Höstnytt ?

av Åse
2,9K visningar

Gooood förmiddag raringar!
Ojoj vad helgen försvann i ett NAFS! NÀstan sÄ jag sitter hÀr och kÀnner mig dragen vid nÀsan.. men nÀr jag tÀnker efter sÄ har det ju varit en supermysig helg! =)
DSC06066
GÄrdagens frukost: Kvarg, Keso, A-fil med hallon och hasselnötter. Yummie!
Har införskaffat en del nytt i höstgarderoben pÄ sistone, jag tycker alltid det Àr roligast att handla klÀder pÄ hösten! Men kan ju bero pÄ att mina sommarkilon försvunnit sÄ ocksÄ! Haha!
Rosa och grÄtt Àr ju mina absoluta favoritfÀrger sÄ jag Àr superglad att det Àr höstens fÀrger!
Odd Molly har haft sÄ himla mycket snyggt i höst tycker jag!
012A6082
012A6083
DSC06028
DSC06031
DSC06036-2
Denna svarta blusen frÄn AJLAJK kommer jag bÀra mycket i höst! Bra fall och bra modell! Finns i svart och rosa!
012A6087
012A6088
DSC06142
DSC06149
KlĂ€derna kommer frĂ„n MyZtyle och hon ger er 20% pĂ„ allt i butiken t.o.m onsdag med koden 56kilo
Bra va!?
I gÄr blev det Bakad potatis med skagenröra till middag, Love it! (CarbNite)
Min kropp mÄr verkligen super av att öka upp kolhydraterna frÄn bra kÀllor nÄgon dag i veckan numera!
DSC06168
Nu ska jag hasta ivÀg till gymmet!
KRAMAR!

Gillar ni inlĂ€gget, klicka gĂ€rna pĂ„ hjĂ€rtat under inlĂ€gget och dela gĂ€rna ♄

Du kanske ocksÄ gillar

21 kommentarer

Maria 27 oktober, 2015 - 17:06

Tack för en bra blogg!Undrar var du har köpt de mönstrade byxorna pÄ nÀst sista bilden och vad det Àr för mÀrke,de Àr ju jÀtte snygga!Kram

Svara
brigitte badner 14 oktober, 2015 - 11:57

Hej!! har frÄga o tacksam om du svarar!!!, Vad Àter du? nÀr du kör periodiskfasta?/ MVH Brigitte

Svara
Åse 14 oktober, 2015 - 11:59

Periodisk fasta handlar om att INTE Ă€ta under en del av dygnet, sĂ„ jag Ă€ter inget nĂ€r jag fastar 😉 NĂ€r jag vĂ€l Ă€ter sĂ„ Ă€ter jag som vanligt dvs lĂ„gkolhydratkost.
Jag har mÄnga olika inlÀgg hÀr om periodisk fasta, sök i kategorin periodisk fasta.

Svara
Kolhydrater, ett laddat Àmne - 56kilo - Inspiration, HÀlsa och Livets goda! 14 oktober, 2015 - 11:41

[…] som att jag cyklar tiden jag Ă€ter (Periodisk Fasta). Det finns en anledning till att jag numera ökar upp kolhydraterna schemalagt. Jag ökar upp mina kolhydrater minst 1 kvĂ€ll i veckan, men oftast ytterligare en […]

Svara
Sandra 14 oktober, 2015 - 07:24

Hej! Har följt dig i flera Ă„r och har alla dina böcker 🙂 en sak bara jag reagerar pĂ„ Ă€r att det kĂ€nns extremt mĂ€rkligt att du i flera Ă„r predikat om de ”stora” kolhydraternas negativa pĂ„verkan för kroppen och nu helt plötsligt ökar du sjĂ€lv pĂ„ just dessa?! KĂ€nns lite mĂ€rkligt…

Svara
Åse 14 oktober, 2015 - 09:48

Socker och vetemjöl, mjölmat Ă€r de stora bovarna för mĂ„nga mĂ€nniskor och det fanns en tid dĂ„ det Ă€ven var bĂ€st för mig att utesluta de bĂ€ttre kolhydratkĂ€llorna (ris, rotfrukter, nĂ„gon potatis ibland) men dĂ„ hade jag betydligt sĂ€mre insulinkĂ€nslighet Ă€n nu, jag hade stora hormonobalanser pĂ„ grund av Ă„r med kolhydratkost, jag styrketrĂ€nade inte sĂ„ det Ă€r nog dags för alla att inte se kost som svart eller vitt. Jag har under alla Ă„r pĂ„ bloggen haft mig sjĂ€lv som utgĂ„ngspunkt, denna bloggen utvecklas efter mig och det som fungerar för mig fungerar inte nödvĂ€ndigtvis för nĂ„gon annan. Jag har hittat en kostmodell som fungerar för mig, nya kunskaper kommer till – sĂ„ Ă€r livet.
Sedan har jag under alla Är pÄ lÄgkolhydratkost Àtit mer kolhydrater stundtals, sÄ det Àr inget nytt varken för mig eller för blogglÀsaren som lÀst hÀr under alla dessa Ären, enda skillnaden Àr att jag numera har ett schema för det.
SÄ du fÄr tycka att det kÀnns mÀrkligt men det Àr nog snarare ett sundhetstecken att vÄga förÀndra och förÀndras och vara öppen med det!

Svara
Camillapa 14 oktober, 2015 - 11:14

Jag har sjĂ€lv slutat med LCHF, passade inte min kropp, tyvĂ€rr och jag gör som du testar för att se vad som fungerar! 😉 Tror inte att en mĂ€nniska Ă€r en annan lik. Jag har nu pĂ„ fyra mĂ„nader lyckats gĂ„ ner tolv kilo, Ă€r sĂ„ glad att jag hittat detta! Men jag trixar fortfarande för att hitta den optimala balansen mellan att hĂ„lla vikten och mĂ„ bra i kropp, knopp och sinne! 😀
Jag följer din blogg just pga av att du gÄr din egen vÀg och inte har en massa pekpinnar! Det Àr super kul att följa din resa, samtidigt med min egen!
FortsĂ€tt att göra dina egna val och dela gĂ€rna med dig Ă€ven i forstĂ€ttningen! Jag hejar pĂ„! 😉
Kram

Svara
Jenjo 13 oktober, 2015 - 14:17

Visst Ă€r grĂ„tt och rosa snyggt!? Helt klart mina favoritfĂ€rger, Ă€ven om jag av nĂ„gon konstig anledning fortfarande lyckas köpa det mesta i svart… 😉

Svara
Åse 13 oktober, 2015 - 16:23

hihi bÀttring! =) KRAM

Svara
LCHF-arkivet 13 oktober, 2015 - 10:39

TÀnk att jag inte har lyckats hoppa pÄ kvarg-tÄget Àn. Fast jag tror att jag fÄr i mig tillrÀckligt med proteiner ÀndÄ under dagen.
/Lari

Svara
Åse 13 oktober, 2015 - 10:40

Kvarg behöver man verkligen inte Àta för proteinets skull, jag Àter sÀllan kvarg och klarar mig fint ÀndÄ =) jag Àter kvarg för att det Àr gott =)

Svara
Camillapa 14 oktober, 2015 - 11:21

Jag har börjat Ă€ta kvarg till det mesta, naturel till maten med ajvar, i smoothin,, blandat med keso och bĂ€r eller kvarg med vanilj istĂ€llet för vaniljsĂ„s! 😉 Gott, gott! 🙂

Svara
Maria 12 oktober, 2015 - 21:45

Hej!
Tack för en vacker och inspirerande blogg. Undrar varifrÄn Àggkopparna pÄ fot kommer som man fÄr beundra alltid nu och dÄ?

Svara
Karin 12 oktober, 2015 - 21:01

Hej!
Guuud vad jag Àlskar din blogg! Följer dig dagligen och Àlskar dina tipps! BestÀllde den svarta blusen direkt! Du har sÄ bra smak och jag kÀnner mig ibland som en stalker nÀr jag bestÀller klÀderna du tippsar om, men det Àr ju sÄÄÄÄ fina. Mixen i din blogg Àr helt otroligt bra! Tack Àn en gÄng! SnÀlla, sluta aldrig blogga!! Kram

Svara
Mia 12 oktober, 2015 - 19:35

Hej Åse,
Jag hittade dig av en slump för nÄgot Är sedan eller kanske mer. Det var namnet 56kilo som fick mig att reagera, 56 kilo Àr just min idealvikt:) Och som jag har varit bra pÄ att behÄlla de senaste 7 Ären! Och det vill jag ju förstÄs fortsÀtta med men Àr nu 52 Är och kÀnner att det smyger sig litegrann om jag inte passar mig.
Jag har en frÄga som jag undrar om du kan svara pÄ. Jag Àr ute och flÀnger och far i mitt jobb som inredare och stylist sÄ nÄgra luncher vid ett lunchbord blir det bara om jag Àr bokad med nÄgon affÀrbekant eller vÀn. DÄ och dÄ köper jag Oatleys Havredryyc 0,5 % fett som mellanmÄl i bilen. Vad sÀger du om den? Vet att du skrivit att youghurt tidigare..

Svara
Linda 12 oktober, 2015 - 16:36

Hej, Àlskar din blogg och dina recept!
Har en frÄga ang bröd. Har testat att baka LCHF-bröd flera gÄnger men de smakar vidrigt. De ser fÀrdiga ut med smakar degigt. Har lÀst att brödet ska ha en viss temperatur inuti nÀr det Àr fÀrdigt. Vid vilken temperatur Àr brödet fÀrdigt?

Svara
Åse 12 oktober, 2015 - 17:34

Oj ingen aning! Googla bröd och innertemperatur sÄ hittar du nog

Svara
Camillapa 14 oktober, 2015 - 11:18

Om jag fĂ„r ge ett förslag?! 😉 NĂ„r jag gjorde LCHF/Paleo bröd, sĂ„ gjorde jag det i lĂ„ngpanna, tex focciati. De gĂ„r knappt att misslyckas med. De Ă€r Ă€ven snabba och lĂ€tta att göra! 🙂

Svara
Ann-Sofie 12 oktober, 2015 - 12:36

SÄ snygga klÀder, grÄtt Àr snyggt!
Men hur sugen blev jag pĂ„ skagenröra nu dĂ„…? Kanske blir fredagsmyset hĂ€r hemma.
Kram

Svara
Pernilla 12 oktober, 2015 - 11:12

Hejsan jÀtte snygga klÀder men dom grÄa jeansen vart har du köpt dom? Tack för en fin blogg Ha en fin dag kramis

Svara
Åse 12 oktober, 2015 - 17:33

de kommer frÄn Please men Àr nog frÄn 2013 eller 2014

Svara

LĂ€mna en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock UpptÀckt

Var vÀnlig och stöd den hÀr sajten genom att stÀnga av din AdBlocker i din webblÀsare. Mitt arbete med 56kilo.se Àr beroende av annonsintÀkter. Tack pÄ förhand!