Söndagstipset: Höstnytt till 15-30%

av Åse

Innehåller annonslänkar till Ellos och NordicFeel

Just nu har Ellos 30% på dyraste varan från eras egna kollektioner, så mycket snygga höstkläder som kommit!
Jag har redan köpt höstbootsen:
Varmfodrade boots HÄR och snygga boots i snakemönster HÄR

Här kommer lite annat tips på snyggt som jag själv funderar på!

Kappa Melina finns i många olika färger!

Blus Lola (finns i klänning också!) med snygg brun skinnkjol

Tröja Philida, denna har jag från förra året i kofta!

Jeans i Shaping Bootcut! Så snygga!

Fuskpälsar! Älskar fuskpälsar och har för många haha! Men visst är denna fin! 

Sedan är det kanske dags att uppgradera skönhetsgarderoben också?

NordicFeel har nämligen 15-20% på allt *! 15% på köp över 399:- och 20% på köp över 799:-
Passa på och köp era doftfavoriter, och kanske bästa ögonfransserumet som jag själv använder?

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

ÅsaS 1 september, 2019 - 15:52

Kände att jag behövde ett par nya svarta jeans då mina tidigare blivit grådassiga i tvätten, så jag for ut till ESC för att kika lite imorse. Ojsan, hoppsan, 20-25% rabatt i ”alla mina” butiker.. Blev visst lite mer än bara ett par byxor.. 😂
Luella-byxan kan jag varmt rekommendera. Nu har jag iofs Slim-modellen, men de sitter så skönt och t o m jag får rumpa i dem. Har 2 par och de lär jag bo i så länge de håller! Varma stövlar/stövletter/kängor som inte är klumpiga är något jag skulle vilja ha, så nu ska jag in och kika på Ellos och se om jag hittar några som skulle kunna passa.
Kram och ha det gott! 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.