Höstnytt ?

av Åse

Gooood förmiddag raringar!
Ojoj vad helgen försvann i ett NAFS! Nästan så jag sitter här och känner mig dragen vid näsan.. men när jag tänker efter så har det ju varit en supermysig helg! =)
DSC06066
Gårdagens frukost: Kvarg, Keso, A-fil med hallon och hasselnötter. Yummie!
Har införskaffat en del nytt i höstgarderoben på sistone, jag tycker alltid det är roligast att handla kläder på hösten! Men kan ju bero på att mina sommarkilon försvunnit så också! Haha!
Rosa och grått är ju mina absoluta favoritfärger så jag är superglad att det är höstens färger!
Odd Molly har haft så himla mycket snyggt i höst tycker jag!
012A6082
012A6083
DSC06028
DSC06031
DSC06036-2
Denna svarta blusen från AJLAJK kommer jag bära mycket i höst! Bra fall och bra modell! Finns i svart och rosa!
012A6087
012A6088
DSC06142
DSC06149
Kläderna kommer från MyZtyle och hon ger er 20% på allt i butiken t.o.m onsdag med koden 56kilo
Bra va!?
I går blev det Bakad potatis med skagenröra till middag, Love it! (CarbNite)
Min kropp mår verkligen super av att öka upp kolhydraterna från bra källor någon dag i veckan numera!
DSC06168
Nu ska jag hasta iväg till gymmet!
KRAMAR!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Maria 27 oktober, 2015 - 17:06

Tack för en bra blogg!Undrar var du har köpt de mönstrade byxorna på näst sista bilden och vad det är för märke,de är ju jätte snygga!Kram

Svara
brigitte badner 14 oktober, 2015 - 11:57

Hej!! har fråga o tacksam om du svarar!!!, Vad äter du? när du kör periodiskfasta?/ MVH Brigitte

Svara
Åse 14 oktober, 2015 - 11:59

Periodisk fasta handlar om att INTE äta under en del av dygnet, så jag äter inget när jag fastar 😉 När jag väl äter så äter jag som vanligt dvs lågkolhydratkost.
Jag har många olika inlägg här om periodisk fasta, sök i kategorin periodisk fasta.

Svara
Kolhydrater, ett laddat ämne - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda! 14 oktober, 2015 - 11:41

[…] som att jag cyklar tiden jag äter (Periodisk Fasta). Det finns en anledning till att jag numera ökar upp kolhydraterna schemalagt. Jag ökar upp mina kolhydrater minst 1 kväll i veckan, men oftast ytterligare en […]

Svara
Sandra 14 oktober, 2015 - 07:24

Hej! Har följt dig i flera år och har alla dina böcker 🙂 en sak bara jag reagerar på är att det känns extremt märkligt att du i flera år predikat om de ”stora” kolhydraternas negativa påverkan för kroppen och nu helt plötsligt ökar du själv på just dessa?! Känns lite märkligt…

Svara
Åse 14 oktober, 2015 - 09:48

Socker och vetemjöl, mjölmat är de stora bovarna för många människor och det fanns en tid då det även var bäst för mig att utesluta de bättre kolhydratkällorna (ris, rotfrukter, någon potatis ibland) men då hade jag betydligt sämre insulinkänslighet än nu, jag hade stora hormonobalanser på grund av år med kolhydratkost, jag styrketränade inte så det är nog dags för alla att inte se kost som svart eller vitt. Jag har under alla år på bloggen haft mig själv som utgångspunkt, denna bloggen utvecklas efter mig och det som fungerar för mig fungerar inte nödvändigtvis för någon annan. Jag har hittat en kostmodell som fungerar för mig, nya kunskaper kommer till – så är livet.
Sedan har jag under alla år på lågkolhydratkost ätit mer kolhydrater stundtals, så det är inget nytt varken för mig eller för bloggläsaren som läst här under alla dessa åren, enda skillnaden är att jag numera har ett schema för det.
Så du får tycka att det känns märkligt men det är nog snarare ett sundhetstecken att våga förändra och förändras och vara öppen med det!

Svara
Camillapa 14 oktober, 2015 - 11:14

Jag har själv slutat med LCHF, passade inte min kropp, tyvärr och jag gör som du testar för att se vad som fungerar! 😉 Tror inte att en människa är en annan lik. Jag har nu på fyra månader lyckats gå ner tolv kilo, är så glad att jag hittat detta! Men jag trixar fortfarande för att hitta den optimala balansen mellan att hålla vikten och må bra i kropp, knopp och sinne! 😀
Jag följer din blogg just pga av att du går din egen väg och inte har en massa pekpinnar! Det är super kul att följa din resa, samtidigt med min egen!
Fortsätt att göra dina egna val och dela gärna med dig även i forstättningen! Jag hejar på! 😉
Kram

Svara
Jenjo 13 oktober, 2015 - 14:17

Visst är grått och rosa snyggt!? Helt klart mina favoritfärger, även om jag av någon konstig anledning fortfarande lyckas köpa det mesta i svart… 😉

Svara
Åse 13 oktober, 2015 - 16:23

hihi bättring! =) KRAM

Svara
LCHF-arkivet 13 oktober, 2015 - 10:39

Tänk att jag inte har lyckats hoppa på kvarg-tåget än. Fast jag tror att jag får i mig tillräckligt med proteiner ändå under dagen.
/Lari

Svara
Åse 13 oktober, 2015 - 10:40

Kvarg behöver man verkligen inte äta för proteinets skull, jag äter sällan kvarg och klarar mig fint ändå =) jag äter kvarg för att det är gott =)

Svara
Camillapa 14 oktober, 2015 - 11:21

Jag har börjat äta kvarg till det mesta, naturel till maten med ajvar, i smoothin,, blandat med keso och bär eller kvarg med vanilj istället för vaniljsås! 😉 Gott, gott! 🙂

Svara
Maria 12 oktober, 2015 - 21:45

Hej!
Tack för en vacker och inspirerande blogg. Undrar varifrån äggkopparna på fot kommer som man får beundra alltid nu och då?

Svara
Karin 12 oktober, 2015 - 21:01

Hej!
Guuud vad jag älskar din blogg! Följer dig dagligen och älskar dina tipps! Beställde den svarta blusen direkt! Du har så bra smak och jag känner mig ibland som en stalker när jag beställer kläderna du tippsar om, men det är ju såååå fina. Mixen i din blogg är helt otroligt bra! Tack än en gång! Snälla, sluta aldrig blogga!! Kram

Svara
Mia 12 oktober, 2015 - 19:35

Hej Åse,
Jag hittade dig av en slump för något år sedan eller kanske mer. Det var namnet 56kilo som fick mig att reagera, 56 kilo är just min idealvikt:) Och som jag har varit bra på att behålla de senaste 7 åren! Och det vill jag ju förstås fortsätta med men är nu 52 år och känner att det smyger sig litegrann om jag inte passar mig.
Jag har en fråga som jag undrar om du kan svara på. Jag är ute och flänger och far i mitt jobb som inredare och stylist så några luncher vid ett lunchbord blir det bara om jag är bokad med någon affärbekant eller vän. Då och då köper jag Oatleys Havredryyc 0,5 % fett som mellanmål i bilen. Vad säger du om den? Vet att du skrivit att youghurt tidigare..

Svara
Linda 12 oktober, 2015 - 16:36

Hej, älskar din blogg och dina recept!
Har en fråga ang bröd. Har testat att baka LCHF-bröd flera gånger men de smakar vidrigt. De ser färdiga ut med smakar degigt. Har läst att brödet ska ha en viss temperatur inuti när det är färdigt. Vid vilken temperatur är brödet färdigt?

Svara
Åse 12 oktober, 2015 - 17:34

Oj ingen aning! Googla bröd och innertemperatur så hittar du nog

Svara
Camillapa 14 oktober, 2015 - 11:18

Om jag får ge ett förslag?! 😉 Når jag gjorde LCHF/Paleo bröd, så gjorde jag det i långpanna, tex focciati. De går knappt att misslyckas med. De är även snabba och lätta att göra! 🙂

Svara
Ann-Sofie 12 oktober, 2015 - 12:36

Så snygga kläder, grått är snyggt!
Men hur sugen blev jag på skagenröra nu då…? Kanske blir fredagsmyset här hemma.
Kram

Svara
Pernilla 12 oktober, 2015 - 11:12

Hejsan jätte snygga kläder men dom gråa jeansen vart har du köpt dom? Tack för en fin blogg Ha en fin dag kramis

Svara
Åse 12 oktober, 2015 - 17:33

de kommer från Please men är nog från 2013 eller 2014

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.