roddade hemma. Men det är ju inte mycket att rodda med en 11 åring, 12 åring, 15 åring och 22 åring – nästan glömt hur det var för några år sedan när barnen var yngre! 🙈
Idag har vi trädgårdsfixat, skjutsat till aktiviteter och haft en urskön söndag!

Nu har vi höstgödslat och nu får gräsmattan vila över vintern! HÄR hittar ni vårt gräsmatteschema.
Längtar till våren och att få njuta av vårt nya trädäck 💕


Måste hitta en prisvärd plåtslagare som kan hjälpa oss sätta upp nya rännor!
Taket är sprutat med Jape, det är därför det ser lite flammigt ut, påväxten ska vara markant mindre nästa år och definitivt borta om 2 år.

Nu har vi fått mat i magen, grillat är ju godast 😉
Eeeeeeeeller?

Nu är det både Solsidan och Hellenius Hörna! En 100% perfekt avslutning på en bra vecka!

Kram!

♥️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Kristina 21 oktober, 2019 - 13:39

Älskar älskar din blogg och att få följa med dig runt om i världen men också i tv- soffan. En härlig blandning. Tack för allt du ger ❤ Kram Kristina

Svara
Åse 21 oktober, 2019 - 13:40

Det gör mig glad Kristina – Tack 💜

Svara
ÅsaS 21 oktober, 2019 - 10:26

Underbart med sol, värme, vänner, avkoppling men även fart och fläkt. Själv känner jag att det är det förstnämnda jag saknar just nu – solen! Senaste veckan (veckorna?) har varit väldigt fattig(a) på det. Skönt att träden iaf bjuder på lite färg, sprakande gula och röda.
Idag har jag en sån där ”komma-ifatt-dag” då jag plockar, donar, städar, fixar.. Ja, allt sånt där som jag inte orkat under den gångna veckan. Känns skönt att få göra det, i egen takt. Vaknade av mig själv, utvilad, redan före kl 7 imorse. Så jag känner att det här kommer bli en lång och produktiv dag 😂
Kram 💕

Svara
Camilla 21 oktober, 2019 - 08:29

Jag tror detta med att ”varna eller oroa sig” för att springa rätt in i väggen är viktigt att lyssna på (välmening från de flesta) MEEEEN du tar din återhämtning, du vilar när du behöver & du lyssnar på din kropp så då tror jag personligen inte att kroppen maxas så den bränns. Den får den perfeka balansen av hur livet är helt enkelt <3
Att det går undan & körs på är ingen fara så länge du har kvalité på sömn, kost & som du säger – ta tiden till att "bara vara" mellan topparna. Härlig helg ni haft. Vi hade också en kanoners lördag med häng hemma hos sonen, middag, godis & hyrde filmen Alladin <3

Svara
Åse 21 oktober, 2019 - 08:35

Nej det är ju så, utbrändhet handlar inte om att ha mycket att göra det handlar om långvarig stress, ofta inre upplevd stress och en känsla av att inte duga men även för stor arbetsbörda där man inte återhämtat sig.
Sedan kan man absolut ”skratta sig rakt in i väggen” också för att man älskar sitt arbete och inte tar tiden för återhämtning men som sagt så är inte fallet här, tack för dina fina insikter och bekräftelse 💕
Jag är tacksam för att jag dels har kunskap men även insikt och lyssnar på min kropp.
Vad härligt att ni också fått en fin helg! Nu är vi ju laddade för en ny vecka! 🙋🏻‍♀️🔆
KRAM!

Svara
Tina 21 oktober, 2019 - 07:07

Du härliga människa! Vi blir så glada när du är ute och far och visar dina fina bilder och ger oss som läser inspiration och många tips🥰😃
Så härligt när man kan och får bestämma själv hur man vill ha det…ibland mycket och ibland slappa bara. Fortsätt med det och ge oss mer😅
Är inne och läser här varje dag och lagar många goda rätter från dina recept.
Ha det bäst🧡

Svara
Åse 21 oktober, 2019 - 09:19

Tack för fina rader Tina! Vad glad jag blir att du gillar det jag ger er här! 🔆💞
Många kramar!

Svara
Jenny 20 oktober, 2019 - 21:34

Vilken bra helg ni har haft🧡 här har vi firat vår yngsta son, 21 år… vart for tiden, hjälp 😅 familjedag iallafall ❤ japp, grillat är godast👍👍

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.