I’m Back!

av Åse

Hej på er!

Nu är jag tillbaka igen! Inte bara rent fysiskt hemma efter vår semester men nu är även en ytterst lång vinterlättja över! Nu måste det bli annat ljud i skällan 🥰
Nu blir det fokus på att skapa härligt content till er! Mina egna ”sötebrödsdagar” är över så jag lovar er massor med nya fräscha recept här framöver.
Jag kommer göra som vanligt: Äter lågkolhydratkost till vardags och till helgen så njuter jag av extra så det blir både hälsosamma recept och lite extra ”unna” recept att ta del av.

Min lille soffkompis idag! Det får bli lite jobb från soffan idag men i morgon måste det bli kontorsjobb, gäller bara att få Alfons att gilla läget, han är ju van att hänga här nere.

Dagens frunch, stekta ägg med samiskt rökt skinka och havarti – detta håller jag mig till kvällen på och är en kär gammal favorit!

Vi kom hem i lördags kväll och köpte med oss sushi hem, älskar REKO Sushi.
Nicholas stannade kvar en extra natt så vi hängde i soffan och njöt av att vara hemma.
Vilde fattades ju oss så klart men 1 vecka hemifrån har på något sätt gjort acceptansen lättare.

I går packade vi upp och tog ner julen och jag hade en del ärenden att göra.
Alfons fick haka på!

Jag köpte fina Entrecote i charken som jag marinerade och sedan sousvidade i 2 timmar – de blir maaaaaaagiskt goda!
Ska dela marinaden sedan.

Middagen intogs till Stjärnorna på slottet, vi hade missat båda avsnitten så de såg vi! Carola var ju fantastisk! Vilket stort hjärta hon verkar ha.

Jag ska självklart uppdatera er om Alperna, ska sätta mig i morgon och påbörja inlägget – det är ju så mkt annat att komma fatt med 😅

STOR KRAM på er alla och tack för att ni förstått att lite semester var välbehövligt ♥️

4 kommentarer

Magdalena 12 januari, 2022 - 20:01

Varmt välkomna hem! ALLA behöver vi semester ibland❣😉
Vi som hänger härinne på din blogg finns kvar, det kan du lita på! Nystart i kropp och knopp efter ledigheterna är också helt min melodi. Älskar att starta om, både med bättre kost och mer rörelse efter några lite slappare veckor. Jag kikar gärna in här och blir inspirerad🥰
Din frunch på bilden, är det helt enkelt stekta ägg, på med skinka och ost som får smälta över alltsammans eller är det något mer? Ser mumsigt ut hur som helst 😋🍳

Svara
Åse 13 januari, 2022 - 07:55

Hej Tack snälla ❤️
Ja nystart är underbart! BALANS kallas det också 🌟🥰
Jajjemen, så enkelt är det! Även gott med tomatskiva ♥️

Svara
Petra 11 januari, 2022 - 09:43

Welcome back!
Alla behöver vi semester, även du….*L*
Hahaha, och nu när jag skriver, ser jag överskriften på ditt föregående inlägg…..”Vinterland och Alpmagi”…och SOM jag undrar över vad Alpmaaagi (med långt a) är för något…….men nu ser jag ju! det är ju alpmagii (med långt i)…*ASG* Jag har läst det fel…..
Havartiost, min mormor kallade den för fotsvettsosten………*L* Men en jädrans god fotsvett isåfall……*L*

Svara
Åse 11 januari, 2022 - 13:06

Haha! Finns havarti och havarti! Den jag har från Lidl smakar inte fotsvettsost fast jag älskar det också 🤣
Kram kram! ♥️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.