Hotel Feliz, Palma

av Åse

Hej hej!

Ledsen för lite frånvaro sista dagarna! Det tär på krafterna att resa och ha det bra! Haha!
Oj oj vilka helt MAGISKA dagar vi haft i Palma, Mallorca på Solskensresan med 4GOOD 💕

Om jag ska dit nästa år igen? You bet!
Tyvärr så har både jag och Malin (Fnulan) sovit något helt otroligt dåligt och det beror inte på sängen, för den var fantastisk!
Malin har inte mått så bra, med ett kraftigt migränanfall i fredags och jag har nog blivit påverkad av att hon inte mått så bra och att hon sovit dåligt. Så igår var jag i princip helt VÄCK! Jag kräver ju både mycket och kvalitativ sömn och det är jag tacksam för eftersom jag på grund av det har mycket energi om vardagarna att leva det liv jag vill leva. I natt sov jag nästan 10,5 timmar haha! Somnade 21 och vaknade 9 med några få avbrott (Min fitbit säger i alla fall 10,38 timmar)

Hotel Feliz är svenskägd, samma ägare som till ett av våra grymma hotell här i Helsingborg, Hotel V och som fd mäklarfotograf så ääääääälskar jag ju att fotografera hotell och dela med mig till er! 🧡
Jag har bott på Feliz förr och jag kommer definitivt tillbaka – ÄLSKAR Hotellet!

Frukosten

Alltså hotellfrukost, så viktigt på ett hotell! Och denna hotellfrukosten var magnifik! Färgrann, fräsch och smarrig!
Jag är ju lite kinkig med mina ägg 😉 Äggröran får mindre bra betyg från både mig och Malin men som tur var så fanns hård- och löskokta ägg och tar man äggen längst ner bland de löskokta så brukar de vara mellankokta! Och yes! De var perfekta!

Fräscht med naturell yoghurt (honung i botten), müsli och vindruva.

ÄLSK på fruktfatet!

Lika mysigt att sitta inne som ute!

Lunchen – salladsbuffé! Vi provade aldrig en men såg ju så fräsch ut! Tycker ni inte?

Gulliga och rara tjejerna (svenskor) som tog hand om mat& dryck avdelningen.

Repan ligger direkt man kommer in, litet och intimt och bra service!

Bara färgerna gjorde mig glad! Detaljer, färger, snygga möbler, inredningsdetaljer! 💞
Läget är ju ypperligt också, mitt i Palma! Nära hamnen och 7 min med taxi till min favvo Playa de Cala Mayor, till IIletas Beach 15 minuter. Taxi mellan 6-13 Euro (Buss 3: 1,50 E och går utanför och är fräsch och snabb!)

Vårt rum var nr 408 och hade stor terass mot takåsarna – insynsskyddad och kvällssol!

Fräscht sovrum med anslutande badrum och dörr mot terassen. SKÖN säng!

Älskar sådana här små detaljer! En söt flaska Freixenet 🔆

Vi älskade vår terass! Där tog vi en dag upp frukosten och njöt av lugnet.
På eftermiddagen var det soligt och hett!

Perfekt selfieljus! Haha!

Såååååå ett härligt hotelltips om ni är sugna på Palma!
Jag kommer som sagt definitivt tillbaka.

KRAM 💕

 

 

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Jenjo 9 oktober, 2019 - 16:22

Har du varit mäklarfotograf!? Ja, det förklarar ju varför du är så fantastisk duktig på att fota rum och dylikt. Eller, det kanske inte är anledningen till att du är bra fotograf. Men det är du verkligen. ÄLSKAR dina bilder. Både inomhusmiljö men även alla andra bilder. ☺️
Hotellet ser fantastiskt ut. Ska försöka komma ihåg det om jag åker till Palma någon gång. 😁
Ha det bäst!
Kram 💕

Svara
Åse 10 oktober, 2019 - 17:47

Haha ja ingen lång yrkeskarriär, men det var kul!
Söt du är tack för kompliman <3

Stor kram!

Svara
Irene 9 oktober, 2019 - 08:30

Tack Åse, men hur sjutton ska man hinna med alla trevliga tips 😂.
Ni ser iallafall haft det supertrevligt.
Gillar verkligen Mallorca, lagom lång flygresa, nu älskar jag att flyga men ju kortare resa dess då bättre.
Ha nu en fortsatt bra höst i Skåne.
Hej från mig.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.